FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
diskutujemo samo dosadno sta ces
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
U pravu si. Nema u ovoj ligi golmana koji se baš nešto izdvaja kvalitetom od drugih. Meni je Pavle sasvim dobar, samo bih volio da je malo sigurniji, ali dobar je. Treba polako s Kovačevićem, jer ima strašan potencijal, samo da ne propadne i da se ne vucara po nekim posudbama kao Plakalo, koji je btw. katastrofa. Kovačević ne može biti lošiji od Plakala i Adilovića. Kad se sjetim da su nam na golu stajali Bandović i Oštraković, nije mi dobro.DenchiNL je napisao/la:Ma tesko jer nema kod nas kvalitetne skole za golmane, nijedan ne zna visoke lopte skidat i tajming izlijetanja kod kornera im je svima 0 bodova....ima golmana preko 30 a ne znaju to i brane hladno u PLBiHKenChoo je napisao/la:Ne zaboravite da ima Vladan Kovačević, koji ima 18 godina. Polako i njega treba ubacivati, ako se pokaže, eto golmana za budućnost. Najbolji primjer je Donnaruma iz Milana. Bacio ga u vatru Mihajlović i danas ga svi hoće, a poslije SP-a u Rusiji će postati 'jedinica' Italije, a mlađi je godinu od Kovačevića.
Mora neko da ima muda da ga ubaci u vatru i da rizikuje.
Delac je rano poceo raditi sa extra trenerima pa opet se zajebe s visokim loptama....
Po meni, Vladan treba biti dvica i stavljati ga u kup utakmicama. Jednostavno se moraju omladinci sve više i više u voditi u sastav, jer na njima se može graditi filozofija Kluba, a uz to raste i reputacija.
Vladan dvica , a vratili ovog bogalja Plakala
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ode on opet negdje u neku selendru.Besic je napisao/la:Vladan dvica , a vratili ovog bogalja Plakala
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bitch pleaseBTX je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Ma tesko jer nema kod nas kvalitetne skole za golmane, nijedan ne zna visoke lopte skidat i tajming izlijetanja kod kornera im je svima 0 bodova....ima golmana preko 30 a ne znaju to i brane hladno u PLBiHKenChoo je napisao/la:Ne zaboravite da ima Vladan Kovačević, koji ima 18 godina. Polako i njega treba ubacivati, ako se pokaže, eto golmana za budućnost. Najbolji primjer je Donnaruma iz Milana. Bacio ga u vatru Mihajlović i danas ga svi hoće, a poslije SP-a u Rusiji će postati 'jedinica' Italije, a mlađi je godinu od Kovačevića.
Mora neko da ima muda da ga ubaci u vatru i da rizikuje.
Delac je rano poceo raditi sa extra trenerima pa opet se zajebe s visokim loptama....

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Omladinska liga je irelevantna za procjenu igrača iz odbrane, jer jednostavno imamo samo par jakih utakmica godišnje.
Piric uvijek prije Pavlovica..
Iz vise razloga, a prvi je kvalitet drugi da je pavlovic stranac.
moras imati fakina kao SD, i naravno pametne ljude da znaju dobar ugovor napraviti s igracem.
Ugovor se pravi izmedju igraca i kluba, a igrac bi trebao da placa svog menadjera.
Al mislim da ovde ljudi vise bacaju bombe, podvaljuju price...
Iz vise razloga, a prvi je kvalitet drugi da je pavlovic stranac.
moras imati fakina kao SD, i naravno pametne ljude da znaju dobar ugovor napraviti s igracem.
Ugovor se pravi izmedju igraca i kluba, a igrac bi trebao da placa svog menadjera.
Al mislim da ovde ljudi vise bacaju bombe, podvaljuju price...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ogadise mi ovog pirica pravo 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:http://****/kenan-piric-ceka-poziv-belgijskog-velikana-sarajevo-i-zrinjski-na-cekanju/ - sportske
Evo ga opet![]()
Haj ti u zrinjski pasa drugu mesanovicu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Fakat je ofirno koliko diže cijenu Piriću.
Pirija je dobar momak, samo ne znam šta će mu onaj za menadžera..
Pirija je dobar momak, samo ne znam šta će mu onaj za menadžera..
Bolje da uzme sebi MinU Raiolu, on je inače onako pismen i pravi gradski menadžer. 
a uopste nam ne treba golman hahahaha
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Srbijanska liga je daleko jaca od nase ali nebitno to, bitnije je da se uopste ne mogu porediti mladi igraci iz nase lige, tj talenti i talenti iz Srbijanske lige, to je drugi svijet, naravno razlog uslovi u OP-u. Nista cudno sto oni prodaju igrace u najvece svjetske klubove a mi ne mozemo ni u Belgiju.skoroalen je napisao/la:Messi u 23. uzeo drugu Zlatnu loptu, Modrić s 23 prešao u Tottenham za 16,5 miliona funti. Možda i jesam malo pretjerao jer Radovac za koji dan puni 21 god, al' opet ga smatrat mladićem koji sebi može dopustit' da za*ebe kontru 3 na 1 i nabije loptu na tribine je smiješno. Mitrović s 19 napustio Partizan i otišao u Anderlecht, a ni srpska liga nije nešto jača u odnosu na našu.YNWA je napisao/la:Provjeri ti koliko je zlatnih lopti imao Messi i gdje je bio Modric u njegovim godinama.skoroalen je napisao/la:Što se prije mi prestanemo poredit s Hrvatskom, a kamoli s drugim ligama, puno ćemo se pozitivnije osjećat. U HNLu su svi tereni k'o na Bilinom polju, dovedite prvu postavu Dinama u Istočno Sarajevo, pa da vidimo onda. A i drugačiji je ovdje odnos prema mladim igračima. Gledao sam utakmicu protiv Olimpica na TVu, i nakon jedne gluposti Radovca, komentator govori "treba razumjeti njegove godine, Radovac je još uvijek mlad fudbaler." U njegovim godinama je Messi već imao dvije zlatne lopte a Modrić već koštao 15ak miliona eura. Daj Bože da Hadžić dobije određenu minutažu da se kali. Ako sad zaigra, ima vrlo dobre šanse da postane novi Cimirot. Momak je profesionalac 1/1, izgleda da u njegovom životu nema ni Metropolisa ni Damaska, samo sport.
Koliko se samo pretjeruje sa pricom kako su samo kod nas talenti igraci sa 20-tak godina, ti igraci se smatraju talentima i u Evropi.
Bitno je gdje su Modric i Messi bili sa 20 godina, a bili su talenti, nikako glavni igraci u svojim klubovima, pa Modric je cak bio i na posudbi, ovo pisem jer vlada misljenje kako igrac sa 20 godina nije vise talenat, kako je to samo kod nas. Da li ce sta biti od Samira, tesko je reci, prije da nece, nego sto hoce, ali to je neko nepisano pravilo, da igraci koji krenu igrati sa 17-18 godina i pokazu nesto, proglase se velikim talentima, kasnije ne pokazu ono sto se od njih ocekivalo, potpisu jedan dobar ugovor, i izgube se, i mnogo veci talenti od Radovca su propali.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja safunjare kao da je Buffon hebote..
VEZNI! VEZNI! VEZNI! Neću glupana Mikela više da gledam, mamu ti Faruk yebem!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:VEZNI! VEZNI! VEZNI! Neću glupana Mikela više da gledam, mamu ti Faruk yebem!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vezni, napadač, desno krilo, stoper, golman. Po meni redoslijed prioriteta.
Bio bi zadovoljan da se dovedu samo vezni, napadač, za prvih 11.
Bio bi zadovoljan da se dovedu samo vezni, napadač, za prvih 11.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 08 jan 2017, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
SiouxLukavac je napisao/la:Vezni, napadač, desno krilo, stoper, golman. Po meni redoslijed prioriteta.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Evo na city tv snimka sarajevo - zeljo 
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hamagara, johntravolta123 i 27 gostiju.