Premijer liga 2016/2017
Re: Premijer liga 2016/2017
Kapiten i najbolji igrač Bosne Adis Hrbat prelazi u Vogošću.
FK Sarajevo - 10 trofeja.
Medjic,Divkovic,Tufekčić,Pekić,Gavric?,Hrbat najjača bekovska linija u ligi. Hoće li biti odlazaka iz Vogošće?
Težak raspored drugi dio sezone, zato se i pojačava Vogošća, da se ne bi desilo kao pred Pelister povrede i sl. ... Nema laganih utakmica...chaos je napisao/la:Medjic,Divkovic,Tufekčić,Pekić,Gavric?,Hrbat najjača bekovska linija u ligi. Hoće li biti odlazaka iz Vogošće?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Tufekčić dogovorio sa Gračanicom i odlazi iz Vogošće, bekovska linija Vogošće jaka, ali čini mi se nedovoljno za Izviđač i Borac. Pogotovo ako se uzme u obzir da im je trener daleko slabiji od vukova na klupi ove dvije ekipe
Potez oslabi komšijuCiabatta je napisao/la:Kapiten i najbolji igrač Bosne Adis Hrbat prelazi u Vogošću.

Po meni Vogošća ima kvalitetnije igrače od Borca.Izviđač je najkvalitetniji i najuigraniji, pogotovo što su ove sezone igrali Seha ligu u kojoj su imali teške utakmice u kojima su dobili na iskustvu, jer im je jedina mana "mladost i neiskustvo".Borac u prvom dijelu ništa posebno, vidjet cemo u drugom kako ce izgledat ali mislim da nisu bolji od Vogošće.djecko je napisao/la:Tufekčić dogovorio sa Gračanicom i odlazi iz Vogošće, bekovska linija Vogošće jaka, ali čini mi se nedovoljno za Izviđač i Borac. Pogotovo ako se uzme u obzir da im je trener daleko slabiji od vukova na klupi ove dvije ekipe
Zvanicno Hariz Begic iz Konjuha i Adnan Tufekcic iz Vogosce potpisali za Gracanicu , uz Damira Doborca moguc povratak i Husejna Salkica...
Uz Hamidovica , Basica , Ilica , Ahmetasevica povratak u Premijer Ligu je sve blizi za Gracanicu...
Uz Hamidovica , Basica , Ilica , Ahmetasevica povratak u Premijer Ligu je sve blizi za Gracanicu...
Pa sad veliko je pitanje je li ga oslabila ili možda pojačalabrzi je napisao/la:Potez oslabi komšijuCiabatta je napisao/la:Kapiten i najbolji igrač Bosne Adis Hrbat prelazi u Vogošću.
- gradacac10
- Kontakt:
Je li to u Bosnu dolazi neko zvucno pojacanje?djecko je napisao/la:Pa sad veliko je pitanje je li ga oslabila ili možda pojačalabrzi je napisao/la:Potez oslabi komšijuCiabatta je napisao/la:Kapiten i najbolji igrač Bosne Adis Hrbat prelazi u Vogošću.
S. Zvekić iz Sloge u Čelik.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Lijevi bek Filip Markovic iz Borca u Slogu.
Evo malo iz novina. 

@ po'marke , trenutno ti se drug ove slike ne vide , ili je do mene
Uglavnom Rađa kaže da ni Gavriću ni Bosiću neda da odu iz Sloge ... Iz Bosne (S) čekaju odluku registracione komisije o ostanku Hrbata u Bosni , ako od ovog bude nešto propadoše sva pojačanja Vogošći

Uglavnom Rađa kaže da ni Gavriću ni Bosiću neda da odu iz Sloge ... Iz Bosne (S) čekaju odluku registracione komisije o ostanku Hrbata u Bosni , ako od ovog bude nešto propadoše sva pojačanja Vogošći

Nisam razumio šta ne vidiš? Kod mene sve normalno...
ne vidim ove slike isječaka iz novina , danas sam na mobu vidio i pročitao , a sada na računaru ne vidim ... samo male ikonice stoje i piše slika , ali možda je kod mene računar u defektu ...
Aha, ne znam stvarno. Postavio sam ih preko telefona mozda je zbog toga, nisam palio laptop par dana pa ne znam da li se vide.
Kod mene se sve vidi.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ako ugovori nisu ispoštovani prema igračima odoše oni bez problema
Kakvi su uslovi za treniranje u ostalim dvoranama premier lige u Goraždu je katastrofalno stanje. Dvorana se negrije izuzetno je hladno treninzi se održavju samo zato što se mora odnosno što se bliži početak prvenstva. kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.