dzaba je kad ne umijemBosniacum Lilium je napisao/la:Pa uzivi se malo u ulogu, ne moras sad ovako elaborirat, trebao si samo nastaviti da vrijedjas.
Ne znate se vi svadjati ko Sandzaklije
probaj sa ovim (ka)rinom, on bi mogo bit za tih rabota.
Moderator/ica: insider
dzaba je kad ne umijemBosniacum Lilium je napisao/la:Pa uzivi se malo u ulogu, ne moras sad ovako elaborirat, trebao si samo nastaviti da vrijedjas.
Ne znate se vi svadjati ko Sandzaklije
Globalna nesigurnost...Sarmelino je napisao/la:Sta je ovo u Miamiju?
Momciluk je napisao/la:Ma de bolan to ja nak kazem da ne vjerujem jer sam ubijedjen bio da je to isti lik jer bukvalno se sve poklapa, necu reci da lazessekerbay je napisao/la:nisam, bogami. da jesam, mislis da bi se to kriloMomciluk je napisao/la:samo sto ja ne vjerujem da ti nisi on![]()
sad sam se rego, da vidis da nisam.koje si godiste? mozda ste i godiste isto ako mu je to pored nicka godina rodjenja
![]()
Podrska za Federovu mater!

bilo kuda, veliki muslimani svudaMarsal je napisao/la:
Ja sam mu ovo prijavio na fejsbuku kao govor mržnje, toliko mi je živac dig'o.miki_92 je napisao/la:bilo kuda, veliki muslimani svudaMarsal je napisao/la:
ko dirorasavoje je napisao/la:Po*izdila sam znaci.
đe to gledašUnofficialpage je napisao/la:Trenutno radari pokazuju da je realni osječaj temperature na Bjelašnici -47
Vidio na fb neki metorolozi postvili, nemam pojma gdje je to vidio.legenda reala je napisao/la:ko dirorasavoje je napisao/la:Po*izdila sam znaci.![]()
đe to gledašUnofficialpage je napisao/la:Trenutno radari pokazuju da je realni osječaj temperature na Bjelašnici -47
ma to su oni prijeratni instrumenti zabagovaliUnofficialpage je napisao/la:Trenutno radari pokazuju da je realni osječaj temperature na Bjelašnici -47
Ne znam sta ti nije jasno. Covjek je samo bukvalno shvatio svoju vjeru, zanemarivsi osnovne civilizacijske obicaje. Uostalom, sva ova suplja prica o tome kako vjera predstavlja mir, suzivot je obicno sranje. Ljudi su cvilizirani zbog napretka, dok je religija vodila glavnu rijec letile su glave i ljudi su nabijani na kolac.Marsal je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 6 gostiju.