FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 08 jan 2017, 16:46

plavousrcu je napisao/la:
Monci je napisao/la::lol: :lol: :lol: Ja sam ti 4/1 sve to što si nabroojao... :lol: :lol: :lol:
Ne znam sta si, ali tvrdis da je debeli skresao plate dobro. Mi obicni navijaci to ne znamo.
Ja sam neobični navijač...

A sada ozbiljno...pa svi znaju da je Tucetu skresana plata 2 puta. Da su otišli igrači koji su svi imali preko 5 milja platu...ne da Slavko puno para. A ovo oko Slavka....ako si pratio Radnik mogao si vidjeti kako je ukomponovao tim, bez nekih zvjezda, spoj mladosti i iskustva. Nabio ih snagom, trka i disciplina. Za našu ligu ti ništa više i ne treba.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jan 2017, 16:51

amazon je napisao/la:Nije on nista, on samo voli Zelju i ima svoje misljenje :urnebes: Reci Misketu bolje mu je da plati ovo da nam ne blokiraju racune.
Samo da znate debeli je skresao dobro plate. Ko je rekao? Manuel, Bajramovic, Nikolic, Misimovic senior, Misimovic junior, Dobraca ili mozda Siljak :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jan 2017, 16:51

Koliko ima Križman?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 08 jan 2017, 16:52

LjoZee je napisao/la:Evo Bocca je krenuo za Sarajevo jos mu dovesti Kerlu i idemo u nove pobjede.
Sutra stojanovic ce bit novi ljevi bek mozda od sutra posto je kukoc doso on je visak- stopera je zavrsen slavko je u srbiji s njjim sve dog, tako da od kerle nema nista skoro pa sigurno :)
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 08 jan 2017, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jan 2017, 16:54

Monci je napisao/la:
Monci je napisao/la::lol: :lol: :lol: Ja sam ti 4/1 sve to što si nabroojao... :lol: :lol: :lol:
Ne znam sta si, ali tvrdis da je debeli skresao plate dobro. Mi obicni navijaci to ne znamo.
Ja sam neobični navijač...

A sada ozbiljno...pa svi znaju da je Tucetu skresana plata 2 puta. Da su otišli igrači koji su svi imali preko 5 milja platu...ne da Slavko puno para. A ovo oko Slavka....ako si pratio Radnik mogao si vidjeti kako je ukomponovao tim, bez nekih zvjezda, spoj mladosti i iskustva. Nabio ih snagom, trka i disciplina. Za našu ligu ti ništa više i ne treba.
Petrovic je menadzer kao nekad Osim? Prvi put to cujem. Ne mogu vjerovati u to narocito nakon govora Misimovica na prosloj skupstini. Nece on to dozvoliti nikom u klubu dok je glavni.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jan 2017, 16:57

Meni nije jasno zašto se postavljaju slike sa ovim računima!? Koja je svrha toga da se ide kontra kluba i direktno šteti klubu postavljajući interne, klubske stvari na forum gdje ih Svi vide i time direktno Šteti klubu?

Stvarno treba biti dušman pa da se ovo radi, nema druge riječi ili razloga!

A još ljetos bila priča oko istih računa. Pa kaže piši ovde.
Fuj!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 08 jan 2017, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 jan 2017, 17:02

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /160928092

Informacija je od ljetos. Ne sikirajte se dušmani, sve je pod kontrolom.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 08 jan 2017, 17:07

Monci je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /160928092

Informacija je od ljetos. Ne sikirajte se dušmani, sve je pod kontrolom.
Bas sam to zelio napisati. Jos od ljetos blokirani. Dao je izjavu Vukotic o tim racunima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 jan 2017, 17:08

Neandertalac je napisao/la:Meni nije jasno zašto se postavljaju slike sa ovim računima!? Koja je svrha toga da se ide kontra kluba i direktno šteti klubu postavljajući interne, klubske stvari na forum gdje ih Svi vide i time direktno Šteti klubu?

Stvarno treba biti dušman pa da se ovo radi, nema druge riječi ili razloga!

A još ljetos bila priča oko istih računa. Pa kaže piši ovde.
Fuj!
Nazalost mahalski klub to nikad prije bilo nije ! A osim Misketa ostali su zivotni amateri zato me ne iznenadzuje ovo sve !

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 jan 2017, 17:10

Monci je napisao/la:Boli Slavka racku koliko ko prima. Njemu će igrati najbolji. A ako ćemo i oko primanja...debeli je to skresao i više nego dobro, i da znate Slavko je trener koji ne boluje od igračkih imena, veličina, neke istorije. On želi kompaktan tim, fizički dominantan, gladan pobjeda i uspjeha. I ja sam 100% siguran ako neko od mlađih zasluži da igra igraće. A ako ne rastjeraće ih sve. Ovaj čovjek se ne vodi sentimentom, nego isključivo profesionalizmom. Pa jbt dokazao je to u Radniku prosječnoj seljačkoj ekipi bez navijača, tradicije, baš je od njih borce napravio ginuli su svi za jednog, jedan za sve. Izforsirao je Memiševića, igrao je imao njegovo povjerenje, jer je dečko IGRAČ, i vidjeli smo gdje je završio. Prije napuštanja Radnika doveo je Pecu i Šerbečića, takođe mladiće i dao im šansu. Na žalost očito je da mi nemamo tako talentovanih momaka, ma šta ovdje branioci lika i djela njihovih managera pričali.
Ti si igrac, predsjednik, clan Uprave ili vanjski saradnik. Kako ti znas? I mi se svi nadamo da je tako, ali ti znas i da je skresao plate.
Taj "debeli" se nista ne pita kao sto se nije pitao ni Kostic ni ovi prije njega !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jan 2017, 17:13

Mora da mu Uprava sastavlja prvih 11 pa se on jadnicak nista ne pita.[emoji6]

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jan 2017, 17:17

Zakaric, jos stoper i lijevi bek i to je to. Sa Zakaricem cemo imati strasnu ofanzivu, plus Zajko Zeba.. Rekao sam davno a to opet ponavljam u ovu uprvu ni najmanje ne sumnjam i siguran sam da ce iza njih ostati rezultati i infrastruktura.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 jan 2017, 17:22

Kavko ce ludilo biti protiv Mladosti, samo da prije toga uzemo Krupu u gostima badan se da ce nam ove pripreme proteci po planu kao i gradnja istoka da se zavrsi sve na vrijeme.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jan 2017, 17:24

Krupa - Zeljeznicar 0:2 ( Lendric,Zakaric) :)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jan 2017, 17:25

Zenzo je napisao/la:Kavko ce ludilo biti protiv Mladosti, samo da prije toga uzemo Krupu u gostima badan se da ce nam ove pripreme proteci po planu kao i gradnja istoka da se zavrsi sve na vrijeme.
Ako uzmemo Krupu, ruku dajem 12 000 protiv Mladosti.
Gdje si to spomenuo, sada me već trnci prožimaju :)

Naravno, sa istoka, gospodski :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 jan 2017, 17:31

LjoZee je napisao/la:Mora da mu Uprava sastavlja prvih 11 pa se on jadnicak nista ne pita.[emoji6]
Pa eto vidjeces zivi bili pa vidjeli za njega je ovo vrhunac karijere ili Real u prevodu zato i skace pored klupe koda nije normalan..

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 jan 2017, 17:52

Hrasno1921 je napisao/la:Dva racuna blokirana !? :shock:

Na dan 05.01. racun za omladinsku skolu i za fudbalski klub - Sberbank banka ...

J**** mi sve po spisku od majke i oca, do roda i cukun cukun dede ako je ovo normalno, da uz sve "normalno unaprijedjeno poslovanje" i "vracanje starih dugova i 10.000 KM mjesecno poreznoj", necu se ni pocesati niti bilo sta drugo komentarisati oko toga, osim ovog posta, pa se zapitajte sami neke stvari, nista ne aludiram, nista ne tvrdim ...

slika
slika
ta dva racuna su u konstantnoj blokadi jos od 02.07.2012. godine. pored njih, danas imamo 3 aktivna racuna.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jan 2017, 18:18

Treba dovesti Zlomislica prije Sirokog.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 jan 2017, 18:21

OK. slazem se ako nam je utjeha to sto je ovo samo apdejt, a ta dva racuna blokirana jos od 2012. a imamo jos tri preko kojih poslujemo ... :crazy:

Sve u svemu kako ova uprava sebe hvali sa pricama o stabilizaciji poslovanja, unapredjenja rada i svega ostalog mislio sam da su svi racuni odblokirani i da nema nikakvih problema po tom osnovu, na ovim racunima garant ima i sredstava koja sigurno nisu mala, takodjer neshvatljivo je kako klub ima nekoliko racuna preko kojih posluje ...

@aco, ne smije s tobom niko kafu piti jer si postao kompromitirajuci, prvi ja ne smijem jer ces mi otkriti identitet, ili ce me @neandertalac sacekati zajedno sa tobom ili Cukovci, a da ne govorim da ponesem neku dokumentaciju na uvid, treba neko da mi je otme? neka hvala ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 jan 2017, 18:25

Neymar11 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Dolazi nam Kobiljar ako Zaki ne potpise.
Zakaric 99% zavrsen, info. prenosim od "naseg" uvazenog novinara koji ima ekzkluzive iz kluba zadnjih par mjeseci (nije aco ni ovaj portal) ...
Zakaric je nas novi igrac sutra bi trebo bacit potpis propalo mu je vani , Kobljar ce u zrinju najvjerovatnije :) hrasnoo oces castit za zakiiaa :opaopa:
Odakle tebi iste identicne info.? :hmmmmm:

Ko si ti? ciji si ti?
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 36 gostiju.