ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Mancini
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Mancini » 06 jan 2017, 17:48

Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da je loša taktika najveći uzrok Nadalovog današnjeg poraza, a ne umor
Upravo tako. :thumbup: A sta mislis ko je kriv zbog toga? ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 06 jan 2017, 18:32

RafaGarros9 je napisao/la:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
.
Ovo bi bilo ok da upravo ti to isto ne radis na "bh tenis" podforumu, posebno kad Damir izgubi ;)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 jan 2017, 18:40

Murray je ja mislim opet najjači, ja barem očekujem da to radi, igra najbolji tenis života ( pa hajd sad reći ćemo tako ), prvi je na listi, puca od samopouzdanja i ima ono da ostane prvi pa možda i čitavu ovu godinu, bojim se ako naleti na Federera da će izletiti samo tako :mrgreen:

Đoković ko Đoković, provlači se do finala i onda zaigra kako treba, ima sreće pa naleti na idiote koji ne znaju jednu od 4 vezane iskoristiti :puke:

Nadal, vidi se da se spremao, kako se spremao ja u to ne ulazim, ali meni se čini da bi mogao opet biti kratkog roka trajanja, do jednog perioda i to je to, lično ne volim njegov tenis pogotovo onaj danas, ono je bilo previše dosadno, branio se i samo vraćao udarce, a imao je oružje da napadne Raonića samo tako, međutim tako on igra tenis, može bolje i agresivnije malo, biće ljepše a i učinkovitije pogotovo što Nadal više nema 25 godina i ne može igrati defanzivu kao nekada.

Federer, 36 winnera, kaže da se osjećao fenomenalno i da je sam iznenađen kako se dobro kreće i udara lopticu, 36-ta mlati Gaskea kao očerupanu patku, idemo Roger lagano se uigravati, navići tijelo na konstantne mečeve i odigrati čitavu sezonu bez povreda, ako to uspije doći će i titule siguran sam jer drugi ne mogu biti konstantni kao Roger kada nema povredu :njanjanja:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jan 2017, 22:10

Jel vrijeme za Murrayevu dominacija :mrgreen:

29 vezanih pobjeda, sutra sve osim 2:0 za Andya je upset. Verdasco steta sto je bolid i sto onakve udarce nije pretvorio titule.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 07 jan 2017, 04:49

hm59 je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
.
Ovo bi bilo ok da upravo ti to isto ne radis na "bh tenis" podforumu, posebno kad Damir izgubi ;)
Daj decko budi malo konkretniji ccc sta si htio reci...Mozda hoces da kazes da sam bio ponovo u pravu kad sam rekao da ce ga Sela otresti kao sljivu kao sto je i bilo...mozda to sto kazem da je decko bezobrazan,nekulturan sto igra za pare i za kladionicu sto predaje meceve par poena prije kraja...sto uvijek kazem kako ce biti na njegovim mecevima i rutinirano pogodim jel te to muci decko...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2017, 09:10

Edin TM87 je napisao/la:Jel vrijeme za Murrayevu dominacija :mrgreen:

29 vezanih pobjeda, sutra sve osim 2:0 za Andya je upset. Verdasco steta sto je bolid i sto onakve udarce nije pretvorio titule.
Tucaće ga Nole analno na suvo :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2017, 09:20

Vaša prepucavanja nastavite na pp. Pustio sam malo ali ne može više.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 jan 2017, 12:07

Imal iko da je vjerovao da ce Dimi do finala dobaciti osim mene ovdje? Puno ga se osporava zbog neke proslosti a momak je doktor i za nekakve Puljeje i Zvjerove!

Riza bi ga mogo oglabat u finalu i pretvorit se u sushi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 07 jan 2017, 12:44

Danas u Dohi po meni sve otvoreno,sanse za pobjedu jednog i drugog 50/50 a kad bi morao dati nekom prednost za pobjedu msm da bih ipak dao Novaku samo zato sto nije GS a tad bi bilo obrunuto.Ni jedan ni drugi nisu dobro otvorili sezoru ili ulaze s rezervom i uvjezbavanjem ali ostaje nam da vidimo i danas i AO...
Idemo Endy po pobjedu danas... :pray:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 jan 2017, 13:49

RafaGarros9 je napisao/la:Danas u Dohi po meni sve otvoreno,sanse za pobjedu jednog i drugog 50/50 a kad bi morao dati nekom prednost za pobjedu msm da bih ipak dao Novaku samo zato sto nije GS a tad bi bilo obrunuto.Ni jedan ni drugi nisu dobro otvorili sezoru ili ulaze s rezervom i uvjezbavanjem ali ostaje nam da vidimo i danas i AO...
Dajes sansu Novaku zato sto nije GS?Izgleda da ti slabo ovo pratis zadnjih godina :D

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 jan 2017, 13:52

Effenberg je napisao/la:Imal iko da je vjerovao da ce Dimi do finala dobaciti osim mene ovdje? Puno ga se osporava zbog neke proslosti a momak je doktor i za nekakve Puljeje i Zvjerove!

Dimi je igrac koji ima sve udarce,ali nema glavu **** ga.Ipak,ne bi me cudilo da u kasnim dvadesetim pocne radit s nekim strucnjakom i tad procvjeta.Nesto slicno kao Wawrinka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2017, 13:55

Effenberg je napisao/la:Imal iko da je vjerovao da ce Dimi do finala dobaciti osim mene ovdje? Puno ga se osporava zbog neke proslosti a momak je doktor i za nekakve Puljeje i Zvjerove!

zverev je zvijer. budući gs šampion. u nizu. jer nije plačipička ko dimi niti je kreten ko nik.. već mentalitet šampiona
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 jan 2017, 14:04

Zverev je pokupio i moje simpatije. Kompletan igrac, za svoje godine igra fenomenalno.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 07 jan 2017, 14:08

Zverev mora dominirati,kada dobije jos na snazi,tesko ce ga iko dobijati,mada u sta se tenis pretvorio,ne bi me cudilo da se Coric nauci braniti i trcati kao ovi sada,i on zavlada tenisom,takav je to sport postao,sve ide na snagu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2017, 15:22

TrollsRoyce je napisao/la:Zverev mora dominirati,kada dobije jos na snazi,tesko ce ga iko dobijati,mada u sta se tenis pretvorio,ne bi me cudilo da se Coric nauci braniti i trcati kao ovi sada,i on zavlada tenisom,takav je to sport postao,sve ide na snagu.
Zverev sve ima, udarce ima da probije svakoga, a i zna se braniti, za svoju visinu se kreće odlično. Borna dok ne popravi fh ne može dominirati, nema udarce niti jedan vrhunski da bi dominirao. Tu je mogao biti bh ali je i on pao u zadnje vrijeme.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 07 jan 2017, 15:25

darker10 je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:Danas u Dohi po meni sve otvoreno,sanse za pobjedu jednog i drugog 50/50 a kad bi morao dati nekom prednost za pobjedu msm da bih ipak dao Novaku samo zato sto nije GS a tad bi bilo obrunuto.Ni jedan ni drugi nisu dobro otvorili sezoru ili ulaze s rezervom i uvjezbavanjem ali ostaje nam da vidimo i danas i AO...
Dajes sansu Novaku zato sto nije GS?Izgleda da ti slabo ovo pratis zadnjih godina :D

Pa nije valjda da i za tebe mogu biti doktor :kafa:

Upravo tako jer je novak u 2 seta protiv endija uvijek bolji i dominantniji i trenutno ce ga lakse dobiti na 2 nego 3 dobijena seta msm da se razumijemo bolji je naravno na bilo kojem terenu u bilo koliko setova.Ako gledamo po trenutnoj formi endi je bolji tu nema govora ali novak u dohi brani titulu,jucer je spasio 5 mec lopti tako da danas recimo nema sta da izgubi pa mu dajem blagu prednost a i uopste gledano drasticno je bolji igrac od endija tako da :salut: i da se razumijemo navijam za endija danas al msm ovo sto sam napisao...

Samo mi objasni ovu recenicu:"Izgleda da ti slabo ovo pratis zadnjih godina". to mi nije jasno nikako :urnebes: :urnebes: :urnebes:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 jan 2017, 15:50

Pa za Djokovica je 8-2 na slamovima,a Murray ga nije dobio na GS od 2013. tako da ne vidim kako Djokovicu dajes sansu samo zato sto nije GS.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 jan 2017, 16:07

darker10 je napisao/la:Pa za Djokovica je 8-2 na slamovima,a Murray ga nije dobio na GS od 2013. tako da ne vidim kako Djokovicu dajes sansu samo zato sto nije GS.
Nije se dobro izrazio, htio je reći da je Džumhur bezobrazan
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 07 jan 2017, 16:47

I ovo neko moze gledati ? Prebacio sam nakon prva 2 gema.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 jan 2017, 16:57

TrollsRoyce je napisao/la:I ovo neko moze gledati ? Prebacio sam nakon prva 2 gema.
Naravno da se moze gledati, recimo ja uzivam u ovom tenisu, mentalna borba u poenima izmedju njih dvojice je nesto fascinantno.

Ipak, mislim da je samo pitanje trenutka kad ce ga Andy prelomiti, nevjerovatno zvuci, ali mislim da je on u ovom trenutku psihicki daleko jaci od Novaka i da se samo ceka kad ce ovaj malo popustiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.