Tako da nam fali igrac, spremni smo na pregovore.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.

Kupite nekoga.BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.

Kriza nas fata, al izgleda moramo odrijesit kesu za nekog vrhunskog spica.CollegeGunner je napisao/la:Kupite nekoga.BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.

Očekujem da nemilosrdno trese mreže i da mu osmijeh ne silazi sa lica. Ti i tamo popićemo koju, ne mogu mu to uskratit', kada mu je to jedna vrsta dopinga.
  Očekujem da nemilosrdno trese mreže i da mu osmijeh ne silazi sa lica. Ti i tamo popićemo koju, ne mogu mu to uskratit', kada mu je to jedna vrsta dopinga.   

Ako bude koji penal u sezoni, pokušaću da unesem i golmana i loptu u gol, svojom razornom ljevicom.
  Ako bude koji penal u sezoni, pokušaću da unesem i golmana i loptu u gol, svojom razornom ljevicom. 

A nije meni samo piva vrsta dopinga,ali posto je tim u drugoj ligi dobro je pa i ovo imam
 A nije meni samo piva vrsta dopinga,ali posto je tim u drugoj ligi dobro je pa i ovo imam  ..A zar sam ja najbolji strijelac ? ? ?
 ..A zar sam ja najbolji strijelac ? ? ? ) i da cemo uci u tu Prvu ligu
 ) i da cemo uci u tu Prvu ligu   

Zar nisi ti meni javio da hoćeš da igraš u GrizzliesimadrH je napisao/la:Evo ako nekom treba igrac ja sam na raspolaganju bicu redovan!!!
 ?Ja sam ti probao odgovorit na pm,ali u tebe zabranjeno primanje privatnih poruka ili tako nešto
 ?Ja sam ti probao odgovorit na pm,ali u tebe zabranjeno primanje privatnih poruka ili tako nešto 
haris_alibaba je napisao/la:bilo bi lijepo kad bi se malo sredio forum i pobrisalo dosta tema koje se ne koriste radi lakse preglednosti
evo CoLdpLaY ti se javlja samo sa bratovog profila tako da nebrines za men igrat cu redovnoaldin-8 je napisao/la:FK Bilder
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!

Neutrala nema vise na forumudamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?

ove vrucine mi udarile u glavu pa sve zaboravio
  ove vrucine mi udarile u glavu pa sve zaboravio 
Steta...a najbolji strijelac co'ek bio.....nema mi nesto ni kapitena (big_amko)....ako ni njega ne bude onda vicesampioni Spamm u potrazi za 2 pojacanja....majestic24 je napisao/la:Neutrala nema vise na forumudamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.