Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Prvo treb shvatiti Mirzu, momak nece da rizikuje povredu ili nesto slicno sad kad mu e kariera na vrhuncu radi repke ovakve kakava je i ovakvog saveza realno ne bi ni ja a ni vi da ste u tom polazaju.
Drugu C.Gora je realno ako ne bolja od nas onda u istom rangu uz to da dodam da imaju najboljeg slektora na ovim prosotrima sto ih cini jos boljim a to cete svi vidjeti na sljedecem Evropskom prvenstvu.
Ali Austriju sto nisu pobjedili e to je vec problem C. Gora OK ali Austrija e to je vec nesto drugi i trebaju se zapitati sta rade, ja sam trenirao kosarku dugo, protiv nekih momaka sam i sam igrao i znam da momci mogu kvalitetno odigrati ali Austriju ne dobiti to je JADNO.
Drugu C.Gora je realno ako ne bolja od nas onda u istom rangu uz to da dodam da imaju najboljeg slektora na ovim prosotrima sto ih cini jos boljim a to cete svi vidjeti na sljedecem Evropskom prvenstvu.
Ali Austriju sto nisu pobjedili e to je vec problem C. Gora OK ali Austrija e to je vec nesto drugi i trebaju se zapitati sta rade, ja sam trenirao kosarku dugo, protiv nekih momaka sam i sam igrao i znam da momci mogu kvalitetno odigrati ali Austriju ne dobiti to je JADNO.
Mes Que Un Club
Nije ni cudo sto Mirza ovo cini,kad ih ima koji ga i podrzavaju.amertiger je napisao/la:Prvo treb shvatiti Mirzu, momak nece da rizikuje povredu ili nesto slicno sad kad mu e kariera na vrhuncu radi repke ovakve kakava je i ovakvog saveza realno ne bi ni ja a ni vi da ste u tom polazaju.
Prosle kvalifikacije na vrhuncu karijere ,ove kvalifikacije na vrhuncu karijere i sljedece kvalifikacije opet na vrhuncu karijere.E ebiga jedini on na vrhuncu ostali u padu ili tek pocetku karijere,Pa moze im se jelde.
i sto je najgore spocitava im se sta je jadno ili blamaza.Dok ovi na vrhuncu znoje vec muda samo u svojem klubu i njih blamaza se ne dotice.Jos kad bi neke pametne glave skontale da je razlog tih blamaza u vecini sto ovi na vrhuncu nece da daju potporu tim momcima.
U repku BIH ce doci kad taj vrhunac ode u klinac ili mozda ni tad.
E pa ebite se svi koji tako razmisljate.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evil Genius
- Kontakt:
mirza ni u jednom trenutku nije direktno izjavio da nece igrat, bio je na pripremama, imate i video zapis u kojem govori da su male sanse da ce nastupat, da nije nista sigurno i da ceka odobrenje doktora (koje ocigledno nije dobio) . . sta sad, treba frajer da lomi ledja da bi mu opet na kraju tekme neki bosnjo **** mater - ha nije cojk budala . . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ne treba suditi na osnovu tekme protiv austrije, jer je to ocigledno bio los dan.
Prema neninom izvjestaju (hvala puno na iscrpnosti) jucer smo odigrali korektno protiv za nas trenutno velike Crne Gore. Ukoliko dodje Varda imamo velike sanse za odlazak na prvenstvo a ovako ce biti gusto.
U svakom slucaju ovo je nova repka, novi selektor i treba im dati sansu, za pocetak neka pokazu maksimalnu borbenost i pozrtvovanost i bit ce sasvim OK bar sto se mene tice.
Ukoliko ovom sastavu prikljucimo Teletovica i Kikanovica imamo stvarno finu ekipu.
Prema neninom izvjestaju (hvala puno na iscrpnosti) jucer smo odigrali korektno protiv za nas trenutno velike Crne Gore. Ukoliko dodje Varda imamo velike sanse za odlazak na prvenstvo a ovako ce biti gusto.
U svakom slucaju ovo je nova repka, novi selektor i treba im dati sansu, za pocetak neka pokazu maksimalnu borbenost i pozrtvovanost i bit ce sasvim OK bar sto se mene tice.
Ukoliko ovom sastavu prikljucimo Teletovica i Kikanovica imamo stvarno finu ekipu.
Cuva Bog Zelju svog!
P..eri obadvojicu.Jedan neće da igra a drugi i nije kakav sportista kad je sebi dozvolio luksuz da u trenutku kad treba najviše da zapne bude suspendovan na dvije godine!mirzza je napisao/la:Ne treba suditi na osnovu tekme protiv austrije, jer je to ocigledno bio los dan.
Kikanovic je nesvjesno koristio doping, njegov doktor mu dao. Po meni bi taj doktor dobio 2 godine zatvora radi podvaljivanja zabranjivih lijekova sportistima. To ti je isto ja i ti u restoranu sjedimo ti odes u WC, a ja ti ubacim neku vrstu droge u sok i nesvjesno si drogiranbaggio je napisao/la:P..eri obadvojicu.Jedan neće da igra a drugi i nije kakav sportista kad je sebi dozvolio luksuz da u trenutku kad treba najviše da zapne bude suspendovan na dvije godine!mirzza je napisao/la:Ne treba suditi na osnovu tekme protiv austrije, jer je to ocigledno bio los dan.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako @nerminh 74 rece,(a cova ne pise neprovjerene vjesti)Mirza ti je SAD na pripremama Caje laborala.Evil Genius je napisao/la:mirza ni u jednom trenutku nije direktno izjavio da nece igrat, bio je na pripremama, imate i video zapis u kojem govori da su male sanse da ce nastupat, da nije nista sigurno i da ceka odobrenje doktora (koje ocigledno nije dobio) . . sta sad, treba frajer da lomi ledja da bi mu opet na kraju tekme neki bosnjo **** mater - ha nije cojk budala . . . .

Ledja su mu samo u tim uslovima dobra.
@Necromacer,proful'o si.... Tele ti nije Tuzlak

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ne znam zašto se lažemo, Teletović ne želi da igra za repku pa uvijek iz noza izmišla novu povredu akao ne igrao. Dobro ako si već povrijeđen možeš malo ostati na pripremama i dati podršku suigračima. Spahić je primjer igrača i patriote koji izgrara za svoju domovinu i kad je povrijeđen ili bolestan.
FEDERER= KLOC
upravo to.....ali **** se njega za reprezentacijuIker C je napisao/la:Ja ne znam zašto se lažemo, Teletović ne želi da igra za repku pa uvijek iz noza izmišla novu povredu akao ne igrao. Dobro ako si već povrijeđen možeš malo ostati na pripremama i dati podršku suigračima. Spahić je primjer igrača i patriote koji izgrara za svoju domovinu i kad je povrijeđen ili bolestan.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Cekaj malo, ajde da nadjemo tvoje postove gdje si ga ti na sva usta hvalio tokom citave sezone, a ja pricao uzalud nesto (znao sam sta pricam), a ti bio jedan od najzescih kriticara onoga sto sam ja pisao, bio sam proglasavan antibosnjakom i slicnoharishp je napisao/la:Kako @nerminh 74 rece,(a cova ne pise neprovjerene vjesti)Mirza ti je SAD na pripremama Caje laborala.Evil Genius je napisao/la:mirza ni u jednom trenutku nije direktno izjavio da nece igrat, bio je na pripremama, imate i video zapis u kojem govori da su male sanse da ce nastupat, da nije nista sigurno i da ceka odobrenje doktora (koje ocigledno nije dobio) . . sta sad, treba frajer da lomi ledja da bi mu opet na kraju tekme neki bosnjo **** mater - ha nije cojk budala . . . .Toliko o odobrenju doktora.
Ledja su mu samo u tim uslovima dobra.
@Necromacer,proful'o si.... Tele ti nije Tuzlak

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa hvali(o) ga kao igrača, ali ne kao reprezentativca naše države. Šta je tu čudno?neno#4 je napisao/la:Cekaj malo, ajde da nadjemo tvoje postove gdje si ga ti na sva usta hvalio tokom citave sezone, a ja pricao uzalud nesto (znao sam sta pricam), a ti bio jedan od najzescih kriticara onoga sto sam ja pisao, bio sam proglasavan antibosnjakom i slicno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da sacekamo odgovor harisahp, da vidimo kako ce to da obrazlozi, mislim da je on njega hvalio vise nego samo kao igraca, uostalom vidjet cemo, da sada dzaba ne kopam po temi Mirza...Monolog je napisao/la:Pa hvali(o) ga kao igrača, ali ne kao reprezentativca naše države. Šta je tu čudno?neno#4 je napisao/la:Cekaj malo, ajde da nadjemo tvoje postove gdje si ga ti na sva usta hvalio tokom citave sezone, a ja pricao uzalud nesto (znao sam sta pricam), a ti bio jedan od najzescih kriticara onoga sto sam ja pisao, bio sam proglasavan antibosnjakom i slicno
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@neno ti vazda spor u tim mozdanim funkcijama pa ni makac
Konja hvalis dok te ne izda.Golfa hvalis dok ti ne stane na pola puta za Trebevic a ti mu sve promjenio i kobajagi ga sredio,trebu svoju hvalis,dok joj ne nadjes muske gace koje nisu tvoje u spavacoj.
Sta ti je tu nejasno koji klinac.
Tebi treba izgleda crtati.
Konja hvalis dok te ne izda.Golfa hvalis dok ti ne stane na pola puta za Trebevic a ti mu sve promjenio i kobajagi ga sredio,trebu svoju hvalis,dok joj ne nadjes muske gace koje nisu tvoje u spavacoj.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa jeste prijatelju spor sam kako da ne. Znas u cemu sam spor..harishp je napisao/la:@neno ti vazda spor u tim mozdanim funkcijama pa ni makac
Spor sam u razmisljanju da jednu pricu pricas citavo vrijeme, a onda zaokrenes za 180 stepeni. Odnosno prvo pljujes pa lizes narodski receno. Ako si zauzeo jedan stav brani ga do kraja, ja sam fino govorio da su Mirzini ljudski kvaliteti upitni sto se sada ispostavilo kao tacnim i prije toga da trenira sa Cajom sada, fino sam napisao da ce misteriozno da se pojavi odjednom i pocne da zabija kamaru poena za Caju...Ti si ga hvalio kao i jos par ljudi i kivao ga u zvijezde da je patriota da je ovakav da je onakav dok sam ja bio zaduzen za "pljuvanje", odnosno govoreci da nije najbolja cetvorka Europe i da covjek jednostavno nije patriota (prica o zastavi sa ljiljanima na proslavi titule ne pije vode)..
Sinoc nisi bio na utakmici, da si bio vidio bi koliko bi nam Mirza znacio u tom nekom segmentu, odnosno koliko bi znacilo da Keno se moze prebaciti na peticu, kad nemamo vec drugog centra, ali eto Varda se pojavljuje...
Ne moze biti svako pametan kao ti sta ces....
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 27 jul 2010, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvalio ga jer se vjerovalo u njega i jer nam je bio prijeko potreban
Posto je to povjerenje ocigledno sahranio,tu pohvalu moze sebi nabiti na glavu.Ne samo kod mene vec i drugih ljudi kojima je stalo do nekog uspjeha BIH repke i makar opet plasmana na Evropsko.
Kako rekoh,osudjen i u bajbok ces ici samo onda ako se dokaze ta tvoja krivica.
Do tada su svi nevini.Nema se tu sta pametovati.Niko od nas nije vidovita Djemila ili mozda jeste
Sto se tice pohvala kao igrac u Caji.Tu mu niko ne moze osporiti ma koliko ti to zelio.
Jedan je od najboljih igraca i to stoji.
Posto je to povjerenje ocigledno sahranio,tu pohvalu moze sebi nabiti na glavu.Ne samo kod mene vec i drugih ljudi kojima je stalo do nekog uspjeha BIH repke i makar opet plasmana na Evropsko.
Kako rekoh,osudjen i u bajbok ces ici samo onda ako se dokaze ta tvoja krivica.
Do tada su svi nevini.Nema se tu sta pametovati.Niko od nas nije vidovita Djemila ili mozda jeste

Sto se tice pohvala kao igrac u Caji.Tu mu niko ne moze osporiti ma koliko ti to zelio.
Jedan je od najboljih igraca i to stoji.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- King Kenny
- Kontakt:
Nemamo mi sansi u kvalifikacijama,nazalost ali je tako... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
- Kontakt:
zna li neko kako smo odigrali drugu utakmicu sa crnogorcima?
Veceras u sest je druga utakmica...sandiegochargers je napisao/la:zna li neko kako smo odigrali drugu utakmicu sa crnogorcima?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
hoce li biti otvorena za publiku?
Neznam tko po ovom forumu ima kakve ovlasti ali ako već nekome pobrišete post pojasnite zbog čega i ko ga je pobrisao , vjerujem da je Nermin jer je moderator , moj post je imao itekako veze sa BH ekipom i zamolio bi te da mi ne diraš postove jer inače dopuštaš svačija **** ovdje .
još jednom ponavljam svaka pobjeda BH u kvalifikacijama će biti ravna senzaciji tj. usponu na Mont Everest .
još jednom ponavljam svaka pobjeda BH u kvalifikacijama će biti ravna senzaciji tj. usponu na Mont Everest .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.