Problem je sto novak nije iskoristio jednu od 3 mec lopte jer da jest ne bi se toga dosta ovdje pisalo.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
[/quote]bodi123 je napisao/la: E moj lave, prvo sacekaj kraj pa onda se javi.![]()
@AA23
Pricam o Nadalu iz primea, koji je bio sve samo ne klasicni defanzivac poput danasnjeg Endija. Naravno da nije ni ofanzivac kao Roger, Rafa svojim tempom lomi protivnike, nije istina ni blizu da ceka samo greske, ne shvatas ti bas najbolje ovo.
PrejakoAA23 je napisao/la: Đoković ko Đoković, provlači se do finala i onda zaigra kako treba, ima sreće pa naleti na idiote koji ne znaju jednu od 4 vezane iskoristiti![]()
RafaGarros9 je napisao/la:Zao mi je sto ovo moram napisati ali Novak je danas pokazao da je glavni favorit za osvajanje AO i to ubjedljivo.
Ne, 250. Sada je 15-i. U svakom slucaju, Grisha se u 2017. vraca tamo gdje mu je i mjesto, medju prvih 10!Effenberg je napisao/la:Ma nemam ja sta biti u delirijumu, ja znam da je on klasa i vidim da se popravio mentalno i sve. On se moze gledati, za razliku od mnogih prevara koje su se uvukle u vrh. Al nije gotovo Riza je mentalna institucija za ove slabije rangirane od sebe.
Koliko ce napredovat ako osvoji Brisbane? Sad je 17i? Jel Brisbane Atp 500?
Od sve trojice je veći talenat. Samo da nije pichko paćenik onoliki bio bi strašan teniser. Elegantiji je čak i od fedexa, ima bolji bh...Unofficialpage je napisao/la:Odličan meč, baš zanimljiv. Dimitrov napokon počeo igrati, valjda ovo nije bljesak već da će ovako konstantno igrati. Tri pobjede nad TOP 10 igračima.
Nakon 2013 i one pobjede nad Novakom sam mislio da će vrlo brzo napadati i GS titule ali od tad se nije sabrao. Vidjet ćemo, možda je ovo buđenje, pa da Grisha koliko toliko napravi karijeru koju je mogao imati.DANTES je napisao/la:Od sve trojice je veći talenat. Samo da nije pichko paćenik onoliki bio bi strašan teniser. Elegantiji je čak i od fedexa, ima bolji bh...Unofficialpage je napisao/la:Odličan meč, baš zanimljiv. Dimitrov napokon počeo igrati, valjda ovo nije bljesak već da će ovako konstantno igrati. Tri pobjede nad TOP 10 igračima.
Samo nema ono što treba, psihu šampiona. I naravno rođen je u pogrešno vrijeme jake konkurencije.
Ok. pogrijesio sam sto sam napisao ubjedljivo ali sigurno da je opet glavni favorit.Pored njega naravno Endi i ostali po meni oni standardni rafa,roger i stan a od ostali msm na ove sto se zalete na nekim turnirima i osvoje recimo tipa dimitrov,raonic,kei oni na GS nemaju apsolutno nikakvu sansu msm na osvajanje...Od buducih nada msm da bi jedino neki ozbiljniji rezultat mogao napraviti zverev...Razbojnik je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:Zao mi je sto ovo moram napisati ali Novak je danas pokazao da je glavni favorit za osvajanje AO i to ubjedljivo.
Ne znam, po meni dugo nije bio manji favorit u Australiji...
svasta bi se moglo desiti tamo.. ima dosta kandidata.
Ma kakvi, 11-10 (sitno iznad 50%).Effenberg je napisao/la:Btw. Riza je nevidjeni luzer i nemac pojma, koje je njemu ovo izgubljeno finale? Kakav mu je omjer u finalima jel 15%?
Hvala na komplimentu. Samo reci cu vam jedno previse se vjeruje Zverevu...Galion je napisao/la:Ma kakvi, 11-10 (sitno iznad 50%).Effenberg je napisao/la:Btw. Riza je nevidjeni luzer i nemac pojma, koje je njemu ovo izgubljeno finale? Kakav mu je omjer u finalima jel 15%?
Monfils ima nevjerojatnih 6-19 (sitno iznad 20%), to je rec jadno
Btw svaka čast na prognozi u vezi Dimitrova i prije samog početka turnira
Nishikori je samo takva luzercina, tesko je naletiti na vecu na cijelom touru.Effenberg je napisao/la:@DANTES Ma kakav Grisha i pichkopacenik, nahaso se je on dosta, sad mu je samo do tenisa stalo. Kakvi Thiemi Goffini i ostala bagra, ovaj je Fedex, Nole, Rafa tata mata za njih. Dosta ljudi ga sudi po toj nekoj proslosti a lik igra tenis. Btw. Riza je nevidjeni luzer i nemac pojma, koje je njemu ovo izgubljeno finale? Kakav mu je omjer u finalima jel 15%?
Ovaj Sidney ce biti jedan od gorih turnira i u ATP i WTA, tako to vazda na tim turnirima sedmicu pred slamove. Ne znam ni za koga bi navijo kad su svi moji favoriti/tkinje otkazali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.