hilmo ocito je da ne volis hadzica cim forsiras druge..hadzic i veladzic su jedino zasluzili poziv a ostali ne pozhilmo je napisao/la:Volio bih kada bi se Nedim nametnuo stručnom štabu, neće mu biti lako ali vjerujem da može. Biće interesantno koga će sve Čala povesti na pripreme. Nedim, Sanin, Šeki, Smajla, Demko....mnogo je kandidata.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TobeYarabi je napisao/la:pitic je napisao/la:Ma treba rasan napadač HITNO.
FK Sarajevo - 10 trofeja.
+1BA1997 je napisao/la:hilmo ocito je da ne volis hadzica cim forsiras druge..hadzic i veladzic su jedino zasluzili poziv a ostali ne pozhilmo je napisao/la:Volio bih kada bi se Nedim nametnuo stručnom štabu, neće mu biti lako ali vjerujem da može. Biće interesantno koga će sve Čala povesti na pripreme. Nedim, Sanin, Šeki, Smajla, Demko....mnogo je kandidata.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@BA1997
Taman posla, gotivim ja njih sve, zbog nekih vansportskih stvari neke gotivim više, ali svi oni su našu dragulji i najsretniji bih bio kada bi svi oni zaigrali za prvi tim.
Taman posla, gotivim ja njih sve, zbog nekih vansportskih stvari neke gotivim više, ali svi oni su našu dragulji i najsretniji bih bio kada bi svi oni zaigrali za prvi tim.
joker90 je napisao/la:+1BA1997 je napisao/la:hilmo ocito je da ne volis hadzica cim forsiras druge..hadzic i veladzic su jedino zasluzili poziv a ostali ne pozhilmo je napisao/la:Volio bih kada bi se Nedim nametnuo stručnom štabu, neće mu biti lako ali vjerujem da može. Biće interesantno koga će sve Čala povesti na pripreme. Nedim, Sanin, Šeki, Smajla, Demko....mnogo je kandidata.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U europi igraci sa 17-18 godina nisu talenti vec formirani igraci koji su nositelji igre kod svojih timova, s tim u jednacini takav igrac u 22 godini postaje igracina koja vrijedi nekoliko desetina miliona a ne postaje samir radovac.
Tako da bi ja vec naredne sezone volio vidjeti Nedima i Hamzu u napadu, a vec sad u nastavku sezone da uzimaju minute Ahmetovicu. Nema potrebe davati pare na napadaca kad imas takva dva DRAGULJA.
Tako da bi ja vec naredne sezone volio vidjeti Nedima i Hamzu u napadu, a vec sad u nastavku sezone da uzimaju minute Ahmetovicu. Nema potrebe davati pare na napadaca kad imas takva dva DRAGULJA.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u tohilmo je napisao/la:@BA1997
Sve stoji samo sto je ovo krkanska liga,igras na mocvarama,nadam se da ce ojacat i da se nece povrijeditiFrancescoTotti je napisao/la:U europi igraci sa 17-18 godina nisu talenti vec formirani igraci koji su nositelji igre kod svojih timova, s tim u jednacini takav igrac u 22 godini postaje igracina koja vrijedi nekoliko desetina miliona a ne postaje samir radovac.
vidio sam neki dan na fejsu sliku izgleda da se opasno spremiozagor1987 je napisao/la:Sve stoji samo sto je ovo krkanska liga,igras na mocvarama,nadam se da ce ojacat i da se nece povrijeditiFrancescoTotti je napisao/la:U europi igraci sa 17-18 godina nisu talenti vec formirani igraci koji su nositelji igre kod svojih timova, s tim u jednacini takav igrac u 22 godini postaje igracina koja vrijedi nekoliko desetina miliona a ne postaje samir radovac.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Modric je kao mladic prosao te mocvare pa Boga mi danas igra u Madriduzagor1987 je napisao/la:Sve stoji samo sto je ovo krkanska liga,igras na mocvarama,nadam se da ce ojacat i da se nece povrijeditiFrancescoTotti je napisao/la:U europi igraci sa 17-18 godina nisu talenti vec formirani igraci koji su nositelji igre kod svojih timova, s tim u jednacini takav igrac u 22 godini postaje igracina koja vrijedi nekoliko desetina miliona a ne postaje samir radovac.
Salim se, naravno da stoji to, ali mora se priznat da i nasa liga nije divlji zapad kao do prije nekih pet deset godina, dosta je to pitomije sad.
A mladim igracima se mora davati sansa u prvom timu!
Ee da se ja pitam ja bih njih sve forsirao....BA1997 je napisao/la: pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u to
Moje je mišljenje, isključivo moje, da je Klarić fizikom spremniji za nastup za seniore od Nedima. Što ne znači da je bolji igrač..
Ja bih sad potpisao da Nedim bude to pojačanje za napad koje nam treba, da mu se pravilno dozira minutaža, i da bapravimo igračinu svijetakog glasa.
Pitomije jest,nekad kad pobjedis u gostima bilo je ko na bingu da dobijes,nije bilo bitno jel imas Messija u ekipi. Onda pogledas ove kaljuze,na sta lici teren,posaljes normalan pas lopta odskoci lijevo skroz pa izgleda kao da igrac ne zna dodat najobicniji pas i da je klocina mrtvaFrancescoTotti je napisao/la:Modric je kao mladic prosao te mocvare pa Boga mi danas igra u Madriduzagor1987 je napisao/la:Sve stoji samo sto je ovo krkanska liga,igras na mocvarama,nadam se da ce ojacat i da se nece povrijeditiFrancescoTotti je napisao/la:U europi igraci sa 17-18 godina nisu talenti vec formirani igraci koji su nositelji igre kod svojih timova, s tim u jednacini takav igrac u 22 godini postaje igracina koja vrijedi nekoliko desetina miliona a ne postaje samir radovac.
Salim se, naravno da stoji to, ali mora se priznat da i nasa liga nije divlji zapad kao do prije nekih pet deset godina, dosta je to pitomije sad.
A mladim igracima se mora davati sansa u prvom timu!
zasto ovo ponavljate?Orangina85 je napisao/la:Pustite Hadzica nek u miru dijete radi. Najmanje sta mu treba sad je da se digne neka euforija oko njega pa sutra nek dijete da pogresan pas bice velikih saljivdzija sa tribina da mu dobace "kome si ti dao tolike golove" i slicno.
Nikad se nije igracima, pogotovo mlaldim ovako dobacivalo!
Sjecam se zadnjeg slucaja veladziic kada je igrao, koliko je raja derala se da mu dodaju loptu, kada je izgubi, aplauz, to se radilo i samiru, kada je bio najgori, sve dok nije poceo sa "zivotom"
Catakovic kada je usao, scvaki kontakt aplauz... itd itd...
Sve su to suplje price, Čala je dobro rekao, ne mozes navijace varati ... ali mladi igraci su uvijek imali podrsku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
hilmo danas znaci ako imas fiziku mozes da igras fudbal? imas milion primjera u svijetu da igraju igraci da nisu fizicki jaki a sve dobri igraci zato to je cista glupost sto govoris...kazem ti da bi hadzic napravio show kad bi ove polusezone igraohilmo je napisao/la:Ee da se ja pitam ja bih njih sve forsirao....BA1997 je napisao/la: pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u to
Moje je mišljenje, isključivo moje, da je Klarić fizikom spremniji za nastup za seniore od Nedima. Što ne znači da je bolji igrač..
Ja bih sad potpisao da Nedim bude to pojačanje za napad koje nam treba, da mu se pravilno dozira minutaža, i da bapravimo igračinu svijetakog glasa.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma moze ba Hadzija da se hrva sa svakim stoperom u ligi pustite se suplje!
@pantelija
@pantelija
pa evo sdad ce imati priliku da pokaze sta znaBA1997 je napisao/la:hilmo danas znaci ako imas fiziku mozes da igras fudbal? imas milion primjera u svijetu da igraju igraci da nisu fizicki jaki a sve dobri igraci zato to je cista glupost sto govoris...kazem ti da bi hadzic napravio show kad bi ove polusezone igraohilmo je napisao/la:Ee da se ja pitam ja bih njih sve forsirao....BA1997 je napisao/la: pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u to
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Kad Smajic u ovoj ligi igra dobro godinama sa 145cm i 50kg, moze se znaci!BA1997 je napisao/la:hilmo danas znaci ako imas fiziku mozes da igras fudbal? imas milion primjera u svijetu da igraju igraci da nisu fizicki jaki a sve dobri igraci zato to je cista glupost sto govoris...kazem ti da bi hadzic napravio show kad bi ove polusezone igraohilmo je napisao/la:Ee da se ja pitam ja bih njih sve forsirao....BA1997 je napisao/la: pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u to
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@BA1997
Ma samo da oni njemu hoće dati priliku... Ne sumnjam ja u njega ni malo..
@KenChoo
'esi mi dobar?
Ma samo da oni njemu hoće dati priliku... Ne sumnjam ja u njega ni malo..
@KenChoo
'esi mi dobar?
- TobeYarabi
- Kontakt:
nedim ce za dvije godine biti najbolji igrac u nasoj ligi
- ThrillerHz
- Kontakt:
A ja se nadam da nece uopste bit u nasoj ligi za 2 godineTobeYarabi je napisao/la:nedim ce za dvije godine biti najbolji igrac u nasoj ligi
1946~
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], trunks1946 i 22 gosta.