Nije gotovo dok Murray ne kaze hahahah druga vremena izgleda, jel ikad izgubio Djokovic da je imao mec loptu a da nije onaj Madrid protiv Nadala?
Kako je Murraya tesko dobit danas

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Smiljan Banjac najveći retard od svih komentatora. Komentariše tenis, a ne zna ni 1% pravila o tenisu. Sreća da su uveli Hrvatske komenatore na ES.AA23 je napisao/la:Čuj komentatora...
Đoković odglumi da se povrijedi, nije da nismo navikli..
Ali opet, čuj ovog primitivnog komentatora, kako se ovakvo nešto dopušta na Eurosportu? Fuj, seljak obični, ko i ovaj njegov zemljak.
Ko ce ako ne Nole ili Murray?Stan ove godine ide na Wimbledon,AO nistaUnofficialpage je napisao/la:Nole još jednom pokazuje koliki je šampion a Andy zašto nije njegov nivo. Andy morao iskoristi nalet iz 2. seta i 3. set uzeti ali isto tako je očito da Nole vrlo teško može do titule na AO.
Na kraju, zadnja 2-3 gema, je upravo Marej fizicki popustio.Tacno se osjetila ta razlika.Doduse previše tenisa je igrao u zadnje vrijeme...Unofficialpage je napisao/la:Murray ekstra fizički spreman, Nole mi ne djeluje tako. Ekstra stvar za Murraya da se nije predao nakon 5-4 i 30-00 već se borio i izborio za 3. set a za pobjedu ćemo da vidimo, vrlo vjerovatno i za to.
Nadal je sinonim za atletiku... On je to izmislio u tenisu..TrollsRoyce je napisao/la:Citas mi misli.darker10 je napisao/la:Za ostatak karavana razlog je vjerovatno nedostatak talenta,a za Federera i Nadala godine i povrede dakakoJakobsen91 je napisao/la:Dobro sto njih dvojica ne znaju izaci na mrezu i lagano uzeti poen, al sto ostatak karavana ne izadje protiv njih i lagano uzme, kad je vec tako jednostavno.
Znaci ako imalo imas u glavi,dovoljno ti je samo polufinale Wimbledona prosle godine Raonic-Federer.
Federer i Nadal su izmislili tenis za sve ove trkace,atleticare,i ostale. Tuzno je kako se npr Raonic naziva servis botom,a bolji je na osnovnoj liniji od 95% toura danasnjeg.
Federer se nije morao kretati i dobio bi vecinu igraca,Murray se mora slomiti protiv svakog zivog.
Ono postepeno usporavanje podloga je uzelo svoj danak.
Isto kao sto na ledu u Wroclawu finale igraju chiudinelli i henrych,tako na ovim sporim tvrdim podlogama,uvijek moraju igrati,ove dosade i trkaci.
Kod Stana se ne zna nikad. Mislim da Nole neće fizički moći izdržati ovo, danas je jedva 3.set odigrao i Andy morao u 6 gameu da prelomi u svoju korist.darker10 je napisao/la:Ko ce ako ne Nole ili Murray?Stan ove godine ide na Wimbledon,AO nistaUnofficialpage je napisao/la:Nole još jednom pokazuje koliki je šampion a Andy zašto nije njegov nivo. Andy morao iskoristi nalet iz 2. seta i 3. set uzeti ali isto tako je očito da Nole vrlo teško može do titule na AO.
darker10 je napisao/la:Pa za Djokovica je 8-2 na slamovima,a Murray ga nije dobio na GS od 2013. tako da ne vidim kako Djokovicu dajes sansu samo zato sto nije GS.
Vala ja mislim da nije strah jer je na 5:3 u drugom setu strasno igrao i pogađao.Ima on mentalne blokade protiv velike trojke, to sam vec rekao, samo mislim da danas nije presudila.Unofficialpage je napisao/la:Kod Stana se ne zna nikad. Mislim da Nole neće fizički moći izdržati ovo, danas je jedva 3.set odigrao i Andy morao u 6 gameu da prelomi u svoju korist.darker10 je napisao/la:Ko ce ako ne Nole ili Murray?Stan ove godine ide na Wimbledon,AO nistaUnofficialpage je napisao/la:Nole još jednom pokazuje koliki je šampion a Andy zašto nije njegov nivo. Andy morao iskoristi nalet iz 2. seta i 3. set uzeti ali isto tako je očito da Nole vrlo teško može do titule na AO.
@samosarajevo po meni je ono više strah od pobjede jer do tad sve pogađa i kad treba da prelomi on čist bh zakuca u mrežu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.