FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Raul, na svovoj oproštajnoj konferenciji, nije rekao ništa konkretno o Schalkeu............. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ček ,ček. Pa je li dolazi kod vas ili ne? Možda iz kurtoazije nije htio pominjati budući klub, jer je ovo bio ipak oproštaj od matičnog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma on je vas sigurno. Na sve strane bruji samo o tome kako ce postati novi clan S04, pa stoga ja i vjerujem da ce se sto prije pridrzuiti kolegama iz Gelsenkirchena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zdena04 je napisao/la:Raul, na svovoj oproštajnoj konferenciji, nije rekao ništa konkretno o Schalkeu.............
Nista konkretno al eto okolo je nesto ko i rekao

Iskusni napadač je danas službeno potvrdio svoj odlazak iz Reala, pri čemu je rekao: "Njemački klub je zainteresiran za mene i imali smo jako konkretne razgovore. U sljedećih nekoliko dana ću znati da li idem u Bundesligu, ali ima i drugih zainteresiranih klubova. Ono što je jasno jeste da je moja budućnost ili u Bundesligi ili u Premier ligi."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Raul je Raul.I ova politika Reala ce opet dovesti do prepranog ispadanja u LS i ove godine.
Dok bi Raul opet mogao ''procvjetat''kod Magatha.
Dok bi Raul opet mogao ''procvjetat''kod Magatha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Schalke će uskoro odigrati prijateljsku utakmica protiv MSV Duisburga. Utakmica će biti odigrana u čast žrtvama koji su preminuli prošlog vikenda na Loveparade.
Marca danas piše da će Raul u srijedu biti predstavljen kao novi igrač Schalkea.
Marca danas piše da će Raul u srijedu biti predstavljen kao novi igrač Schalkea.
Stvarno me ovo pocelo podsjecati na Kraljicu Jamesa. Magath i igraci Schalke-a danima govore da je on novi igrac kluba (da se po izjavama zakljuciti), on jucer mozda iz postovanja prema Madridu (koji odbacuju svoje legende) nije htio reci ime novog kluba, no mogao je danas sve to obaviti Schalke objaviti na zvanicnoj stranici, nesto kao sto je uradio RvN, a ne dizati tenzije kod navijaca i svake novine nesto razlicito pisu. Ocito da Raul ne zna kako je strpljenje kod navijaca u Ruhrpottu, ako neko postavi tamo clanak gdje se sumnja u njegov dolazak odmah je ljubomoran i sl., a i ptice na grani znaju da je Schalke novi klub Raula.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ivan Rakitić je čovjek o kojem će ovisiti napadačke akcije Schalkea ove godine. Raketa će dirigirati svim napadačkim akcijama u momčadi Felixa Magatha. Njegove asistencije bit će ključne u jurišanju na vrh Bundeslige, piše u opširnoj analizi navijača i stručnjaka nove sezone Bundeslige. U najavi očekivanja u momčadi Schalke kao prve dvije zvijezde predstavljeni su naš Rakitić i mladi golman Manuel Neuer.
- Rakitić će djelovati između protivničkih obrambenih i veznih linija, bit će nešto poput Seedorfa u najboljim danima - piše.
- Rakitić će djelovati između protivničkih obrambenih i veznih linija, bit će nešto poput Seedorfa u najboljim danima - piše.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- _karabaja_
- Kontakt:
Za Raula nista jos nije definitivno, ali najvece su sanse da zavrsi u S04!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Hoće u tolikoj mjeri da Schalke intezivno traži "pravog" playera. Dolaskom Raula riješiće pitanje napadača i tako nadoknaditi odlazak Kuranyia. Sljedeće mjesto u timu, koje bi Magath morao/trebao popuniti je upravo jedan pravi poslovođa. Hoće li biti šta od Misketa, teško je reći. Ben Arfa se spominje sa nekolicinom klubova iz BL, između ostalih i sa Schalkeom.Ted Mosby je napisao/la:Ivan Rakitić je čovjek o kojem će ovisiti napadačke akcije Schalkea ove godine. Raketa će dirigirati svim napadačkim akcijama u momčadi Felixa Magatha.
Vom Jäger zum Gejagten
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... st-da.htmlgeronimo je napisao/la:Hoće u tolikoj mjeri da Schalke intezivno traži "pravog" playera. Dolaskom Raula riješiće pitanje napadača i tako nadoknaditi odlazak Kuranyia. Sljedeće mjesto u timu, koje bi Magath morao/trebao popuniti je upravo jedan pravi poslovođa. Hoće li biti šta od Misketa, teško je reći. Ben Arfa se spominje sa nekolicinom klubova iz BL, između ostalih i sa Schalkeom.Ted Mosby je napisao/la:Ivan Rakitić je čovjek o kojem će ovisiti napadačke akcije Schalkea ove godine. Raketa će dirigirati svim napadačkim akcijama u momčadi Felixa Magatha.
Mislim da će pored Raula i plejmejkera doći još jedan napadač. Magath je dobio oko 30 miliona za pojačanja plus oko 7,5 od prodaje Westermanna.
Zdena, je li ovo moguće? http://www.sport.de/cms/fussball/bundes ... t_id=12512
Vom Jäger zum Gejagten
Ja sam za to prvi put pročitao na Bildu. Eh sad, Bild ponekad piše prave gluposti. Ako je tačno, mada sumnjam, zašto da ne.
Why yes no

Moze prevod ili ukratko o cemu se prica u ovome tekstu? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Raul će dobiti 6 miliona godišnje, 4 plaća Schalke a 2 Real.Devil je napisao/la:Moze prevod ili ukratko o cemu se prica u ovome tekstu?
Na zvaničnoj stranici je potvrđeno da je Raul naš novi igrač.
Hebem mu belaj, sad sam htio naručiti dres ali izgleda da to mnogi žele pa stranica malo blokira.

Hebem mu belaj, sad sam htio naručiti dres ali izgleda da to mnogi žele pa stranica malo blokira.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Za Raula se vec odavno znalo, samo se cekala potvrda koja je eto i stigla. Raul ce biti odlicno pojacanje za S04 s obzirom da i nisu imali pravog napadaca odlaskom Kuranjskog. Cestitke na ovom transferu koji ce jos vise podici kako i tim tako i Bundesligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nekoliko zanimljivih igraca je doslo u BL (Raul,Metzelder,Ballack,Volz...),mogla bi biti ovo stvarno jaka sezona i zanimljiva sezona,jos ako Ribery ne bude tako cesto povrjeđen moze biti svastaOmerbavarac je napisao/la:Za Raula se vec odavno znalo, samo se cekala potvrda koja je eto i stigla. Raul ce biti odlicno pojacanje za S04 s obzirom da i nisu imali pravog napadaca odlaskom Kuranjskog. Cestitke na ovom transferu koji ce jos vise podici kako i tim tako i Bundesligu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Nekoliko slika prvog treninga.
Raul je vec legenda Schalkea
....bash mi je drago sto je u Schalkeu kad je vec morao ici iz Reala.....sad pored Bayer L cu navijati i za vas u Bundesci...RAUL LEGENDA 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.