Eno proradilo izgledamiki_92 je napisao/la:RIP CS:GO servers
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Rio 2016 igra za Android takmičari iz cijelog svijeta ja nakon dva dana igre našu zastavu dobacio do top 600 i trenutno sam number 1u bih pa ko ima vremena navalite
- Marsal
- Kontakt:
Prahnulo mi igrat neku strategiju ali ne nešto preteško jer nikada nisam bio dobar u njima. Npr strateške koje sam ja igrao su Age of Empires, Cezar i El Tropico, ali dobrodošla je svaka zanimljiva ali ne i preteška za savladati bez obzira je li ratna, graditeljska, ovakva-onakva.
Preporuke?
Računar je dobar. more svašta podnijet
Preporuke?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cities: SkylinesMarsal je napisao/la:Prahnulo mi igrat neku strategiju ali ne nešto preteško jer nikada nisam bio dobar u njima. Npr strateške koje sam ja igrao su Age of Empires, Cezar i El Tropico, ali dobrodošla je svaka zanimljiva ali ne i preteška za savladati bez obzira je li ratna, graditeljska, ovakva-onakva.
Preporuke?
Company Of Heroes
Total War: Warhammer
Europa Universalis IV
Sid Meier’s Civilization IV, V i VI
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Koja je najlakša, koju bi mi ti preporučio?miki_92 je napisao/la:
Cities: Skylines
Company Of Heroes
Europa Universalis IV
od svih naslova ovdje igrao sam samo COH i Civilization IV i V (jer nisam neki fan strategija) i njih ti svakako preporucujem, nisu nesto teskeMarsal je napisao/la:Koja je najlakša, koju bi mi ti preporučio?miki_92 je napisao/la:
Company Of Heroes
Europa Universalis IV
i ostali naslovi su klasici , tako da ne mozes pogrijesiti bilo sta da probas
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igrao sam samo Civ 4 i 5 od ovih na listi, i mislim da su one zicer. Ne znam kakva je šestica.Marsal je napisao/la:Koja je najlakša, koju bi mi ti preporučio?miki_92 je napisao/la:
Company Of Heroes
Europa Universalis IV
Ekstremno zarazne igre.
- Marsal
- Kontakt:
Hvala miki. Živio!miki_92 je napisao/la: od svih naslova ovdje igrao sam samo COH i Civilization IV i V (jer nisam neki fan strategija) i njih ti svakako preporucujem, nisu nesto teske
i ostali naslovi su klasici , tako da ne mozes pogrijesiti bilo sta da probas
Hvala, onda ću prvo probat IV pa V.Donnie Darko je napisao/la: Igrao sam samo Civ 4 i 5 od ovih na listi, i mislim da su one zicer. Ne znam kakva je šestica.
Ekstremno zarazne igre.
EU4 brate,bruka modova, bolja verzija svakog civaMarsal je napisao/la:Prahnulo mi igrat neku strategiju ali ne nešto preteško jer nikada nisam bio dobar u njima. Npr strateške koje sam ja igrao su Age of Empires, Cezar i El Tropico, ali dobrodošla je svaka zanimljiva ali ne i preteška za savladati bez obzira je li ratna, graditeljska, ovakva-onakva.
Preporuke?
Nije tesko za igrati, a i ako bude bilo problema ima sila tutoriala na netu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ja istalirao Civ IV i kad je pokrenem izbacuje mi ovu poruku.
Da li postoji neki fix da se to rijesi?The program cant start because civ4.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Da li moze neko preporuciti nekih ratnih igara da nije CoD ili MoH. Koji je najbolji Total War ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
vecina ljudi stavlja Medieval II na prvo mjesto, pa Rome: Total War, Total War: Shogun 2 i ovaj zadnji Warhammer su isto dobri nasloviPuma je napisao/la:Da li moze neko preporuciti nekih ratnih igara da nije CoD ili MoH. Koji je najbolji Total War ?
Battlefield, Sniper Elite, Wolfenstein, Rainbow Six, Tom Clancy's Ghost Recon
Igrao sam Medieval 2 ali bez ekspanzija. Ako pronadjem te ekspanzije negdje vjerovatno opet zaganjam Medieval.
Vidim i Cossacs novi izasao, davno se to nekad igralo.
Call the coroner!
imas na rargb Kingdoms ekspanzijuPuma je napisao/la:Igrao sam Medieval 2 ali bez ekspanzija. Ako pronadjem te ekspanzije negdje vjerovatno opet zaganjam Medieval.![]()
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Svi! Ma da Napoleon mi nije nesto sjeo. Mnogi pljuju po Rome 2 ali meni mozda i najbolji od svih.Puma je napisao/la:Da li moze neko preporuciti nekih ratnih igara da nije CoD ili MoH. Koji je najbolji Total War ?
Od strareskih igrica Stronghold sigurno u samom vrhu i kada se igra treba krenuti od Stronghold HD, Stronghold Crusader, pa produzena verzija Crusadera, Stronghold 2 i na kraju Stronghold Legends... Crusader 2 i SH3 se mogu i zaobici.
EU isto strasno odlican serijal ali treba malo dok se nauci. Ja recimo CK2 nisam nikako uspio ukapirati ali i nisam imao nesto pretjerane zelje. A ta igrica ima po meni sigurno najbolji soudtruck.
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
EU se ubila za ovu ovakvu zimu,upalis igricu,random nacija, ironman mode i deri.CK je i meni teze isao od EU.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja taman skinuh EU4, ali nisam do sada nijedan EU igrao, pa sam baš beginner. Bio bih zahvalan na eventualnim uputama, tutorijalima i slično.Sarmelino je napisao/la:EU se ubila za ovu ovakvu zimu,upalis igricu,random nacija, ironman mode i deri.CK je i meni teze isao od EU.
Ako je engleski uslov, im'o sam četvorku u srednoj, oca mi!
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 17 jan 2017, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Evo ti na pp nesto,valjda pomogneBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja taman skinuh EU4, ali nisam do sada nijedan EU igrao, pa sam baš beginner. Bio bih zahvalan na eventualnim uputama, tutorijalima i slično.Sarmelino je napisao/la:EU se ubila za ovu ovakvu zimu,upalis igricu,random nacija, ironman mode i deri.CK je i meni teze isao od EU.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- reddevil55
- Kontakt:
Pozdrav raja!!
Ovako, imam na kompu gta 5 instaliran (pirat verzija, skinut sa piratebaya) i gledam sad po piku ima ovih accounta sa social sluba 20-25km, pa me zanima ukoliko bi kupio jedan taj account da li bi ga mogao kombinovati sa ovom pirat verzijom i igram ono online?
Nesto mi se igra ovaj gta v multiplayer, djeluje mi bas strasno
Ovako, imam na kompu gta 5 instaliran (pirat verzija, skinut sa piratebaya) i gledam sad po piku ima ovih accounta sa social sluba 20-25km, pa me zanima ukoliko bi kupio jedan taj account da li bi ga mogao kombinovati sa ovom pirat verzijom i igram ono online?
Nesto mi se igra ovaj gta v multiplayer, djeluje mi bas strasno
ja sam skino kad je izasao ovaj zadnji dlc sad bio pa mjesec dana se nisam skidao s nje i onda dosli ispiti i morao izbrisatSarmelino je napisao/la:EU se ubila za ovu ovakvu zimu,upalis igricu,random nacija, ironman mode i deri.CK je i meni teze isao od EU.
Sa Aztecima pokorio sva plemena sjeverne i srednje amerike i kolonizirao vecinu puste zemlje
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, enobarca, GIBRA i 13 gostiju.