FIFA 17 Liga - SS.BA

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FIFA 17 Liga - SS.BA

Post Postao/la irfo » 06 jan 2017, 10:02

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ma cekao covjek da Chelsea izgubi i da im grohnu ocjene pa onda kao dosao tek tad kuci :mrgreen:
TU sam polago nade :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 jan 2017, 13:39

Pozde
jarane kakvo je stanje, hoces li moci za vikend odigrati protiv mene?
NKMramor
hoces li ti moci ovu svoju zaostalu utakmicu, plus 8.kolo protiv liverpoola?
Alminjo99
ti si u nedjelju opet tu, jelde?

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 06 jan 2017, 16:34

U nedelju sam ja kuci pa mogu odigrati sa irfom
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 06 jan 2017, 17:31

BigDaddy je napisao/la:
Pozde
NKMramor
Alminjo99
Ja mogu sad igrati tekme. Sve sam zavrsio sto se licnih obaveza tice. Skroz sam van forme ali nema veze ;)

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 jan 2017, 20:54

Pozde je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:
Pozde
NKMramor
Alminjo99
Ja mogu sad igrati tekme. Sve sam zavrsio sto se licnih obaveza tice. Skroz sam van forme ali nema veze ;)
Eto mozemo sutra nekad po danu ili u nedjelju, kad tebi odgovara? Allianz arena ce pasti

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 07 jan 2017, 13:28

Eto mozemo sutra nekad po danu ili u nedjelju, kad tebi odgovara? Allianz arena ce pasti
Ja sam skroz slobodan cijeli dan pa posalji poruku na origin kad budes htio igrati. A vidjet cemo Bayern se nikad ne predaje ;)

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 07 jan 2017, 13:43

NKMramor je napisao/la:
Kad god ti bude odgovaralo danas ili sutra javi se :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 07 jan 2017, 16:38

Zavrsena utakmica na Allianz Areni. Uskoro izvjestaj.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 07 jan 2017, 16:55

slika
slika
slika
slika
slika
Zaslužena pobjeda Bavaraca protiv borbene Borussije. Nažalost mi se tokom korištenja bandicama desio "FIFA 17 has stopped working", tako da nisam uspio snimiti najzanimljivije scene i zato ne mogu napisati opširniji izvještaj. Nakon totalne dominacije Bayerna u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu Dortmund igra opasne kontranapade. Minut prije kraja Lewandowski puca sa 12 metara, lopta se odbija od nogu Sokratisa i završava u mreži gostiju kuknjava U ovoj sezoni nisam uspio otkinut bod mrskom Bayernu, ali u idućoj sezoni slijedi osveta :kafa:

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 07 jan 2017, 23:02

BigDaddy je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
Zaslužena pobjeda Bavaraca protiv borbene Borussije. Nažalost mi se tokom korištenja bandicama desio "FIFA 17 has stopped working", tako da nisam uspio snimiti najzanimljivije scene i zato ne mogu napisati opširniji izvještaj. Nakon totalne dominacije Bayerna u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu Dortmund igra opasne kontranapade. Minut prije kraja Lewandowski puca sa 12 metara, lopta se odbija od nogu Sokratisa i završava u mreži gostiju kuknjava U ovoj sezoni nisam uspio otkinut bod mrskom Bayernu, ali u idućoj sezoni slijedi osveta :kafa:
Odlicna tekma ! Treba napomenuti stative Vidala i Coste i par odlicnih odbrana Neuera, ali i Burkija. Ako neko zeli Wager neki da igra neka se javi ;) Vjerujem da svi znate sta je wager :D :?

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 08 jan 2017, 00:15

Pozde je napisao/la:Odlicna tekma ! Treba napomenuti stative Vidala i Coste i par odlicnih odbrana Neuera, ali i Burkija. Ako neko zeli Wager neki da igra neka se javi ;) Vjerujem da svi znate sta je wager :D :?
ne igram ultimate team, licno mislim da se fifa pokvarila otkako su pare u igri. a tekma je bila odlicna, mislim da si sad glavni favorit za osvajanje lige

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 08 jan 2017, 02:00

BigDaddy je napisao/la:
Pozde je napisao/la:Odlicna tekma ! Treba napomenuti stative Vidala i Coste i par odlicnih odbrana Neuera, ali i Burkija. Ako neko zeli Wager neki da igra neka se javi ;) Vjerujem da svi znate sta je wager :D :?
ne igram ultimate team, licno mislim da se fifa pokvarila otkako su pare u igri. a tekma je bila odlicna, mislim da si sad glavni favorit za osvajanje lige
Naravno da se pokvarila ali takva je igra jbg.. a za ligu cemo vidjeti ;) arsenal je tu kao i liverpool i naravno BVB jos nije otpisan. Sve se moze okrenuti u jednom kolu.. Jedino sto me tjesi je sto jedini poraz koji sam dozivio je od Vede koji vise nije clan lige haha :P

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 08 jan 2017, 02:03

Pozde je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:
Naravno da se pokvarila ali takva je igra jbg.. a za ligu cemo vidjeti ;) arsenal je tu kao i liverpool i naravno BVB jos nije otpisan. Sve se moze okrenuti u jednom kolu.. Jedino sto me tjesi je sto jedini poraz koji sam dozivio je od Vede koji vise nije clan lige haha :P
I da ne zaboravim mozda i najnezgodniji od svih - Totenhem

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jan 2017, 11:51

Momci nazalost morat cu vas napustiti , ispiti su se priblizili, moram se bacit na ucenje, nemam vise vremena ni za sta u zivotu nazalost :( , ako pocne druga sezona nakon sto ispiti prodju pridruzit cu se, ali trenutno nemam vremena ni za sta :oops:

jos jednom se izvinjavam svima i puno srece svima u nastavku :salut:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 08 jan 2017, 12:04

irfo je napisao/la:Momci nazalost morat cu vas napustiti , ispiti su se priblizili, moram se bacit na ucenje, nemam vise vremena ni za sta u zivotu nazalost :( , ako pocne druga sezona nakon sto ispiti prodju pridruzit cu se, ali trenutno nemam vremena ni za sta :oops:

jos jednom se izvinjavam svima i puno srece svima u nastavku :salut:
Steta :(
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 08 jan 2017, 12:10

Ko preuzima Totenhem? :P
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 08 jan 2017, 12:33

Artetitis je napisao/la:
S obzirom da je menadzer Tottenhama iz privatnih razloga podnio neopozivu ostavku, to mjesto je sada upraznjeno. S obzirom da si se ti prijavio prije @UltraSA, po nekoj logici ti imas prednost. No, s obzirom da si kako vidim navijac Arsenala, postavlja se pitanje da li si voljan preuzeti vama mrskog rivala Spursa? :mrgreen:

Spamm

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 08 jan 2017, 12:48

mirgerr je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:
S obzirom da je menadzer Tottenhama iz privatnih razloga podnio neopozivu ostavku, to mjesto je sada upraznjeno. S obzirom da si se ti prijavio prije @UltraSA, po nekoj logici ti imas prednost. No, s obzirom da si kako vidim navijac Arsenala, postavlja se pitanje da li si voljan preuzeti vama mrskog rivala Spursa? :mrgreen:
Nije bed. Mislim, win-win situacija - ako izgubim, drago mi je sto su go.vna izgubila. Ako pobijedim, ja sam pobijedio.

Najzad, ako je mogao George Graham...

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 08 jan 2017, 12:53

Artetitis je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:
Nije bed. Mislim, win-win situacija - ako izgubim, drago mi je sto su go.vna izgubila. Ako pobijedim, ja sam pobijedio.

Najzad, ako je mogao George Graham...
Al sta ih je Graham promijenio.....
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Spamm

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 08 jan 2017, 13:20

Kakav mi je onda raspored? S kim igram prvu? :)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.