FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 16:14

Ja Pirića ne bih doveo po cijenu Plakalo da nam bude drugi golman. A ove dešavanja zadnjih dana su argumenti za to. Najjači su članci, nekoliko puta naglašava se "Pirić sigurno ne ide vani" blah blah... Objavio fotku iz Titove... Joooooj, evo ne znam upucat' ću se u koljena oba Titam.
Samo Saraj'vo.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 16:16

belosevic28 je napisao/la:Koje dizanje cijene od strane Husarica, aka Profe :P Zrinjevci odma 3 milje podebljali ponudu kad su vidjeli sliku haha
kako da ne
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jan 2017, 16:19

I ja bi vise volio Pavlovica nego Pirica. Jest da vec dva tri mjeseca pricaju kako je piric nas igrac al ne bi ga volio samo zbog tog husare. Ako je piric toliko glup da ga zastupa ovaj debil neka ga onda u zrinjskom.
I Kadusica nikako zapostavljat zbog Hodzica!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 08 jan 2017, 16:21

@belosevic28, papan pravi.

Ova nova Uprava je katastrofa, pogotovo Ilievski. Od kada je došao nije ništa korisno uradio. Pobijedili nismo od kada je on došao. Otjerati ga..

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 16:24

FrancescoTotti je napisao/la:I ja bi vise volio Pavlovica nego Pirica. Jest da vec dva tri mjeseca pricaju kako je piric nas igrac al ne bi ga volio samo zbog tog husare. Ako je piric toliko glup da ga zastupa ovaj debil neka ga onda u zrinjskom.
:thumbup:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 08 jan 2017, 16:30

FrancescoTotti je napisao/la:I ja bi vise volio Pavlovica nego Pirica. Jest da vec dva tri mjeseca pricaju kako je piric nas igrac al ne bi ga volio samo zbog tog husare. Ako je piric toliko glup da ga zastupa ovaj debil neka ga onda u zrinjskom.
Piric je bolji golman od Pavlovica,mladi,igra za mladu reprezentciju i ima potencijala da se proda, samo ga J**+ "manager" :D :D

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2017, 16:32

PitarBordo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.

Čuj unosi nemir među navijače... :urnebes:

Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?

A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta. :salut:
Odavno nisam slova napisao na forumu,ali kada vidim ovakve postove,prosto ne mogu da predem preko toga.

Ko to "mi",da nas Evander dira tamo gdje najvise boli?Ko?Jel mozda oni koji se ne sprdaju sa covjekom koji nas je izvukao iz najvecih govana od osnivanja?
Da se "mi" slozimo sa evanderom jer u svakom postu naziva Tana imenima koja upotrebljavaju iskljucivo najveci dusmani Sarajeva,gurbeti,tuzlaci,ubice i slicni?
Ne razumijem da neko ko navija za Sarajevo napisati toliki broj postova,sa toliko srdzbe,animoziteta,ponizavanja i svega najgoreg za covjeka koji je spasio FK Sarajevo.
Ili smo trebali cekati da se ugasimo pa se snalazimo kao ostali,npr.Celik,i onda kunemo do Boga gdje su trofeji?
Mozda sam ja naopak covjek,ali takav sam,ako mi neko u zivotu pomogne i pruzi ruku ja sam mu zahvalan do kraja zivota,da je najgori,da je ubica,narkoman,nebitno sta.
A najvise mrzim,iz dna duse,ljude kojima valjas,a oni ti zbog svog nekog interesa okrenu leda i rade o glavi...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jan 2017, 16:36

Evander bas nikad nije nista napisao za Saida :lol:
A mi ne ismijavamo Saida vec njegovu trenutnu platu za posao koji uopste ne radi.
Istina da mu ne dajemo mi te pare, al kao navijaca mora ti to smetat jer su te pare mogle otici nekome ko bi slupio bar 180 minuta u pola godine.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 16:38

Ado76 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:najbolje bi bilo da evander vodi klub sve bi cvalo ko u proljeće čuj zašto akademci ne igraju za prvi tim pa ne mogu djeca od 16-17 godina igrati u prvom timu ti si naj mirniji bio kad smo zaredali pobjede nije te bilo nigdje sada ponovo unosiš nemir među navijače sve više sumnjam da ti želiš dobro ovom klubu
Ne seri. Znači Evander vam difultna meta. Zato što izgleda dira tamo gdje se svi najviše bojite.

Čuj unosi nemir među navijače... :urnebes:

Uostalom ko si ti da se tvoja pika, a ne Evanderova? Ili si i ti kao onaj kompresovani "ako nemaš ništa dobro da kažeš za klub onda šuti"?

A to za djecu... Ko ti je rekao da juniori ne mogu barem neke minute u nekim već riješenim utakmicama zadnjih 10tak minuta odigrati? Kod nas jedva da na klupi sjede. Mojne sviju ti, kao što reče Evander, nas ovdje maltertirati tom pričom, sažvakano hiljadu puta. :salut:
Odavno nisam slova napisao na forumu,ali kada vidim ovakve postove,prosto ne mogu da predem preko toga.

Ko to "mi",da nas Evander dira tamo gdje najvise boli?Ko?Jel mozda oni koji se ne sprdaju sa covjekom koji nas je izvukao iz najvecih govana od osnivanja?
Da se "mi" slozimo sa evanderom jer u svakom postu naziva Tana imenima koja upotrebljavaju iskljucivo najveci dusmani Sarajeva,gurbeti,tuzlaci,ubice i slicni?
Ne razumijem da neko ko navija za Sarajevo napisati toliki broj postova,sa toliko srdzbe,animoziteta,ponizavanja i svega najgoreg za covjeka koji je spasio FK Sarajevo.
Ili smo trebali cekati da se ugasimo pa se snalazimo kao ostali,npr.Celik,i onda kunemo do Boga gdje su trofeji?
Mozda sam ja naopak covjek,ali takav sam,ako mi neko u zivotu pomogne i pruzi ruku ja sam mu zahvalan do kraja zivota,da je najgori,da je ubica,narkoman,nebitno sta.
A najvise mrzim,iz dna duse,ljude kojima valjas,a oni ti zbog svog nekog interesa okrenu leda i rade o glavi...
Hajde barem si se pronašao. Poyy :salut:

I hajde molim te pukni prazno mjesto nakon interpunkcije umori me ovo kume.

Btw mržnja nije zdrava, čovjek teško rezonuje kad mrzi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2017, 16:39

FrancescoTotti je napisao/la:Evander bas nikad nije nista napisao za Saida :lol:
A mi ne ismijavamo Saida vec njegovu trenutnu platu za posao koji uopste ne radi.
Istina da mu ne dajemo mi te pare, al kao navijaca mora ti to smetat jer su te pare mogle otici nekome ko bi slupio bar 180 minuta u pola godine.
Ko je pomenuo Saida?I ne treba da prima platu da bi sjedio kuci i gledao lige petice

@Pitar bordo Ako je to odgovor na sve,prekucao si.Ali bi evander trebao onda boljeg advokata,kume :kafa:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 08 jan 2017, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 16:41

Btw nije "boli" nego "boji" as in strah. :kafa:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jan 2017, 16:41

A to kao spasioca gledas na Tana?? Pa bolje onda tako hvali Fedju koji ga je doveo a ne Tana. Tan je samo vratio dugove, i zapoceo kamp, a da bi se ugasili bez njega sumnjam da bi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 16:44

Ado znam da nisi balavac, tako da ti te srednjoškolske opaske ne pristaju. Na kraju krajeva šta sad i tebi trebam nešto opisivati, braniti magistarski rad ovdje? A onda dođe neko treći i kaže "to je već sve rečeno". Daj molim te.
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2017, 16:49

FrancescoTotti je napisao/la:A to kao spasioca gledas na Tana?? Pa bolje onda tako hvali Fedju koji ga je doveo a ne Tana. Tan je samo vratio dugove, i zapoceo kamp, a da bi se ugasili bez njega sumnjam da bi.
@Toti ja sam 100 puta ovdje Fedu pominjao kao osobu koja je najzasluznija za Tana,sto i jeste.Ali brate mili ovo sto si napisao mi je za ne povjerovati...

Da se ne peglam vise oko price ispricane bezbroj puta,svako ima pravo na svoje misljenje i da ste zivi i zdravi.
Samo se zeznuh pa ista i napisah,jer ne zelim bespotrebne konfrontacije sa bracom,ali nebitno...

High

Post Postao/la High » 08 jan 2017, 16:59

Trenira li iko po ovoj maziji?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jan 2017, 17:02

Neki su toliko glupi da boli. Šta ba vi pričate. I od kad je menadžer bitan za igračke kvalitete? Ne razumijem.

Plus dajte mi ime jednog menadžera u Bosni da je normalan. Ne postoji. Kurtagić, Redžepagić, Husara, Čuk, Majkl i onaj njegov? O čemu pričate?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 17:05

Nije lijepo govoriti drugima da su glupi, al' hajde... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jan 2017, 17:06

Tan nas je spasio onoga na cemu su vec pojedinci radili... gasenju kluba, ptrcanju po poreznim upravama, suddskim komorama, institucijama...
sve u cilju jednog, da sse proglasi stecaj kluba...
tako da, DA, tan nas je SPASIO jer smo imali dovoljno dusmana da nas zakatanče
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2017, 17:07

High je napisao/la:Trenira li iko po ovoj maziji?
:kafa:
slika
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 jan 2017, 17:08

Ali jedna stvar mi je nevjerovatna.
Ovdje se kao pozitivna stvar pominje rad akademije. Onda kad ih pitas sta je ta akademija doprinjela do sad, cujes milion opaski kako si mrzitelj sto to pitas.
Pa sta je onda pozitivno u toj akademiji, zasto je u opste onda i pominjete?
Nije cilj akademije da samo radi nego da i proizvodi. Za sad, proizvodnje nema, samim tim i akademija je nebitna u ovom trenutku i nije donjela nikakve rezultate, a nece niti donjeti dok su nestrucni treneri u klubu. Dzaba tereni i ishrana i sve. Samo bacanje para. Nama kako koja generacija juniora izadje, mi ne znamo sta bi sa njima. Samo propada generacija za generacijom.
I nije istina prica pritisak, navijaci istok i slicno. Ko je ikad recimo Mihojevicu A rekao sa tribine? A nije bas da nije imao gresaka.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bajroni, Proximic i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []