Jer navija za Barcu i Spaniju...juznjak> je napisao/la:rekao je i Navas igrac reprezentacije SevilleWolverine je napisao/la:villa novi igrac valencije, a navas igrac barcelone. boze...imao je dosta Spaho bisera sinoc al ga ja gotovim kao komentatora
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
a >juznjak navija za Atl. Madrid tako da nema logike
Spaho je odličan bio u 'tandemu' sa Šukom. Sinoć sa Igorom katastrofa.
Baho se jednom rađa ! 
Spaho je odličan bio u 'tandemu' sa Šukom. Sinoć sa Igorom katastrofa.
Url'o je on ovdje za Barcu iz sveg glasa dok nije ispala u LP... to mu dodje k'o drugi izbor...OTNYS_YNWA je napisao/la:a >juznjak navija za Atl. Madrid tako da nema logike![]()
Spaho je odličan bio u 'tandemu' sa Šukom. Sinoć sa Igorom katastrofa.Baho se jednom rađa !
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Apsolutno

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 12 jul 2010, 23:46, ukupno mijenjano 5 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To su novine za mene 
"Postovani gledaoci ako ste propustili prvo poluvrijeme ove utakmice,bolje sto jeste
(Ibrahim Muratovic pocetkom drugog poluvremena utakmice Hapoel-Zeljeznicar 5:0 u tom trenutku)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
I nije pogriješio, sigurno i nažalost.Dylan Dog je napisao/la:"Postovani gledaoci ako ste propustili prvo poluvrijeme ove utakmice,bolje sto jeste(Ibrahim Muratovic pocetkom drugog poluvremena utakmice Hapoel-Zeljeznicar 5:0 u tom trenutku)
Ovu izjavu će za desetak godina ljudi čitati i smijati se kao što se mi danas smijemo jugoslavenskim komenatatorima i izjavama, tipa: "Dok je lopta u vazduhu, da vam pročitam sastave."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kiša pada po terenu, a Bogami i po atletskoj stazi. 
- elninho_resTO
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kiša pada po terenu, a Bogami i po atletskoj stazi.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
komentator :
Postovani gledaoci javljamo se iz Londona,ovdje je subota...
Postovani gledaoci javljamo se iz Londona,ovdje je subota...
A C A B !
Ne znam ko je rekao od komentatora:"pogledajte gledaoci kisa pada iznad desne korner zastavice"OTNYS_YNWA je napisao/la:Kiša pada po terenu, a Bogami i po atletskoj stazi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHA Ludnica
Meni su ove 2 izjave strahobalne:
- "Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi. Zamislite — 100.000 dlanova."
-"Na startu utakmice temperatura je bila visokih 33°, da bi početkom drugog dijela naglo zahladnilo. Sada je 32°.

Meni su ove 2 izjave strahobalne:
- "Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi. Zamislite — 100.000 dlanova."
-"Na startu utakmice temperatura je bila visokih 33°, da bi početkom drugog dijela naglo zahladnilo. Sada je 32°.
Mislim da je Baho, kada je bio Kup Konfederacija u Njemackoj. Igralo se na nekom od onih terena koji ima krov, pa je to valjda prokisnjavalo, tacno iznad toga prostora oko kornera, ako se najbolje sjecam.Devil je napisao/la:Ne znam ko je rekao od komentatora:"pogledajte gledaoci kisa pada iznad desne korner zastavice"OTNYS_YNWA je napisao/la:Kiša pada po terenu, a Bogami i po atletskoj stazi.
Support Velez, It's logical! ★
Znal ko gdje ce preci Muhamed Bikic,vidim da se oprostio od Hayata ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo šta kaže na jednoj društvenoj mreži.harry_90 je napisao/la:Znal ko gdje ce preci Muhamed Bikic,vidim da se oprostio od Hayata ?
"Zbog današnjeg dana i dušmanskog NE FIFA-i i UEFA-i ostajem u sportu i medijima!!! Borba i samo borba!!! Poštovani prijatelji i gledatelji država je u pitanju, jer se preko sporta najlakše ruši i gradi zapamtite!!! BiH zauvijek!!!"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Joj kakvi komentatori rade na RTCG.
To je strasno gledam nekidan Rudar,danas zavrsnicu Buducnosti i oba bas kao da umiru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako ko gleda meč Melzer Seppi na Sportklubu mogao je da čuje da je komentatoru zazvonio mobitel. A najjače je to što je bila melodija Samo jedan klub samo jedan grad samo Partizan ....
FEDERER= KLOC
- Nail for Real
- Kontakt:
Te sam debile ja morao da slusam tokom SP. Prije cetiri godine na IN-u je bilo mnogo bolje. Ovo da te usmrti, a ne da te uspavaDevil je napisao/la:Joj kakvi komentatori rade na RTCG.To je strasno gledam nekidan Rudar,danas zavrsnicu Buducnosti i oba bas kao da umiru.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
D ali ste primjetili da MArjan, odkad su ga ukinuli sa prenosa, da prica i pise ijekavicu???
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam primijetio. Uostalom, nisam ga nigdje ni slušao, a pročitao sam par puta kolumne pa ti mogu reći da se i dalje služi ekavicom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.