Zakaric 99% zavrsen, info. prenosim od "naseg" uvazenog novinara koji ima ekzkluzive iz kluba zadnjih par mjeseci (nije aco ni ovaj portal) ...amazon je napisao/la:Dolazi nam Kobiljar ako Zaki ne potpise.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
mozda neko od drugih forumasa ima neki bolji info od mene pa bi volio i to cuti
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Ako stvarno dolazi vjerovatno ce sutra ili prekosutra potpisati ugovor i tad ce objavit da je nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zakaric-zeba-miro-lendric uh ovo ce biti vise nego odlicno samo jos pojacati i odbranu.
Da hoce jos igraca doci a ne u sred priprema, na to sve Boga pitaj u kakvom su stanju i sta su radili tokom pauze trenutni.
- Zeljeznicar -
Bek i stoper...ko su opcije izgleda da samo Slavko i Ćenan znaju...
- Neandertalac
- Kontakt:
ja mislim da bi nam ovaj zakarić valjao ako ne dođe on ima neko drugi jer slavko je rekao samo najnajspremniji će igrat al eto nemoj da bude kako sam ja rekao info ako ne dođe jer ako neko bolje zna neka kaže mislim da će nam doći još jedan igrač koji je biJo igrao i vani sa njim možemo europu izboriti sigurno a slavko je bolji od amara evo ovo kako se sada radi meni je extra dajte podršku upravi ja nisam ničiji samo za želju navijam i nemam više acc osim ovoga nisam ni na čijoj strani

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislim da su jako male sanse da igraču sred priprema dolaze. Možda baš neka jača imena, ali sa kojima bi se kalkulisalo za slijedeću sezonu prvenstveno. Slavko forsira da ekipu ima prije početka priprema, i da svi na koje računa prođu kompletne pripreme. E sad hoće li biti tako vidjećemo...Zenzo je napisao/la:Da hoce jos igraca doci a ne u sred priprema, na to sve Boga pitaj u kakvom su stanju i sta su radili tokom pauze trenutni.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dokle je? jel ide preko Tuzle?LjoZee je napisao/la:Evo Bocca je krenuo za Sarajevo jos mu dovesti Kerlu i idemo u nove pobjede.
1921'
Hrasno1921 je napisao/la:Dokle je? jel ide preko Tuzle?LjoZee je napisao/la:Evo Bocca je krenuo za Sarajevo jos mu dovesti Kerlu i idemo u nove pobjede.
- amazon
- Kontakt:
Opet nam blokiran racun

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vozi pa ga necu ometati [emoji23]Hrasno1921 je napisao/la:Dokle je? jel ide preko Tuzle?LjoZee je napisao/la:Evo Bocca je krenuo za Sarajevo jos mu dovesti Kerlu i idemo u nove pobjede.
Objavio na fb da ide za Sarajevo zato sam napisao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba sa njime definitivno nastaviti saradnju, smo da je otjerati onog smrada Jahica. Bekricu dati jos jednu sansu.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dva racuna blokirana !?
Na dan 05.01. racun za omladinsku skolu i za fudbalski klub - Sberbank banka ...
J**** mi sve po spisku od majke i oca, do roda i cukun cukun dede ako je ovo normalno, da uz sve "normalno unaprijedjeno poslovanje" i "vracanje starih dugova i 10.000 KM mjesecno poreznoj", necu se ni pocesati niti bilo sta drugo komentarisati oko toga, osim ovog posta, pa se zapitajte sami neke stvari, nista ne aludiram, nista ne tvrdim ...

Na dan 05.01. racun za omladinsku skolu i za fudbalski klub - Sberbank banka ...
J**** mi sve po spisku od majke i oca, do roda i cukun cukun dede ako je ovo normalno, da uz sve "normalno unaprijedjeno poslovanje" i "vracanje starih dugova i 10.000 KM mjesecno poreznoj", necu se ni pocesati niti bilo sta drugo komentarisati oko toga, osim ovog posta, pa se zapitajte sami neke stvari, nista ne aludiram, nista ne tvrdim ...

1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Ti si igrac, predsjednik, clan Uprave ili vanjski saradnik. Kako ti znas? I mi se svi nadamo da je tako, ali ti znas i da je skresao plate.Monci je napisao/la:Boli Slavka racku koliko ko prima. Njemu će igrati najbolji. A ako ćemo i oko primanja...debeli je to skresao i više nego dobro, i da znate Slavko je trener koji ne boluje od igračkih imena, veličina, neke istorije. On želi kompaktan tim, fizički dominantan, gladan pobjeda i uspjeha. I ja sam 100% siguran ako neko od mlađih zasluži da igra igraće. A ako ne rastjeraće ih sve. Ovaj čovjek se ne vodi sentimentom, nego isključivo profesionalizmom. Pa jbt dokazao je to u Radniku prosječnoj seljačkoj ekipi bez navijača, tradicije, baš je od njih borce napravio ginuli su svi za jednog, jedan za sve. Izforsirao je Memiševića, igrao je imao njegovo povjerenje, jer je dečko IGRAČ, i vidjeli smo gdje je završio. Prije napuštanja Radnika doveo je Pecu i Šerbečića, takođe mladiće i dao im šansu. Na žalost očito je da mi nemamo tako talentovanih momaka, ma šta ovdje branioci lika i djela njihovih managera pričali.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 08 jan 2017, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam sta si, ali tvrdis da je debeli skresao plate dobro. Mi obicni navijaci to ne znamo.Monci je napisao/la:![]()
![]()
Ja sam ti 4/1 sve to što si nabroojao...
![]()
![]()
- amazon
- Kontakt:
Nije on nista, on samo voli Zelju i ima svoje misljenje
Reci Misketu bolje mu je da plati ovo da nam ne blokiraju racune.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma kakav Miske, ja ću ih ujutro odblokirati

Zakaric je nas novi igrac sutra bi trebo bacit potpis propalo mu je vani , Kobljar ce u zrinju najvjerovatnijeHrasno1921 je napisao/la:Zakaric 99% zavrsen, info. prenosim od "naseg" uvazenog novinara koji ima ekzkluzive iz kluba zadnjih par mjeseci (nije aco ni ovaj portal) ...amazon je napisao/la:Dolazi nam Kobiljar ako Zaki ne potpise.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar