Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A ljudi vise iz fazona kukaju nego sto im je stvarno hladno
sekerbay je napisao/la:ps.
tisucu selama drugu momciluku.
jedna prigodna za podizanje morala u ovim dzehenemsko hladnim danima![]()
diktator pozdravlja pristalice.

This time next year we'll be millionaires.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Naslov ide "U Sandzaku odsjecena 103 sela"
U komentarima Bosnjaci napravili orgije
Pa ovdje i da si doktor nauka, prvo ti prigovore da si Sandzkalija pa sve ostalo
Zanima me da li Njemacka prihvata OSD certifikat, odoh ja, yebo ti ovo. Radije cu biti u Njemackoj gradjanin drugog reda
U komentarima Bosnjaci napravili orgije

Pa ovdje i da si doktor nauka, prvo ti prigovore da si Sandzkalija pa sve ostalo

Zanima me da li Njemacka prihvata OSD certifikat, odoh ja, yebo ti ovo. Radije cu biti u Njemackoj gradjanin drugog reda
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zar se taj Lola ne bi trebao zvat Forrestrasavoje je napisao/la:Dex se uzivio u "Trci Lola trci".

Sad i jeste najljepše trčat, nemaš se nigdje u šta zabiti, kad nema ludih penzionera, koji se ponašaju kao kakve kamereKawhi je napisao/la:Ne shvatam ovo cmizdrenje oko minusa svugdje. Ko ne voli hladnoću, poput mene, nek se zatvori u kuću, ko voli nek glumi budalu i trči poput @Dexa.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nije taj, nego ta. Informisi se. 
Vise od pola vikenda sam prespavala.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Daj ba Dex, taj se klasik vrtio cak i na FTV-u 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Gračanica, Dečani, Pečka Patrijaršija, za početak... Pa onda još stotine drugih crkava i manastira... Kulturno bogatstvo i naslijeđe kakvom nema ravna u evropi.sekerbay je napisao/la:zasto? sta je to sto kosovo cini posebnim?DANTES je napisao/la:Srbi najviše žele da vrate Kosovo! Eto...FoSte95 je napisao/la:Pa logicno da RS nece nezavisnost...... hoce da se spoji sa Srbijom![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli trčati ili spavati po ovom vremenu koje se ubilo da se ušuškaš i ne radiš apsolutno ništa 

- legenda reala
- Kontakt:
Lahko je vama sto ne morate nigdje, sta cemo ja i ustipce nprKawhi je napisao/la:Ne shvatam ovo cmizdrenje oko minusa svugdje. Ko ne voli hladnoću, poput mene, nek se zatvori u kuću, ko voli nek glumi budalu i trči poput @Dexa.

Jbt Drina preledila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos legendo ja trebala od 12. na godisnji 7 dana, ali popis me zeznuo. Pa kad se zavrsi, onda cu tek. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Čak sam sad i odspavao, nije lijepo, il je to zbog toga što je grijanje loše u domuDonnie Darko je napisao/la:Zamisli trčati ili spavati po ovom vremenu koje se ubilo da se ušuškaš i ne radiš apsolutno ništa

Hu d fak je onda ta damarasavoje je napisao/la:Nije taj, nego ta. Informisi se.

Ja sam više vremena posvetio TK, i gledanju La mujer de JudasBosniacum Lilium je napisao/la:Daj ba Dex, taj se klasik vrtio cak i na FTV-u

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima li ijedna stranica za skidanje torrenta da nije ukinuta zna li iko ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja uzo tri dana dok su ovi minusirasavoje je napisao/la:Jos legendo ja trebala od 12. na godisnji 7 dana, ali popis me zeznuo. Pa kad se zavrsi, onda cu tek.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kat.how*p!p!t@* je napisao/la:Ima li ijedna stranica za skidanje torrenta da nije ukinuta zna li iko ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da li tu ima poučnog štiva?Besic je napisao/la:kat.how*p!p!t@* je napisao/la:Ima li ijedna stranica za skidanje torrenta da nije ukinuta zna li iko ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: Chat
Ja sam se zacudio kad sam u oktobru vidio zmiju [emoji38]Gunner4 je napisao/la:Ko je vjeruje u lose predznake moze da se zabrine.
Juce u Niksicu na -20 zmija ispuzala?! Sujevjerani kazu to je uglavnom predznak velike katastrofe i nesrece...
? са GT-I9300 уз - &
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima radikalnog.High je napisao/la: Da li tu ima poučnog štiva?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja koji god file da pokušam skinuti isto kao i da ne kliknem na njega... Šta se dešava zna li iko ?Besic je napisao/la:kat.how*p!p!t@* je napisao/la:Ima li ijedna stranica za skidanje torrenta da nije ukinuta zna li iko ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.