NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 06 jan 2017, 15:01

combe je napisao/la:Kako je krenulo vratit još Elvisa Svica i malog Kadiju i bićemo beton.
Ajd više u p.m. .Ne volim ni ja ovu upravu al ti ides u krajnost vise... Idi u bosnu mionicu i zavrsi vise pricu i pravite sebi i tim i stadion i navijace.. Iskompleksiran si da valja. Zar je moguce da si to de mjere retardiran? Imas li zenu ti? Idi mazi se malo kloni se foruma...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jan 2017, 15:47

Svi igraci koji imaju ugovor do kraja sezone,tj.do ljeta 2017,moraju se pojaviti ma prozivci,
Stjepanovic,nije raskinuo ugovor,stoga i on se mora javiti na prozivci,jer i njegov ugovor vazi do ljeta,tako sam cuo,ili ce sloga platit odstetu ili ce se pijaviti na prozivci...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 jan 2017, 16:43

combe je napisao/la:Kako je krenulo vratit još Elvisa Svica i malog Kadiju i bićemo beton.
Ma ti si kanta. Samo pokazujes svakim postom koliko si glup. Pa Piska je za tebe bogotac.
Prosipas neku pamet, glumis nekog insajdera koji ne smije dalje sirit informacije, a kad te neko pita pokrijes se mokrom dekom i zavuces u misiju rupu iz koje izlazis svako jutro

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 jan 2017, 17:03

Steta za Isana.. Piska sta se desilo pa se odjednom dogodio obrat? Sto nije došao nama?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jan 2017, 17:43

Picka,otiso zbog para,**** ga azmir u usta,eto koliko voli zvijezdu,fuj

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jan 2017, 17:45

theboss_RD07 je napisao/la:
Ma ti si kanta. Samo pokazujes svakim postom koliko si glup. Pa Piska je za tebe bogotac.
Prosipas neku pamet, glumis nekog insajdera koji ne smije dalje sirit informacije, a kad te neko pita pokrijes se mokrom dekom i zavuces u misiju rupu iz koje izlazis svako jutro
Ti si mi odlika inteligencije. Kad ti ne paše sto pišem zaobiđe, uredu? I eto nek te Spisku izvještaje nemam sa tim problem samo me zaobiđi.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 jan 2017, 17:51

gradacac10 je napisao/la:Steta za Isana.. Piska sta se desilo pa se odjednom dogodio obrat? Sto nije došao nama?
Zato sto voli Zvijezdu vise od svih nas, kako si ti to opisao ;)

@combe
Mozda ne, ali za tebe i dalje Tesla.

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 06 jan 2017, 17:56

gradacac10 je napisao/la:Eto više znate ko voli Zvijezdu, eto mogu ja reci Isanovic voli Zvijezdu vise nego svi vi, sta vam znaci to?
Eto ti dokaz koliko Isanovic voli Zvijezdu...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 jan 2017, 21:13

elemental je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Eto više znate ko voli Zvijezdu, eto mogu ja reci Isanovic voli Zvijezdu vise nego svi vi, sta vam znaci to?
Eto ti dokaz koliko Isanovic voli Zvijezdu...
Znaci ipak ima istine u Vojvodicevim rijecima, covjek procijenio ko su i sta ovo domaci zaljubljenici u Zvijezdu.

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 06 jan 2017, 23:44

Šta vi očekujete pojedinici i "navijači" da će neko igrat iz ljubavi i za siću u našem klubu, i ako nađe bolje uslove da neće otići iz kluba pa naravno da hoće fudbal je biznis, plata je veća.
Ma neeee, Isanovica je znači izdajnik. Naša uprava je sve učinila da ga zadrži, pardon vrati nazad u klub. 
Nije Vojvoda džaba otišao, a nije ni hamza.ponuđena im je manja plata i nisu pristali, a ljubavi nigdje..
Ranieri vam je tata..

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 07 jan 2017, 00:08

sidran je napisao/la:Šta vi očekujete pojedinici i "navijači" da će neko igrat iz ljubavi i za siću u našem klubu, i ako nađe bolje uslove da neće otići iz kluba pa naravno da hoće fudbal je biznis, plata je veća.
Ma neeee, Isanovica je znači izdajnik. Naša uprava je sve učinila da ga zadrži, pardon vrati nazad u klub. 
Nije Vojvoda džaba otišao, a nije ni hamza.ponuđena im je manja plata i nisu pristali, a ljubavi nigdje..
Živio Miralem Turbic !!!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 07 jan 2017, 00:18

Eto Vojvodic dobar i voli Zvijezdu a nece da bude trener za manje pare, Hamza isto, voli čovjek Zvijezdu, al nece za manje pare da bude direktor, a Isanovic ode igrat za vise para kod Azmira, ne valja, a sto je najgore nac ce se neki stranac i dat ce mu se vise nego Isanovicu a bit ce isti igraci, bara-bara...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 jan 2017, 09:03

gradacac10 je napisao/la:Eto Vojvodic dobar i voli Zvijezdu a nece da bude trener za manje pare, Hamza isto, voli čovjek Zvijezdu, al nece za manje pare da bude direktor, a Isanovic ode igrat za vise para kod Azmira, ne valja, a sto je najgore nac ce se neki stranac i dat ce mu se vise nego Isanovicu a bit ce isti igraci, bara-bara...
De ba drzi se rukometa, zivota ti. Vojvoda i Hamza nisu iz Gradacca

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 07 jan 2017, 09:13

Jel danas skupstina znal ko sta jel dolazi predsjednik skupstine ko ulazi u upravni odbor novi

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 07 jan 2017, 09:22

Vjovodic otiso zbog para u gosk,nista drugo nije u pitanju,a isanovic-u vrata zvijezde zauvljek zatvorit,et sto je zahvalan,svacam da je u pitanju novac u slogi,al otic u orasje igrat za 8oo,a u zvijezdi odbio 1ooo,et nasa djeca, krrenes od mice kuzmanovica,serbe,face,brkica,ev sad isanovic,svi odose kad je najteze,

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 jan 2017, 09:29

Brkicu se ne moze rijec jedna prigovorit. Covjek je jedan od rijetkih sto je ostao u Zvijezdi kad je bilo najteze. Kad smo ispali, trazio ga Celik ako se ne varam. On odbio PL da bi ostao u Zvijezdu. A kako mu se nasi zahvaljuju? Tako sto ga salju na klupu a umjesto njega dovode onog klosara iz Kaknja/Zenice, zab sam kako se zove
Edit: Ja ba, hinovic

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 07 jan 2017, 09:53

theboss_RD07 je napisao/la:Brkicu se ne moze rijec jedna prigovorit. Covjek je jedan od rijetkih sto je ostao u Zvijezdi kad je bilo najteze. Kad smo ispali, trazio ga Celik ako se ne varam. On odbio PL da bi ostao u Zvijezdu. A kako mu se nasi zahvaljuju? Tako sto ga salju na klupu a umjesto njega dovode onog klosara iz Kaknja/Zenice, zab sam kako se zove
Edit: Ja ba, hinovic
Hinjovic :)

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 jan 2017, 10:50

Da li je istina da su Moranjkić, Mujagić i Jaranović otišli u Radnički ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 jan 2017, 10:59

Cuo sam za Jaranovica da je blizu prelaska, za drugu dvojicu nisam

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 07 jan 2017, 11:04

Kolko god ne volio ovog combeta, moram se sa njim slozit u jednom da je trenutna granitura nesposobna ili neiskusna. Zasto? Pa evo zasto...

Pocetak sezone, ambicije ostanak u ligi i plasman u prvih 6 s mogucnosti ako se na polusezoni ne bude puno zaostajalo za prvim da ce se klub ukljucit u borbu za PL. Po zavrsetku polusezone zavrsavamo na -4, dolaze informacije iz kluba da bi se mogli ugasit zbog dugova, pa gospodo znali ste vi za te dugove i pred pocetak sezone i niste onda trebali najavljivat borbu za PL na polusezoni od koje sad realno nema nista.

Desavanja po zavrsetku polusezone. Sportski direktor kluba najavljuje borbu za PL, da bi isti taj direktor otiso. Piska kaze lahko je najavit borbu treba omogucit uslove, pa cekaj nije niko najavio s ulice nego sportski direktor kluba. Izlijece se s nekim izjavama u javnost, a sad vam izgleda vecina okrece ledja, razmislite malo tako ne ide. Ne izlijecite u javnost s takvim informacija dok se sve na zavrsi. Od borbe za PL nema nista, to je svima jasno i bolje priznajte i vi sebi to, a ne bezveze hljagu na sebe bacat. Svaka cast trenutnoj upravi dosta dugova je vraceno, probalo se uc u PL nije islo, sad otanjo budzet i to je to vracamo se na staro 2-3 liga do boljih dana.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.