Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 26 jul 2010, 20:29

QUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je vise zao sto guti odlazi neg raul :P
meni je drago sto Fabregas dolazi u Barselonu

p.s. djeca se vracaju a ne tjeraju od kuce...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 26 jul 2010, 22:08

Ove godine ako RMD ne osvoji Primeru,neka onda fino raspuste ekipu i svi zaedno odu ribe pecat. :mrgreen: :mrgreen:

Nadam se najboljem za vas ,a mislim da će tako i biti jer gdje je Special One tu su i trofeji,tako je bilo i kad je bio u Portu,pa kod nas,u Interu i sad će i s vama biti superioran :!: :) :)
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jul 2010, 22:18

to se tebi cini...

horizontala fenomenala

fabregas-xavi-iniesta-messi-villa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jedva cekam ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 jul 2010, 22:24

Ti ako mislis da ce Fabregas doci u Barcu ovog ljeta varas se. Ako dodje, nece igrati u prvom sastavu, jer nece Iniesta sigurno igrati ofanzivno krilo, i ako to iko bude igrao to ce biti ili Pedro ili Villa.

A da Fabregas igra zadnjeg veznog, ili da igraju bez zadnjeg veznog, nema ni od toga nista.

Moze doci u Barceloni i samo na terenu gledati sta tata Xavi radi, a Iniesta i Xavi su na svojim pozicijama deset puta korisniji od tog Cesca.

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 26 jul 2010, 22:44

kenank7 je napisao/la:Ove godine ako RMD ne osvoji Primeru,neka onda fino raspuste ekipu i svi zaedno odu ribe pecat. :mrgreen: :mrgreen:

Nadam se najboljem za vas ,a mislim da će tako i biti jer gdje je Special One tu su i trofeji,tako je bilo i kad je bio u Portu,pa kod nas,u Interu i sad će i s vama biti superioran :!: :) :)
Posto 99% nece, nek odma pocnu smisljati ime za ribolovno drustvo, recimo "Škobalj"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jul 2010, 22:55

Brnjo, šta ti misliš kako ovaj El_7 prenosi vijesti? Koristi li on translator ili, pak, razumije španski? :?
Vom Jäger zum Gejagten

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 jul 2010, 23:00

ovaj sam klub jako cijenio i u španiji mi je bio daleko najdraži ali ovako škartirati dvije najveće legende sebi jedan takav klub ne smije dopustiti, pa zar im stvarno nisu mogli ponuditi ugovor na još 1-2 god, nek ulaze s klupe imaće šta mlađi igrači od njih naučiti sigurno,pa kad se oproste dati im neke funkcije u klubu, a ne ovako.
možda i najveći igrač reala svih vremena ide za nekih par miliona igrati u neki gelzenkirhen??- bruka
ma sramota nek bude tog predsjednika, šta je sljedeće škartiraće ikera čim napravi 3-4 kiksa??
ma fujjj
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 26 jul 2010, 23:18

semafresh< je napisao/la:
kenank7 je napisao/la:Ove godine ako RMD ne osvoji Primeru,neka onda fino raspuste ekipu i svi zaedno odu ribe pecat. :mrgreen: :mrgreen:

Posto 99% nece, nek odma pocnu smisljati ime za ribolovno drustvo, recimo "Škobalj"

hahahhaha,al ne fkt
imaju najboljeg trenera na planeti i igrače poput kake,cr9. . .pa ako ne osvoje Primeru i u LP doguraju bar do polufinala,onda hop cup i u ribare :mrgreen: :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 00:32

tony-mortale je napisao/la:ovaj sam klub jako cijenio i u španiji mi je bio daleko najdraži ali ovako škartirati dvije najveće legende sebi jedan takav klub ne smije dopustiti, pa zar im stvarno nisu mogli ponuditi ugovor na još 1-2 god, nek ulaze s klupe imaće šta mlađi igrači od njih naučiti sigurno,pa kad se oproste dati im neke funkcije u klubu, a ne ovako.
možda i najveći igrač reala svih vremena ide za nekih par miliona igrati u neki gelzenkirhen??- bruka
ma sramota nek bude tog predsjednika, šta je sljedeće škartiraće ikera čim napravi 3-4 kiksa??
ma fujjj
Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.
Rey de la furia española...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 12:24

Chologol je napisao/la: Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.
Ma kakav De Gea, previse su ga uzdigli. Jest dobro branio, ali to nije kalibar za Reala. Iker ce otici za 5-6 godina, a tad ce De Gea biti zaboravljen
geronimo je napisao/la:Brnjo, šta ti misliš kako ovaj El_7 prenosi vijesti? Koristi li on translator ili, pak, razumije španski? :?
Ma neeeee, kakav translator, on zivi u Madridu, zna Raula ko svoj penisček

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 12:41

tony-mortale je napisao/la:ovaj sam klub jako cijenio i u španiji mi je bio daleko najdraži ali ovako škartirati dvije najveće legende sebi jedan takav klub ne smije dopustiti, pa zar im stvarno nisu mogli ponuditi ugovor na još 1-2 god, nek ulaze s klupe imaće šta mlađi igrači od njih naučiti sigurno,pa kad se oproste dati im neke funkcije u klubu, a ne ovako.
ma fujjj
Imali su oni obojica ugovore na jos godinu dana. Raul je trazio da ode, i nece ga Real tjerati da ostane. Guti je govorio kako bi isao, kasnije kako ne bi, i onda mu je Mourinho rekao da za njega nema mjesta i da pakuje kofere.

Opet pametujete a nemate pojma o cemu se zapravo radi u tom klubu.

Uostalom, mi da cuvamo igrace od 30-35 godina, izgledali bi kao vi. Srecom, vi nemate Barcelone u Serie A pa ne primate po 6 komada kao i mi.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 13:10

Brnjoo je napisao/la: Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.
Ma kakav De Gea, previse su ga uzdigli. Jest dobro branio, ali to nije kalibar za Reala. Iker ce otici za 5-6 godina, a tad ce De Gea biti zaboravljen
[/quote]
Bez ikakvog pretjerivanja mozes reci da je De Gea poslje Ikera najbolji golman Lige. I ne znam kakav to kalibar treba bit za Real, covjek je branio fantasticno prosle sezone bez ijednog kiksa za razliku od Ikera koji je primio dva gola sa 40 metara (od Seville i Milana)...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 13:13

Zato je Iker prema svakome najbolji golman svijeta, od nogometnih institucija do sportskih medija.

Victor Valdez je branio bolje od De Gee i usudim se reci cak jednako dobro kao Casillas.

Uglavnom, taj De gea ce za koju godinu biti zaboravljen

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 13:25

Brnjoo je napisao/la:Zato je Iker prema svakome najbolji golman svijeta, od nogometnih institucija do sportskih medija.

Victor Valdez je branio bolje od De Gee i usudim se reci cak jednako dobro kao Casillas.

Uglavnom, taj De gea ce za koju godinu biti zaboravljen
Vicevi su ti u podforumu "diskusije".

I de mi bogati reci po cemi si ti zakljucio da ce De Gea za koju godinu bit zaboravljen :roll:

E moje djete drago...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 13:26

Dobro, ti se mozes nadati, kao sto se vec duze vrijeme nadate da ce Aguero biti jedan od boljih napadaca, ako nista, barem u Argentini, ali ni to mu ne polazi za rukom.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 13:28

Brnjoo je napisao/la:Dobro, ti se mozes nadati, kao sto se vec duze vrijeme nadate da ce Aguero biti jedan od boljih napadaca, ako nista, barem u Argentini, ali ni to mu ne polazi za rukom.
Kao prvo Aguero nije klasicni napadac i zato nije ni igrao u Argentini s obzirom da je istoj potreban klasicni napadac bez kojeg su igrali duze vrijeme, to Milito sigurno nije jer nije dovoljno pokretan, zato je i igrao sa Higuainom.

I nemam se ja sta nadati: Imamo 2. najboljeg golmana lige, najboljeg lijevog beka, i najboljeg napadaca na svijetu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jul 2010, 13:30

hahahaahhhahaahhh :D on je odavno jedan od najboljih igraca na svijetu i bolji je od kloca Pipite bar 4-5 puta :roll: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 13:41

juznjak> je napisao/la:hahahaahhhahaahhh :D on je odavno jedan od najboljih igraca na svijetu i bolji je od kloca Pipite bar 4-5 puta :roll: 8-)
Aha
Chologol je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Dobro, ti se mozes nadati, kao sto se vec duze vrijeme nadate da ce Aguero biti jedan od boljih napadaca, ako nista, barem u Argentini, ali ni to mu ne polazi za rukom.
Kao prvo Aguero nije klasicni napadac i zato nije ni igrao u Argentini s obzirom da je istoj potreban klasicni napadac bez kojeg su igrali duze vrijeme, to Milito sigurno nije jer nije dovoljno pokretan, zato je i igrao sa Higuainom.

I nemam se ja sta nadati: Imamo 2. najboljeg golmana lige, najboljeg lijevog beka, i najboljeg napadaca na svijetu.
Dobar si majke mi. Taj Luis Filipe je kanta ko svi ostali bekovi u Spaniji (lijevi naravno), a sto se tice 2. najboljeg golmana lige, taj vas isti nece dovesti ni do treceg mjesta a kamoli naslova prvaka. A govoreci o najboljem napadacu na svijet... pa dobro, nije lose u jednoj sezoni zabiti samo 18 golova a odigrati 15 utakmica vise nego sto si golova zabio :D

Sta ste se vas dvojica nasla pricati, prosle sezone zavrsili 9. u Primeri, primili vise od 60 golova i izgubili vise od 15 utakmica. Nit vi imate najboljeg beka nit imate najboljeg napadaca.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jul 2010, 13:49

barem smo osvojili nesto i igrali finale kupa kralja 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) a neko je ulozio 250 Mil Eura :o i na kraju osvojio kup persuna :lol: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 13:56

juznjak> je napisao/la:hahahaahhhahaahhh :D on je odavno jedan od najboljih igraca na svijetu i bolji je od kloca Pipite bar 4-5 puta :roll: 8-)
Jel ti to govoris o Agueru? Bolji od Pipite? :lol: :lol: :lol:

Statistika govori svoje, od golova pa do asistencija... iz sezone u sezonu :D

Uostalom, kad god niste zabili gol, a to je bilo onda protiv Espanyola, Malage, Getafea, Bilbaa, Osasune, ponovo Malage... Aguero je igrao, ako se ne varam. Nekad napadaca uz Forlana nekad napdacko krilo :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.