hoce hoce kako da ne on je zayeban lik,obannon je napisao/la:Ma cuvajte se vi premijera,da vam ga Mile neshukne

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hoce hoce kako da ne on je zayeban lik,obannon je napisao/la:Ma cuvajte se vi premijera,da vam ga Mile neshukne
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi moji, radil vama ovaj chat na fb-u, a stvarno, ne znam, koji mi je vrag, radi, a nekad potrefi da nikad ne zna da radi
Sreach Online Friends, to pise, ima vec pola sata i vise. mater mu
mater mu, i to bas meni, moram 1337 puta refresh stranicu, ode mi limitreds je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi moji, radil vama ovaj chat na fb-u, a stvarno, ne znam, koji mi je vrag, radi, a nekad potrefi da nikad ne zna da radi
Sreach Online Friends, to pise, ima vec pola sata i vise. mater mu![]()
![]()
![]()
Meni sve ok !
Jel skacete u vodu??Emir_ZENICA je napisao/la:U subotu u Banja Luka...Imaju neki skokovi pa moram nesto para uzeti
...Sam skok 100 km ..Medju prvih pet 300 km ....
nakon tih skokova idem u Prijepolje (Crna Gora)
i tu imaju neki skokovi
...Trebao sam ici s jaranom i u Konjic i u Mostar,dali nam sponzori pare a mi sve sjebali
ali nasli smo drugu dvojicu
Samo da noga bude bolje i ja skacem na prsa
analiticar_ je napisao/la:Jel skacete u vodu??Emir_ZENICA je napisao/la:U subotu u Banja Luka...Imaju neki skokovi pa moram nesto para uzeti
i tu imaju neki skokovi
...Trebao sam ici s jaranom i u Konjic i u Mostar,dali nam sponzori pare a mi sve sjebali
Emir_ZENICA je napisao/la:Ma ski-skokovi kao sto Monolog rece![]()
Naravno da su u pitanju skokovi u vodu
haha i harry je juce ganjaomajestic24 je napisao/la:
De emire smakni tu muhu s avatara. Ja sinoc dosao iz grada,upalim racunar i na ss.ba. Pogleda na lap top a ono muha mi hoda,ja prstom a ona ode dalje...tek onda shvatio sta je u pitanju.
Sad stavi pčelu zbog onih koji su alergični na ujed iste.Emir_ZENICA je napisao/la:haha i harry je juce ganjaomajestic24 je napisao/la:
De emire smakni tu muhu s avatara. Ja sinoc dosao iz grada,upalim racunar i na ss.ba. Pogleda na lap top a ono muha mi hoda,ja prstom a ona ode dalje...tek onda shvatio sta je u pitanju.Ajde sta fali malo
Promjenit cu samo da nadjem bolji
Vidis nije ni to losa idejaMonolog je napisao/la: Sad stavi pčelu zbog onih koji su alergični na ujed iste.
A ti ko mariš za limitom !QUARESMA 18<<< je napisao/la:mater mu, i to bas meni, moram 1337 puta refresh stranicu, ode mi limitreds je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi moji, radil vama ovaj chat na fb-u, a stvarno, ne znam, koji mi je vrag, radi, a nekad potrefi da nikad ne zna da radi
Sreach Online Friends, to pise, ima vec pola sata i vise. mater mu![]()
![]()
![]()
Meni sve ok !
Sretno,nemoj da nas obrukas, ti skaces kao predstavnik forumasa na ss.ba.Zamolit cemo redakciju ss.ba da naprave tekstualni prenos skokova,da znamo kakav si bioEmir_ZENICA je napisao/la:U subotu u Banja Luka...Imaju neki skokovi pa moram nesto para uzeti
i tu imaju neki skokovi
haha ma uvijek se ja obrukam pa sto nebi i ovaj putharry_90 je napisao/la: Sretno,nemoj da nas obrukas, ti skaces kao predstavnik forumasa na ss.ba.Zamolit cemo redakciju ss.ba da naprave tekstualni prenos skokova,da znamo kakav si bio![]()
Ne vjerujem da ces se obrukat,jer veliki strucnjaci su radili sa tobom,angazirali smo najbolje strucnjake samo za tvoj skok u Banja Luci,jbg vodili smo te na razne pripreme po BiH,skakao si u Miljacku,Jalu,Bosnu,Neretvu,tako da kvota lagano pada na tebiEmir_ZENICA je napisao/la:haha ma uvijek se ja obrukam pa sto nebi i ovaj putharry_90 je napisao/la: Sretno,nemoj da nas obrukas, ti skaces kao predstavnik forumasa na ss.ba.Zamolit cemo redakciju ss.ba da naprave tekstualni prenos skokova,da znamo kakav si bio![]()
sala ...Ma nisam ja neki skakac jarane,ali 100 km za skok nije mala stvar
skocim na prsa i eto me medju prvih 5
i 300 stoje u djep
![]()
ma joj djabe ce svoje aparate trositi na mene hahaha ...ali sto se mene tice moze..
Radio je moj rodjak Nezir Celikovic koji je jedini sa kule na glavu skocio (u Mostaru) pa sam sa njim vjezbaoharry_90 je napisao/la: Ne vjerujem da ces se obrukat,jer veliki strucnjaci su radili sa tobom,angazirali smo najbolje strucnjake samo za tvoj skok u Banja Luci,jbg vodili smo te na razne pripreme po BiH,skakao si u Miljacku,Jalu,Bosnu,Neretvu,tako da kvota lagano pada na tebiako te je strah,podmitit cemo sudije,da ti dadnu sve desetke,ipak imas ozlijedu tetive i nije se zezat stim.Ako ss.ba ne moze radit tekstualni prenos,dogovorit cemo se za prijenos na nekoj televiziji,sve su sanse na RTRS da ides