Jednostavno im je KD najbolji igrac.KK_Bosna je napisao/la:povrijedjen je. operisao se. shvati ga.kokuz je napisao/la:Od unanoninous mvp do igraca koji ni ne zasluzuje ni all star
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
parker 23. asistent svih vremena
- IlCapitano
- Kontakt:
http://defpen.com/demarcus-cousins-jers ... acramento/
za posvećenost i odanost.
“If you were to ask me, I think my jersey will be hanging in the rafters when I retire in Sacramento…my only concern is winning games every night and pushing this team to the next level.”
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jos 11 asista treba jamesu da bude 15.asistent svih vremena
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako bue ovaj trade , biti ce makar zanimljivo u PO na istoku 
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=z4m6jpd
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=z4m6jpd
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je trejd koji je kratkorocno dobar za TOR,a dugurocno jako los,cak ako bi Millsap pristao i da produzi cime bi zakljucali i definitivno sebi SC sa igracem koji ima 32 god.Sve to opet nije dovoljno za titulu,a dali bi mladog igraca koji je ove godine njihov najbolji igrac s klupe
Usput receno,ista vise ne bi postojala nikako ovim trejdom.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ali dobro sta mogu , nego pokusati izazvati Cleveland u 2 godine, Lowry i on puni u martu 31 , Caroll 30, DeMar 27 on je u prime, ostaje samo Litvanac sa 24 -25...NEZALAGANJE je napisao/la:To je trejd koji je kratkorocno dobar za TOR,a dugurocno jako los,cak ako bi Millsap pristao i da produzi cime bi zakljucali i definitivno sebi SC sa igracem koji ima 32 god.Sve to opet nije dovoljno za titulu,a dali bi mladog igraca koji je ove godine njihov najbolji igrac s klupe
znaci njima je sad (to mislim ova +2 god. max. mozda 3) ili nikad sa ovom jezgrom....
Ross jest njihov 6-ti igrac, (25 god - buducnost) ali opet im je lagano ispadanje od Clevelanda , a mozda i Bostona
paul na 10. mjestu najboljih asistenata svih vremena
zakljucani su oni i ovako i onako, valja potpisati Lowrya na ljeto i sta im ostaje, sica kojom ne mogu dovesti ni priblizno dobrog igraca kao sto je MilsapNEZALAGANJE je napisao/la:To je trejd koji je kratkorocno dobar za TOR,a dugurocno jako los,cak ako bi Millsap pristao i da produzi cime bi zakljucali i definitivno sebi SC sa igracem koji ima 32 god.Sve to opet nije dovoljno za titulu,a dali bi mladog igraca koji je ove godine njihov najbolji igrac s klupe
slazem ja se da je kratkorocno ali valja nesto probati, Lowry nece postati mladji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Na Lowrya imaju Bird prava tako da njega mogu lakse potpisati te kreirati neki prostor za jos nekog solidnog igraca.Oni imaju i Poeltla koje je bio top 10 pik i kojem trebaju minute.Da ce Millsap garantovati nesto vise s obzirom da bi dao mladog igraca u Rossu koji je sve bolji i bolji,onda ok.Ovako ces ostati fakticki na istom,platiti ga masno(platiti i Lowrya pored njega,a obojica 30+) te dati mladog igraca koji danas sutra moze biti starter.CLE se nece preskociti kratkorocnim planom,vec dugorocnim.Po meni ovo nije rjesenje za TOR.Vise mi je Millsap za BOS iz vise razloga.
za mene Ross ima previse nedostataka u igri da bi bio legitimni strarter, ovo sto on radi kao 6. igrac mu je plafon
tesko da ce Raptorsi tim dugorocnim planom imati bolje jezgro nego sto je ovo sad, bolje probati potuci se kvalitetno s Jamesom dok je jos Lowryu ozbiljan igrac
tesko da ce Raptorsi tim dugorocnim planom imati bolje jezgro nego sto je ovo sad, bolje probati potuci se kvalitetno s Jamesom dok je jos Lowryu ozbiljan igrac
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
to je vec proslo vrijememiki_92 je napisao/la:za mene Ross ima previse nedostataka u igri da bi bio legitimni strarter, ovo sto on radi kao 6. igrac mu je plafon
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Aha, samo sto igra najbolju kosarku karijereKK_Bosna je napisao/la:to je vec proslo vrijememiki_92 je napisao/la:za mene Ross ima previse nedostataka u igri da bi bio legitimni strarter, ovo sto on radi kao 6. igrac mu je plafon
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ma zaebaem se, vidis smajliClutch je napisao/la:Aha, samo sto igra najbolju kosarku karijereKK_Bosna je napisao/la:to je vec proslo vrijememiki_92 je napisao/la:za mene Ross ima previse nedostataka u igri da bi bio legitimni strarter, ovo sto on radi kao 6. igrac mu je plafon
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pitanje za starije :
da je 1997-98 bila dozvoljena zona kao sada bil Utah mogla doci do jedne titule ? (Kukuć i Kerr su jedini bili ozbiljni tricaši)
Samo za usporedu , ali fakat Dallas je zonom pobjedio 2ke šamione LAL, pa Oklahomu sa jajnom mladom jezgrom i na kraju apsolutnog favorita Miami u puom prime-u Lebron - Wade - Bosh
Naravno ne umanjujem to da je Jordan GOAT , ^#samopitam
, moje je mišljenje je da bi se sa zonom skoro sigurno doslo do 7 tekme jer jednostavno 1-1 nisu imali sanse protiv Jordana 
da je 1997-98 bila dozvoljena zona kao sada bil Utah mogla doci do jedne titule ? (Kukuć i Kerr su jedini bili ozbiljni tricaši)
Samo za usporedu , ali fakat Dallas je zonom pobjedio 2ke šamione LAL, pa Oklahomu sa jajnom mladom jezgrom i na kraju apsolutnog favorita Miami u puom prime-u Lebron - Wade - Bosh
Naravno ne umanjujem to da je Jordan GOAT , ^#samopitam
Kobe Bryant je napisao/la:Pitanje za starije :
Naravno ne umanjujem to da je Jordan GOAT , ^#samopitam, moje je mišljenje je da bi se sa zonom skoro sigurno doslo do 7 tekme jer jednostavno 1-1 nisu imali sanse protiv Jordana
Mislim da bi jordan nasao rjesenje i za to,prejaki su bullsi tad bili
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE, TripleThreat i 12 gostiju.