FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka nam neko predoči dnevnu dozu Saida Husejinovića, lika iz usmene predaje već osam mjeseci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A ko si ti ili Evander pa da se vaša pika u odnosu na bilo kojeg drugog forumasa?I vaša priča je sazvakana hiljadu puta,vidimo mi svi gdje i u kojim uslovima živimo i radimo,ne treba nikom otvarati oči,vidimo da smo svi u ..Rcu,ima tema Real Madrid,39 utakmica bez poraza,med i mlijeko,pa izvolite...PitarBordo je napisao/la:Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Čuj unosi nemir među navijače...![]()
Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?
A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
DenchiNL je napisao/la:zašto? imaš Pavlovićanukleusmember je napisao/la:treba nam golman realno,rezervni ako ništa,adilović i plakalo fkt nisu ti,jednog veznog i to je to,dulja neka odigra do kraja prvenstva i sretno mu bilo,on i pod ručnom da igra bio bi koristan
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nemaš desno krilo da valja
nemaš zadnjeg veznog
nemaš centralnog veznog(Sarić?? RadovacRustem
)
ofanzivni vezni upitan, jedan produžava , drugi trenira??
nemaš špica osim Ahmeta
mislim da je golman zadnje o čemu treba brinuti
a šta ako se pavlović povrijedi?moramo imati rezervnog golmana,adilović i plakalo to nisu,
ovo ostalo što si naveo je ok ali je spisak lijepih želja,kovačevića probati na zadnjem veznom,hebib je problem iako se popravio,ja bih uvijek prednost dao kaduši ali eto,nema se para realno,nekako se nadam da će se rustem izbirikati,mogli bi ovako skrpljeni izboriti evropu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa zar nije ovo tvoje upravo cjepidlačenje?isko1807 je napisao/la:Predpostavljam da je mislio nemir medu navijacima ovdje na forumu.PitarBordo je napisao/la:Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Čuj unosi nemir među navijače...![]()
Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?
A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta.
Ta djeca od 17-18 tek dolaze I trebaju prvo da redovno treniraju sa prvim timom I cekaju svoju sansu, imas na klupi dovoljno igraca koji se svaki trening bore da se nametnu Cali za prvi ekipu.
Ovo je sad prva generacija koja izlazi akademaca tj.od kadeta+juniora koji su to prosli.
A Evander koliko sam ja upratio trazi dlaku u jajetu da bi negativu izrazio, a nije ga odavno bilo mora da mu.pobjede I dobro raspolozenje oko ekipe nije islo u prilog.
Prošle godine su bili i mlađi pa prekucaše Slaviju u kupu recimo... šta ove godine im neparna sezona pa će opet dobiti priliku slijedeće?
Veladžić sa 16. godina postigao gol u dresu prvog tima... Možda bi još neko sa 17 ili 18 kad bi dobio kakvu šansu.
Gdje su bila djeca protiv barem Kozare? Kao prošle godine protiv te Slavije koja je bila premijerligaš čak.
Šta je recimo sa Herićem? Dobio priliku dva puta u ligi, tj. jednom 1 (JEDNU!) minutu odigrao, u drugom slučaju 13 minuta. A njemu nije 17-18 godina, momku je 20. rođendan za mjesec dana.
Pusti me molim te te priče, na kraju ispade da juniori do 21 godine prvo moraju da treniraju 2-3-4 godine sa prvim timom pa ćemo ih možda onda uvesti koji minut? Ako se već kurrčimo tim nekim kampom i akademijom, evo ta prva kako ti kažeš generacija, zašto ne dobija priliku? Ili ćemo prve mačiće baciti u vodu?
Evander ovdje pohvalio x puta stvari, kad su iste bile za pohvale, samo što vas to ne zanima, nego kad vam neko dotakne strahove odmah ga napadate. Bilo je trenutaka pogotovo zadnjih nekoilko kola ove polusezone gdje je u zadnjih deset minuta ulazili tipovi kao Bekići i slični umjesto nekog juniora. Tako da mojne me demagogije, na tvoju i žalost krokodila ja nisam stream navijač. Također nije tačno da ga "nije dugo bilo".
Sad bih ja kao Lakoste strašni trebao da napišem da vam je Evander nabio komplex da kad god se ne dešava ništa njega ciljate... Titam kakvi skučeni umovi.
@PAPE1 ti si davno provaljen, molim te prođi me se i ne prljaj me svojom inteletkualnom nehigijenom.
Samo Saraj'vo.
Vidi fakat hahaha oj jesam levat stare miDenchiNL je napisao/la:pa pogledaj sliku baFoSte95 je napisao/la:Evo Pirić sliku iz Ferhadije objavaio sa nekom pičokom a Husara mu baca com šta to radiš po Ferhadiji![]()
![]()
![]()
Znači 90% Pirić kod nas xDniđe ukrasa , niđe mraza, snijega
-20 vani oni se raskopčali do pasa
how jes no
ovo je za Zrinjski![]()
A zajeba me ovo sunca malo vani, kontam lijepo vrijeme LoL
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Koje dizanje cijene od strane Husarica, aka Profe
Zrinjevci odma 3 milje podebljali ponudu kad su vidjeli sliku haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ali kako je lik neozbiljan hahahahahaha. Lafo menadžer, a sve objavljuje na fb. Smiješan frajer pravo..belosevic28 je napisao/la:Koje dizanje cijene od strane Husarica, aka ProfeZrinjevci odma 3 milje podebljali ponudu kad su vidjeli sliku haha
Što sam to provaljen,hajde reci ovako javno,nemoj mi sad bjezati...A za sve te juniore i njihovu minutažu jedina prava adresa ti je šef stručnog štaba,to je njegov posao a ne moj ili tvoj...Intelektualna nehigijena,jesi to sam skontao ili si imao pomoc?
-
belosevic28
- Kontakt:
@KenChoo, i svima isto pise, kako ima ponude iz 3 drzave, kako se cekaju Norvezani neki... A ne zna gdje ce mu pulen Mesanovic zavrsiti haha
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kosevo, grbavica, bijeli brijeg - Nije los teren, pogotovo ljeti.skoroalen je napisao/la:Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Stadioni Krupe i Mladosti dk imaju odlicne terene, krupa fenomenalan.
Siroki i Celik imaju najbolje terene u ligi.
Radnik, olimpic, vitez i sloboda su tu gdje ne bi trebalo da budu po pitanju tih terena, tj. Imaju najlosije terene u ligi.
Kad ovo pogledamo skontamo da situacija i nije onakva kakvom je mnogi prikazuju, jeste to i dalje lose, ali nije ocajno kao prije gdje se bogu molis da ti igraci dodju zdravi i zivi sa gostovanja.
Itekako ima prostora za mlade igrace a to je najbolje pokazivao Olimpic.
Sa pravim doziranjem minutaze , protiv pravih klubova, itekako se mogu proizvest igraci kpd nas. Samo treba imat muda i dat im sansu. To nam je valjda pokazao Hamza Catakovic... (i sad mi u glavi bljesne onaj njegov gol glavom, ne sjecam se protiv koga, tik sto je usao u igru
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sve dok su nam menadzeri prijete , sve objavljuju na FB , pisu na forumu (Majkl)...nema nama napretka. Oni tu djecu uzmu na pricu, daju mu malo para (a znamo sta pare rade u BiH), i FLOP.
Jednog covjeka nagovaram vec godinu da osnuje menadzersku agenciju, on bi bio olicenje postenja a ima ''njuh'' za igraca, ali kaze da je preposten za taj posao...
Jednog covjeka nagovaram vec godinu da osnuje menadzersku agenciju, on bi bio olicenje postenja a ima ''njuh'' za igraca, ali kaze da je preposten za taj posao...
Provjeri ti koliko je zlatnih lopti imao Messi i gdje je bio Modric u njegovim godinama.skoroalen je napisao/la:Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Koliko se samo pretjeruje sa pricom kako su samo kod nas talenti igraci sa 20-tak godina, ti igraci se smatraju talentima i u Evropi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam upratio pošto sam bio vani zadnje dvije hefte... Je l' to Majkl u potpunosti raskrinkan?belosevic28 je napisao/la:Sve dok su nam menadzeri prijete , sve objavljuju na FB , pisu na forumu (Majkl)...nema nama napretka. Oni tu djecu uzmu na pricu, daju mu malo para (a znamo sta pare rade u BiH), i FLOP.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Serijatsko-forumska milicija je raskrinkala menadzercica u pokusaju, koji je odleprsao, lafo banovan... 
Ma papak obični. Baš moraš biti retardiran da ti on bude zastupnik. Frajer od novembra priča o Piriću, kao da je Donnaruma, pa će ga on prodati u dobru ligu... Sve objavljuje na fb, pa ga ona ovi njegovi debilčići veličaju. Kad se sjetim kako je malog Advana prozivao, samo zato što onaj njegov nije igrao, pravi seljober. Ja ne vjerujem kako smiješnih likova ima i kako je frajer u glavu udaren. Ali, još su mi smješniji ovi igrači što odluče da ih on zastupa, baš moraš biti mentalno oštećen.belosevic28 je napisao/la:@KenChoo, i svima isto pise, kako ima ponude iz 3 drzave, kako se cekaju Norvezani neki... A ne zna gdje ce mu pulen Mesanovic zavrsiti haha
Samo da Hamzu ona povreda ne ubije, lik je strašan igrač, uz njega i Hadžića nama i ne treba više niko u napadu. I Pirića je nepotrebno dovodit, fkt bi mi bilo žao Pavlovića, kad se sjetim odbrane protiv Metalaca, halalim mu onaj kiks u Zenici (a i Pirić ima kikseva sličnih). Sve te pare od eventualnih krila, napadača, štopera... sve uložit na jakog vezistu. Imam neki feeling da bi uz dobrog veznjaka i Rustem proigrao. Cimi je učio od Jajala, Radovac od Cimija i tad je odličan bio, dobio Ismirov trofej itd. Onda njemu slava i menta udarile u glavu a Rustem očito razumio da je jedini plej u ekipi pa počeo glumit Pirla. Kad bi on uzimao lopte i davao ih prvom do sebe (al' da taj do njega nije još veći levat), bio bi on solidan igrač.FrancescoTotti je napisao/la:Kosevo, grbavica, bijeli brijeg - Nije los teren, pogotovo ljeti.skoroalen je napisao/la:Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Stadioni Krupe i Mladosti dk imaju odlicne terene, krupa fenomenalan.
Siroki i Celik imaju najbolje terene u ligi.
Radnik, olimpic, vitez i sloboda su tu gdje ne bi trebalo da budu po pitanju tih terena, tj. Imaju najlosije terene u ligi.
Kad ovo pogledamo skontamo da situacija i nije onakva kakvom je mnogi prikazuju, jeste to i dalje lose, ali nije ocajno kao prije gdje se bogu molis da ti igraci dodju zdravi i zivi sa gostovanja.
Itekako ima prostora za mlade igrace a to je najbolje pokazivao Olimpic.
Sa pravim doziranjem minutaze , protiv pravih klubova, itekako se mogu proizvest igraci kpd nas. Samo treba imat muda i dat im sansu. To nam je valjda pokazao Hamza Catakovic... (i sad mi u glavi bljesne onaj njegov gol glavom, ne sjecam se protiv koga, tik sto je usao u igruU stilu Drogbe ocm)
-
belosevic28
- Kontakt:
Vidis da i zastupa ove bez stava. Pa natjerao Pirica da post sliku iz Sa, da dize cijenu, haloooooo i ovaj ga poslusa, pa jbt zivot...
Messi u 23. uzeo drugu Zlatnu loptu, Modrić s 23 prešao u Tottenham za 16,5 miliona funti. Možda i jesam malo pretjerao jer Radovac za koji dan puni 21 god, al' opet ga smatrat mladićem koji sebi može dopustit' da za*ebe kontru 3 na 1 i nabije loptu na tribine je smiješno. Mitrović s 19 napustio Partizan i otišao u Anderlecht, a ni srpska liga nije nešto jača u odnosu na našu.YNWA je napisao/la:Provjeri ti koliko je zlatnih lopti imao Messi i gdje je bio Modric u njegovim godinama.skoroalen je napisao/la:Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Koliko se samo pretjeruje sa pricom kako su samo kod nas talenti igraci sa 20-tak godina, ti igraci se smatraju talentima i u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.