Gasi antivirus koji god imaš , hiberniraj ga ,briši samo da ne radi.*p!p!t@* je napisao/la:[
Ja koji god file da pokušam skinuti isto kao i da ne kliknem na njega... Šta se dešava zna li iko ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Gasi antivirus koji god imaš , hiberniraj ga ,briši samo da ne radi.*p!p!t@* je napisao/la:[
Ja koji god file da pokušam skinuti isto kao i da ne kliknem na njega... Šta se dešava zna li iko ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jaro moj od prošlosti se ne živi, kao ni od stare slave, na Kosovu sada žive drugi ljudi koji taj prostor smatraju svojim i tu planiraju i dalje živjeti. Očekivati da oni pristanu živjeti pod vlašću Beograda je nerealno zbog postojećeg neprijateljstva koje datira još od sredine 19. vijeka. Tako da bolje gledati kako sa Albancima imati što bolje odnose u budućmosti a ne kako vratiti Kosovo pod okrilje Srbije jer za to postoji samo jedan način a to je istjerati Albance sa tog prostora a znamo šta u međunarodnom pravu predstavlja istrebljenje jedne etničke grupe sa određenog prostora.....Gračanica, Dečani, Pečka Patrijaršija, za početak... Pa onda još stotine drugih crkava i manastira... Kulturno bogatstvo i naslijeđe kakvom nema ravna u evropi
A što se tiče kulturnog naslijeđa pogledaj kulturna naslijeđa Engleske, Francuske, Španije itd itd imaju i oni mnogo što šta pa ne dižu toliko u nebesa...
Aha, uzet ces.legenda reala je napisao/la:Ja uzo tri dana dok su ovi minusirasavoje je napisao/la:Jos legendo ja trebala od 12. na godisnji 7 dana, ali popis me zeznuo. Pa kad se zavrsi, onda cu tek.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Meni se čini da raja više iz fazona kuka zbog ovih minusa nego što im je fakat hladno haha
Msm jes ono hladno danas sam dvije trenerke navuko na sebe samo da bih smeće bacio u kontejner, dobro i dvoje rukavice na ruke

Msm jes ono hladno danas sam dvije trenerke navuko na sebe samo da bih smeće bacio u kontejner, dobro i dvoje rukavice na ruke

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
plahaMomciluk je napisao/la:Valjal ova?

nista jarane, kad pozelis, fino izvadis vizu i dole. obidjes, isplaces se, izljubis spomenike i nazad.DANTES je napisao/la:Gračanica, Dečani, Pečka Patrijaršija, za početak... Pa onda još stotine drugih crkava i manastira... Kulturno bogatstvo i naslijeđe kakvom nema ravna u evropi.
sta mislis da je nama muslimanima bolje

naravno da nije. i nama trebaju vize.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U Zenici nema čega nema. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
"Nema cega nema" = ima svega, kako kontradiktorno. Kod nas sve naopako. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek su me ove negacije bunile, baš naopako 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- IlProfessore
- Kontakt:
Preselio bivši iranski predsjednik Ali Akbar. Neka mu je vječni rahmet i neka ga Allah dž.š. nagradi za nesebičnu pomoć bratskom narodu Bosne i Hercegovine u vremenima kada je ta pomoć bila najpotrebnija!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dobio, zamisli cudarasavoje je napisao/la:Aha, uzet ces.legenda reala je napisao/la:Ja uzo tri dana dok su ovi minusirasavoje je napisao/la:Jos legendo ja trebala od 12. na godisnji 7 dana, ali popis me zeznuo. Pa kad se zavrsi, onda cu tek.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bilo bi fora da se Bosna opet totalno zaledi.
Skratilo bi mi put do crkvica za 70%.
Šta pukne led?Donnie Darko je napisao/la:Bilo bi fora da se Bosna opet totalno zaledi.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
http://www.karakter.ba/svijet/136-nakon ... ogla-mapsa
Kako triggerovati 85% stanovnika BiH u jednom članku.
Kako triggerovati 85% stanovnika BiH u jednom članku.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zajebajem se ba šta vam je
Ne rizikuje mi se život zbog 10 minuta hodanja 
Mada ljudi su hodali bez problema prije par godina, mislim da su igrali i fudbala ili nešto. Sjećam se da je to bila tema dana nekad u 2012. ili u 2013.

Mada ljudi su hodali bez problema prije par godina, mislim da su igrali i fudbala ili nešto. Sjećam se da je to bila tema dana nekad u 2012. ili u 2013.