@High
Sta mislis o Filipu Murselu?
Moderator/ica: insider
Najgluplji Bošnjak.Bosniacum Lilium je napisao/la:Uvijek ista prica, kako vam vise nije dosadno. Sad bih vam sve zivo psovao da mogu.
@High
Znaci ti i Velickovic imate zajednickog neprijateljaHigh je napisao/la:Najgluplji Bošnjak.Bosniacum Lilium je napisao/la:Uvijek ista prica, kako vam vise nije dosadno. Sad bih vam sve zivo psovao da mogu.
@High
Veličković je gluplji.Bosniacum Lilium je napisao/la:Znaci ti i Velickovic imate zajednickog neprijateljaHigh je napisao/la:Najgluplji Bošnjak.Bosniacum Lilium je napisao/la:Uvijek ista prica, kako vam vise nije dosadno. Sad bih vam sve zivo psovao da mogu.
@High
Realno gori si ti sto obracas paznju. Sta te briga hoce li cestitati ili nece.Marsal je napisao/la:
Možda jesam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjakjah
Znaci ipak nisi clan SDA
Pa kamo jedinstvo, zar nije u tome snaga?High je napisao/la:Možda jesam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjakjah
Znaci ipak nisi clan SDA
Evolution87 je napisao/la:Joooj kakve sam dvije nase iz Svedske upoznao veceras, ne zna se koja je bolja. Kad su mi rekle da idu nazad ujutro samo sto nisam suzu pustio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Smeđa kosa, 1997 godišteEvolution87 je napisao/la:Joooj kakve sam dvije nase iz Svedske upoznao veceras, ne zna se koja je bolja. Kad su mi rekle da idu nazad ujutro samo sto nisam suzu pustio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Virtu4l je napisao/la:Sretan Božić svima koji danas slave.
Vaistinu. Hvala..Virtu4l je napisao/la:Sretan Božić svima koji danas slave.
Zadnji krug pakla je deveti, i u njega idu izdajnici. Provjereno.Dex je napisao/la:
Pa i u tramvaju je isto.Još kad babe kampuju i pretenduju na mjesta, gdje je samo jedna klupa.I pogledom te šalje u zadnji krug Danteovog pakla, s Luciferom, jer eto nećeš im da ustaneš, iako one idu čak i samo stanicu.Sinee, bole me noge, čitav dan sam se prešetavala
Uuuu jbt mogli smo biti kumovi... Sanja je kuma mojoj mami. Sanja je rođenja Đerković, a mama joj Spajić kumovi moje mame.. Njen đed krstio moju mamu i ujakeBosniacum Lilium je napisao/la:
Pricao mi dajdza da je moj stari mutio nesto i sa Sanjom Djordjevic. Biva ona pjevacica. Zivjela u Sarajevu tada. Vidio sam mu sliku iz mladosti. Pravi lafac bio, ja nisam ni pola njega
Sestra mi je isto pricala da su se njene jaranice u srednjoj lozile na mog starog
E tuge, ja ni pola toga, u jos ludjem vremenu zivimo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.