Ne znam koliko kuzis ovo sto pisem . zelim samo reci koliko je uopste prosla uprava losa bila ?? Koliko uopste ova uprava moze bez podstreka od Tana ?? Mi ovdje mjenjamo uprave ,trenere,igrace a niko se ne pita koliko je nasem amidzi stalo do nas i koliko on doprinosi nasem-njegovom klubu. Ne zalim za Dinom i Kustom zato sto su nas slagali oko Tana njemu nikad i nije bio cilj neki rezultat oni su tu pokrivali koliko su mogli sami sebe su lagali obecali evropsko Sarajevo a znali su da nema love za to . Amidzi je cilj stabilnost financija da ceka zlatnu koku i zaradi na njemu . on da hoce ulozio bi 10 miliona kupio bi Stevanovica,obradovica,memisevica,ordagica ,produzio s duljom , doveo 2-3 extra pojacanja pa bi dominirao al nece to uraditi svima je sad to jasno . a realno svi smo na pocetku popusili tu foru o evropskom SarajevuBTX je napisao/la:cuj bar tako ste pisali ovdje, jok hocu da ispadnemo iz ligebordobijeli je napisao/la:Moju podrsku ima cala i igraci jako fino je to bilo posljednji 5-6 kola . a upravu odma prozivam zato sto ocekujem da budu bolji nego predhodnici, jest da su tek dosli ali trebaju odma pozitivne stvari raditi ,mi hocemo titule ,kupove, evropske tekme bar tako ste pisali ovdje .![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imas najbolje uslove za trening koji ce svake godine biti bolji nadogradnjom kampa.Evander je napisao/la:Sta znaci najuredjeniji klub, u cemu se ogledao to uredjenje?isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Postali smo najuredenji klub u BiH upravo zbog Tana i njegovog ulaganja, druga je stvar sto pojedinci misle da ce ulagat ko Abramovic u Chelsea i sto cemo preko noci postat ko "Dinamo" u Hrvatskoj.
Ja iskreno, nista od toga ne vidim. U pet deka sa svim ostalim ekipama u ligi.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Imas najbolje omladince u drzavi kojima mozes najbolje uslove ponuditi.
Taj isti omladinski pogon ima vise renomiranih turnira nego svi ostali premijer klubovi.
Vracen dug i sam sebi budzet formiras bez ikakvih novih dugova ili tudze pomoci.
Imas najvise sponzora.
Imas sponzorska imena o kojima drugi mogu sanjat.
Ides na pripreme u najbolje hotele i sportske terene.
To je za nase uslove u kojima zivimo trenutno vrh, sad treba cekat abd prve generacije akademaca I sa njima gradit buduce F.K Sarajevo.
Boze sacuvaj,evo sad i za trofeje nam zabranjeno da se borimo. Daj banujte ove kamikaze,kontam kritike,al ovo su nebuloze samo takve
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Po cemu imas bolje uslove od recimo Sirokog?isko1807 je napisao/la:Imas najbolje uslove za trening koji ce svake godine biti bolji nadogradnjom kampa.Evander je napisao/la:Sta znaci najuredjeniji klub, u cemu se ogledao to uredjenje?isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Postali smo najuredenji klub u BiH upravo zbog Tana i njegovog ulaganja, druga je stvar sto pojedinci misle da ce ulagat ko Abramovic u Chelsea i sto cemo preko noci postat ko "Dinamo" u Hrvatskoj.
Ja iskreno, nista od toga ne vidim. U pet deka sa svim ostalim ekipama u ligi.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Imas najbolje omladince u drzavi kojima mozes najbolje uslove ponuditi.
Taj isti omladinski pogon ima vise renomiranih turnira nego svi ostali premijer klubovi.
Vracen dug i sam sebi budzet formiras bez ikakvih novih dugova ili tudze pomoci.
Imas najvise sponzora.
Imas sponzorska imena o kojima drugi mogu sanjat.
Ides na pripreme u najbolje hotele i sportske terene.
To je za nase uslove u kojima zivimo trenutno vrh, sad treba cekat abd prve generacije akademaca I sa njima gradit buduce F.K Sarajevo.
Sta nam ti tereni za trening konkretno donijese?
Ti najbolji omladinci, koliko ih zaigra za prvi tim, koliko ih posta igracima i sta nam oni donesose?
Je li bit akademije igranje nekih turnira ili pravljenje igraca za prvi tim?
Dug nije vracen nego smo prodali klub za taj dug, dok se recimo druge ekipe same snalaze i vracaju dugove bez da su postali igracka nekakvog levata koji ne zna ni fudbalska pravila.
Vec 1000 puta ispricana pruca, ali nemojte molim vas maltreturati nas tom nekom pricom mi uredjeni.
Mi i takvi "uredjeni" smo jad kao i ostale ekipe u ligi.
najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
rRadovac je propao, ima kadusic, sad ce biti i hadzic, polako ce to doci na svoje ja se nadam
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
dobro ba Husariću 2KenChoo je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/rok-elsner ... eler/34281
Šta vi mislite o ovom igraču? Iskusan, fin CV, defanzivni vezni, a može i odbranu igrati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Mislim da nazadujemo i totalno padamo na staro sa ovim kvazi igracima od 30+ godina, a mozda pocnemo furati strategiju komsija da se pojacavamo igracima starijim od 30god. Sve u svemu, treba se bazirati na omladinu i domacu ligu, ono sto valja sigurno nece doci u ovu ligu, jedino ako je bas u k.rcu.KenChoo je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/rok-elsner ... eler/34281
Šta vi mislite o ovom igraču? Iskusan, fin CV, defanzivni vezni, a može i odbranu igrati.
Evo Pirić sliku iz Ferhadije objavaio sa nekom pičokom a Husara mu baca com šta to radiš po Ferhadiji
Znači 90% Pirić kod nas xD
@DenchiNL, nemoj me bogati s tim porediti
BordoBolesnik, samo pitam.
BordoBolesnik, samo pitam.
Toliko losa da su potrosili najveci budzet lige ikad, a nisu cak ni Evropu izborili. Znatno usporili rast i razvoj kluba i ponistili sve dobro sto su uradili. Vidim da te najvise boli dusa za Dinom i Kustom, pa eto prenesi im.bordobijeli je napisao/la: Ne znam koliko kuzis ovo sto pisem . zelim samo reci koliko je uopste prosla uprava losa bila ??Koliko uopste ova uprava moze bez podstreka od Tana ?? Mi ovdje mjenjamo uprave ,trenere,igrace a niko se ne pita koliko je nasem amidzi stalo do nas i koliko on doprinosi nasem-njegovom klubu. Ne zalim za Dinom i Kustom zato sto su nas slagali oko Tana njemu nikad i nije bio cilj neki rezultat oni su tu pokrivali koliko su mogli sami sebe su lagali obecali evropsko Sarajevo a znali su da nema love za to . Amidzi je cilj stabilnost financija da ceka zlatnu koku i zaradi na njemu . on da hoce ulozio bi 10 miliona kupio bi Stevanovica,obradovica,memisevica,ordagica ,produzio s duljom , doveo 2-3 extra pojacanja pa bi dominirao al nece to uraditi svima je sad to jasno . a realno svi smo na pocetku popusili tu foru o evropskom Sarajevu
Sad se ide polako i oprezno, a i to je poslijedica njihovog "rada".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
pa pogledaj sliku baFoSte95 je napisao/la:Evo Pirić sliku iz Ferhadije objavaio sa nekom pičokom a Husara mu baca com šta to radiš po Ferhadiji![]()
![]()
![]()
how jes no
ovo je za Zrinjski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Čuj unosi nemir među navijače...
Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?
A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta.
Samo Saraj'vo.
Predpostavljam da je mislio nemir medu navijacima ovdje na forumu.PitarBordo je napisao/la:Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Čuj unosi nemir među navijače...![]()
Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?
A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta.
Ta djeca od 17-18 tek dolaze I trebaju prvo da redovno treniraju sa prvim timom I cekaju svoju sansu, imas na klupi dovoljno igraca koji se svaki trening bore da se nametnu Cali za prvi ekipu.
Ovo je sad prva generacija koja izlazi akademaca tj.od kadeta+juniora koji su to prosli.
A Evander koliko sam ja upratio trazi dlaku u jajetu da bi negativu izrazio, a nije ga odavno bilo mora da mu.pobjede I dobro raspolozenje oko ekipe nije islo u prilog.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Polako i oprezno to je to sto nam treba ja sam za to . samo sto vecina raje ce okrenuti ledja i upravi i cali ako ne uzme trofej odnosno zavrsi treci . sto se tixe Dine i Kuste ja im zamjerim sto su nas olako prodali i sto su raji prodavali pricu o evropskom Sarajevu ,to je meni veci problem nego sto smo losi bili proslu sezonu . toliko o tome da branim bivsu upravu .pasica je napisao/la:Toliko losa da su potrosili najveci budzet lige ikad, a nisu cak ni Evropu izborili. Znatno usporili rast i razvoj kluba i ponistili sve dobro sto su uradili. Vidim da te najvise boli dusa za Dinom i Kustom, pa eto prenesi im.bordobijeli je napisao/la: Ne znam koliko kuzis ovo sto pisem . zelim samo reci koliko je uopste prosla uprava losa bila ??Koliko uopste ova uprava moze bez podstreka od Tana ?? Mi ovdje mjenjamo uprave ,trenere,igrace a niko se ne pita koliko je nasem amidzi stalo do nas i koliko on doprinosi nasem-njegovom klubu. Ne zalim za Dinom i Kustom zato sto su nas slagali oko Tana njemu nikad i nije bio cilj neki rezultat oni su tu pokrivali koliko su mogli sami sebe su lagali obecali evropsko Sarajevo a znali su da nema love za to . Amidzi je cilj stabilnost financija da ceka zlatnu koku i zaradi na njemu . on da hoce ulozio bi 10 miliona kupio bi Stevanovica,obradovica,memisevica,ordagica ,produzio s duljom , doveo 2-3 extra pojacanja pa bi dominirao al nece to uraditi svima je sad to jasno . a realno svi smo na pocetku popusili tu foru o evropskom Sarajevu
Sad se ide polako i oprezno, a i to je poslijedica njihovog "rada".
Neka nam neko predoči dnevnu dozu Saida Husejinovića, lika iz usmene predaje već osam mjeseci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A ko si ti ili Evander pa da se vaša pika u odnosu na bilo kojeg drugog forumasa?I vaša priča je sazvakana hiljadu puta,vidimo mi svi gdje i u kojim uslovima živimo i radimo,ne treba nikom otvarati oči,vidimo da smo svi u ..Rcu,ima tema Real Madrid,39 utakmica bez poraza,med i mlijeko,pa izvolite...PitarBordo je napisao/la:Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
DenchiNL je napisao/la:zašto? imaš Pavlovićanukleusmember je napisao/la:treba nam golman realno,rezervni ako ništa,adilović i plakalo fkt nisu ti,jednog veznog i to je to,dulja neka odigra do kraja prvenstva i sretno mu bilo,on i pod ručnom da igra bio bi koristan
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nemaš desno krilo da valja
nemaš zadnjeg veznog
nemaš centralnog veznog(Sarić?? RadovacRustem
)
ofanzivni vezni upitan, jedan produžava , drugi trenira??
nemaš špica osim Ahmeta
mislim da je golman zadnje o čemu treba brinuti
a šta ako se pavlović povrijedi?moramo imati rezervnog golmana,adilović i plakalo to nisu,
ovo ostalo što si naveo je ok ali je spisak lijepih želja,kovačevića probati na zadnjem veznom,hebib je problem iako se popravio,ja bih uvijek prednost dao kaduši ali eto,nema se para realno,nekako se nadam da će se rustem izbirikati,mogli bi ovako skrpljeni izboriti evropu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa zar nije ovo tvoje upravo cjepidlačenje?isko1807 je napisao/la:Predpostavljam da je mislio nemir medu navijacima ovdje na forumu.PitarBordo je napisao/la:Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Ta djeca od 17-18 tek dolaze I trebaju prvo da redovno treniraju sa prvim timom I cekaju svoju sansu, imas na klupi dovoljno igraca koji se svaki trening bore da se nametnu Cali za prvi ekipu.
Ovo je sad prva generacija koja izlazi akademaca tj.od kadeta+juniora koji su to prosli.
A Evander koliko sam ja upratio trazi dlaku u jajetu da bi negativu izrazio, a nije ga odavno bilo mora da mu.pobjede I dobro raspolozenje oko ekipe nije islo u prilog.
Prošle godine su bili i mlađi pa prekucaše Slaviju u kupu recimo... šta ove godine im neparna sezona pa će opet dobiti priliku slijedeće?
Veladžić sa 16. godina postigao gol u dresu prvog tima... Možda bi još neko sa 17 ili 18 kad bi dobio kakvu šansu.
Gdje su bila djeca protiv barem Kozare? Kao prošle godine protiv te Slavije koja je bila premijerligaš čak.
Šta je recimo sa Herićem? Dobio priliku dva puta u ligi, tj. jednom 1 (JEDNU!) minutu odigrao, u drugom slučaju 13 minuta. A njemu nije 17-18 godina, momku je 20. rođendan za mjesec dana.
Pusti me molim te te priče, na kraju ispade da juniori do 21 godine prvo moraju da treniraju 2-3-4 godine sa prvim timom pa ćemo ih možda onda uvesti koji minut? Ako se već kurrčimo tim nekim kampom i akademijom, evo ta prva kako ti kažeš generacija, zašto ne dobija priliku? Ili ćemo prve mačiće baciti u vodu?
Evander ovdje pohvalio x puta stvari, kad su iste bile za pohvale, samo što vas to ne zanima, nego kad vam neko dotakne strahove odmah ga napadate. Bilo je trenutaka pogotovo zadnjih nekoilko kola ove polusezone gdje je u zadnjih deset minuta ulazili tipovi kao Bekići i slični umjesto nekog juniora. Tako da mojne me demagogije, na tvoju i žalost krokodila ja nisam stream navijač. Također nije tačno da ga "nije dugo bilo".
Sad bih ja kao Lakoste strašni trebao da napišem da vam je Evander nabio komplex da kad god se ne dešava ništa njega ciljate... Titam kakvi skučeni umovi.
@PAPE1 ti si davno provaljen, molim te prođi me se i ne prljaj me svojom inteletkualnom nehigijenom.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.