prepoznali su potencijal u njemu :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Ko je onda kriv u omladinskom ako nisu ovi? Covjek iz omladinskog gdje su "apsolutno nezadovoljni radom" dobije promociju na bolju funkciju. Zar nije valjda logikom trebao dobiti otkaz.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ili su ga jaranski udomili pred buru kao JahuChinaglia je napisao/la:prepoznali su potencijal u njemutuzlak1987 je napisao/la:Ko je onda kriv u omladinskom ako nisu ovi? Covjek iz omladinskog gdje su "apsolutno nezadovoljni radom" dobije promociju na bolju funkciju. Zar nije valjda logikom trebao dobiti otkaz.
Kad ce crncuge na probu?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- Beduin
- Kontakt:
Ili kao sto CIA i druge organizacije zaposle hakera koji im je provalio u bazu, ono nelogicno iz svakog ugla, jelde? Ili nije bas iz svakog ugla?tuzlak1987 je napisao/la:To isto kao kada bi postavio robijasa koji je na dozivotnoj da bude upravnik zatvorastaragarda je napisao/la:Rijesit Ce ovo sto se radi sa omladinskim pogonom a nihe lepina, pijani Mikica i Cickovo ulje vedrili i oblacili u mladim kategorijama... Znaci,prvo njima pedala a debil ih postavio za direktora i pomoćnog trenera... Ahahahaha... Kakav tenkre i kakvo fintiranje raje....Ovaj misli da su mu ovo kikaci,sta li ... Hahaha
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislis bolje da bude nebitan u prvoj ekipi nego da bude bitan u omladinskoj? Ako je to ima logike, mada da ovo nije Bosna popio bi u inostranstvu otkaz.Beduin je napisao/la: Ili kao sto CIA i druge organizacije zaposle hakera koji im je provalio u bazu, ono nelogicno iz svakog ugla, jelde? Ili nije bas iz svakog ugla?
- Beduin
- Kontakt:
Sve mozes gledati iz nekoliko uglova, bez da pravdam njihove poteze. Ako zaista zele dobro OP, onda je pametnija odluka vratiti Spahica u OP nego asistirati Vladi. Mikica ko Mikica, uceraj mu, u prvom timu je nebitan jer je Jagodic glavna i odgovorna karika. Denis zna kako fercera OP, poznaje mladice, njihove roditelje, ako postoji volja da se OP dovede u red onda Denis sigurno ima neku prednost u tom poslu iz vise razloga.tuzlak1987 je napisao/la:Mislis bolje da bude nebitan u prvoj ekipi nego da bude bitan u omladinskoj? Ako je to ima logike, mada da ovo nije Bosna popio bi u inostranstvu otkaz.Beduin je napisao/la: Ili kao sto CIA i druge organizacije zaposle hakera koji im je provalio u bazu, ono nelogicno iz svakog ugla, jelde? Ili nije bas iz svakog ugla?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bio sam u Denveru kad je ovaj mali bio u Kampu kojem je moj rodjak takodjer bio i kad ga je tu Milošević pronasao...momak je dobar ali karakter i IQ 0 bodova ..u istom sam hotelu bio vidio sam ponašanje malca koji je balo ali već tad je bio iskusan alkoholicar..koliki IQ ima da je napustio plaćen college i sve da dodje dole igrat ..prvo je treba taj college zavrsit kojeg je dobio na osnovu fudbalawobly92 je napisao/la:Ma jok, nije nigdjeHElo je napisao/la:Pa Kobiljar je valjda presao u Krupuwobly92 je napisao/la:Evo Kobiljar slobodan, hajde pokažite se sad privrednici!Kakav IQ
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto se tice omladinskog pogona ja mislim da dole nema postenog covjeka, sve treba rastjerat i dovest nove mlade ljude zeljne dokazivanja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Gdje mogu pogledat snimak presice?
Na oficijelnoj i uvjek azurnoj web stranici FK SlobodaRollingPaper je napisao/la:Gdje mogu pogledat snimak presice?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dijete mi je dole treniralo i taj omladinski pogon to je takvo leglo zla da bi se roman mogao napisati... Kakvi oni bolan i Sloboda... Napravljena firma za uzimanje paraSkojevska je napisao/la:Sto se tice omladinskog pogona ja mislim da dole nema postenog covjeka, sve treba rastjerat i dovest nove mlade ljude zeljne dokazivanja.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kako lijepo precjednik i Alic pricaju, milina ih slusat, pa kada bi sve slagali, halalio bih im
pomozi boze da ostvare to sto su rekli
-
costacurta08
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:kako lijepo precjednik i Alic pricaju, milina ih slusat, pa kada bi sve slagali, halalio bih im
Jes vidio ti bi im halalio, a precjeNik se ljuti kad čovjek "preseli" i onda rahmetlijina hanuma neće da halali potraživanja od Slobode.
To samo govori koja si ti ljudska veličina........
Oj Tiiito........
Azemice vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebeee
Sta kaze ne vole tuzlaci slobodu kolko se zaklinju.. zato sto traze pare koje im nisu isplacene..costacurta08 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kako lijepo precjednik i Alic pricaju, milina ih slusat, pa kada bi sve slagali, halalio bih im
pomozi boze da ostvare to sto su rekli![]()
Jes vidio ti bi im halalio, a precjeNik se ljuti kad čovjek "preseli" i onda rahmetlijina hanuma neće da halali potraživanja od Slobode.
To samo govori koja si ti ljudska veličina........![]()
Oj Tiiito........
Pa hocel nam onda precjednik odgovorit volil Denis Karic Slobodu? Il se to ne vazi za one koji su istim takvim tuzbama vec naplatil svoje pare
-
costacurta08
- Kontakt:
Zbog iste stvari zbog koje nam je precJenik Senči jučer bio ljut i nerFosan na pressu i bivši precJenik je digo ruke od Slobode.klasik je napisao/la: Sta kaze ne vole tuzlaci slobodu kolko se zaklinju.. zato sto traze pare koje im nisu isplacene..
Pa hocel nam onda precjednik odgovorit volil Denis Karic Slobodu? Il se to ne vazi za one koji su istim takvim tuzbama vec naplatil svoje pare
Kad je Azmir tražio pomoć od grada da se te tužbe završe i kad su svi redom, pa idenis i nihad tuzili klub to je bilo ok. I kad dođoše inspektori i zaplijeniše pazar Azmir reče odoh ja **** ovo sve ispade krelac i politički igrač, a ljudi koji tuziše klub zasjedoše u direktorske fotelje u tom istom klubu.
Vidjećemo samo kolko će Senči imati strpljenja da se nosi sa istim problemom. Za razliku od Azmira on para nema tako da će to sve ličiti na borbu sa vjetrenjačama.
Sad kad Činaglija izrecituje hvalospjevku za njihA a mene otrese i kaze mi da sam Azemicin..... i šta ti je to uopšte "Azemica"?
Zadnja izmjena: costacurta08, dana/u 07 jan 2017, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Nemamo mi novinara da ga to pitaju na presici, kod nas su novinari ka i chinaglia-p...eklasik je napisao/la:Sta kaze ne vole tuzlaci slobodu kolko se zaklinju.. zato sto traze pare koje im nisu isplacene..costacurta08 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kako lijepo precjednik i Alic pricaju, milina ih slusat, pa kada bi sve slagali, halalio bih im
pomozi boze da ostvare to sto su rekli![]()
To samo govori koja si ti ljudska veličina........![]()
Oj Tiiito........
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
A vala i ruzno bi bilo da se precjednik dovodi u nezgodnu situaciju pred novinarimapompom je napisao/la: Nemamo mi novinara da ga to pitaju na presici, kod nas su novinari ka i chinaglia-p...e
-
costacurta08
- Kontakt:
Kad je Mensur počeo pričati za izgradnju istočne tribine najlogičnije pitanje da se postavi bilo je "Đe ba u toku izgradnja?!" Al ko će to, valja se zamjeriti s ljudima.pompom je napisao/la:Nemamo mi novinara da ga to pitaju na presici, kod nas su novinari ka i chinaglia-p...eklasik je napisao/la: Sta kaze ne vole tuzlaci slobodu kolko se zaklinju.. zato sto traze pare koje im nisu isplacene..
Mensure dragi, tribina jest započeta sa izgradnjom ali 2015. godine, ako se izgradnjom može nazvati rad sa jednim buldžerom, tri lopate i kamionom. Ali sudeći po brzini izvođenja radova na mostu na južnoj magistrali i izValama načelnika da nije niko lud da po ovakvom minusu izvodi radove, iako je jesen i do prije neki dan zima bila ideallna za izvođenje radova, neće me iznenaditi ni ako kažu da se i crkva Sagrada familija u Barceloni obnavlja evo 100 godina, pa možemo i mi Sjever i Istok graditi desetak, i umjesto da poštujemo rokove završetka izgradnje bolje ih prolongirati, što šta fali?!
costacurta je ubaceni element, dal iz redova SDA ili idolopoklonik sisoja, ne mogu za sada odgonetnuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.