To za Kerr-a ne znam , sta je Kerr pokazao da se igra , ako je ista i pokazao, ali izgleda Durant je navikao u Oklahomu , my turn , your turn , sto u GSW nisu navikli , nego najbolja moguca pozicija , a Curry i Green su bivali kretori , dok je Thomson bio druga opcijai odvlacio paznju odbrane.KK_Bosna je napisao/la:Zanimljivo, pricate protiv greena jer ne postuje duranta, a ne govorite nista o tome sto durant ne postuje stepha i kerra
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Svaštara
- Kobe Bryant
- Kontakt:
E moj Phil-e , padas li padasPhil Jackson, Jeanie Buss End Four-Year Engagement
Ja čekam da počne priča kako zbog lošeg trenera i indijanca Currya Durant ne može igrati "svoju košarku".KK_Bosna je napisao/la:Zanimljivo, pricate protiv greena jer ne postuje duranta, a ne govorite nista o tome sto durant ne postuje stepha i kerra
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo ti i mozes uporediti te situacije. Doduse i KawhiKK_Bosna je napisao/la:Zanimljivo, pricate protiv greena jer ne postuje duranta, a ne govorite nista o tome sto durant ne postuje stepha i kerra
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovdje bi vi i Denver morali dati sve moguće pickove Atlanti da uopšte razmisle o tome.Kobe Bryant je napisao/la:http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=h85nd4y
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- majestic24
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Ovdje bi vi i Denver morali dati sve moguće pickove Atlanti da uopšte razmisle o tome.Kobe Bryant je napisao/la:http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=h85nd4y
glup trade za sve tri ekipe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Svidjelo mi se sta je KK_Bosna uradio prije par minuta pa sam i ja malo citao draft prognoze/reakcije
Ima svega, od pogodaka do nevjerovatnih promasaja
Da napomenem, nikog ne zelim uvrijediti, vec samo malo da se potsjetimo.
Wolverine, nekon sto je Phila uzela Evan Turnera kao drugog picka, uzimajuci u obzir da je Cousins bio dostupan
Bernard pred draft 2011.
Gasi sve mock draft stranice, Adriano in the hous
Donnie se nada Alecu
O trejdu Kawhia u Spurse
Svrsavanje na Jordana Hamiltona
idemo redom:
toliko od mene, evo ko hoce da nastavi 2012.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=620
Da napomenem, nikog ne zelim uvrijediti, vec samo malo da se potsjetimo.
Wolverine, nekon sto je Phila uzela Evan Turnera kao drugog picka, uzimajuci u obzir da je Cousins bio dostupan
Wolverine je napisao/la:phila uze najboljeg igraca na ovom draftu.
Bernard pred draft 2011.
BernardBarnjak je napisao/la:od igraca koje sam ja gledao meni su se svidjeli: Jimmer Fredette (BYU), Marcus Morris (Kansas), Kemba Walker (UConn)...
Gasi sve mock draft stranice, Adriano in the hous
adriano_leite je napisao/la: Mali Jimy Butler ce sigurno biti u tom rangu gdje vi imate pickove, a momak je izgleda odlican. Ima radnu etiku, zeli da napreduje, ima nevjerovatnu zivotnu pricu iza sebe, za njega izgleda nema nista nemoguce. Momak mozda nije toliki potencijal kao ovi ostali, ali on to radom moze sve nadomjestiti. Talenat je bezvrijedan bez rada, a ovaj momak je odlican. Ja mislim da ce imati solidnu i dugu karijeru iza sebe, mozda nece biti zvijezda, ali one minute koje bude igrao, on ce da grize.
adriano_leite je napisao/la: Najboljih 5 iz ove generacije, po mom misljenju ce biti: Irving, Knight, Jordan Hamilton, Klay Thompson, Tristan Thompson. Mislim da ce Williams biti flop (covjek ulazi u NBA bez pozicije, trebat ce mu dosta vremena da se privikne na poziciju, spor da brani trojke, nizak da brani cetvorke), zato se iskreno nadam da smo mi rijesili sve dileme i da uzimamo kao prvog picka Kyrie Irvinga. Jos malo i sve ce se znati GO CAVS GO!!!
Donnie se nada Alecu
Donnie Darko je napisao/la:ajmo burks prezivi do sunsa
sreca pa ce jimemra maznut jazz dvanaestim pickom.
cekaj malo sad gdje ide bismarck, u kingse ili catse?
O trejdu Kawhia u Spurse
Donnie Darko je napisao/la: A mislim da Spursi prave veliku gresku sa ovim trejdom.
Donnie Darko je napisao/la:ipak sam se prevario, ovo ne da je los trejd, vec je senzacionalno dobar trejd. ljudi za hilla, igraca sa klupe dobiju leonarda, pik druge runde i prava na erazema lorbeka. a bokte kakve ovi trejdove prave.
Svrsavanje na Jordana Hamiltona
idemo redom:
SaltCityAttack je napisao/la:mmmmmmmmmmmmmDonnie Darko je napisao/la:Bullsi ce Hamiltona dobit kako je krenulo
BIHfan je napisao/la:To nisam ni sanjao. Kako bi to bilo hebeno onda.Donnie Darko je napisao/la:Bullsi ce Hamiltona dobit kako je krenulo
BIHfan je napisao/la:Sad gledam ko je jos ostao da draftuje, pa samo Netsi bi mogli zakljucati vrata Hamiltonu u Bullse. Naravno ako neko bude uzimao ono sto mu ne treba.adriano_leite je napisao/la:Jbt. kako Jordan Hamilton nisko pao, da ljudi nisu za njega zaboravili i kontali da je vec draftovan![]()
![]()
adriano_leite je napisao/la:Izgleda Portland i Nuggetsi napravili trejd, Felton za Millera.
Oj Bullsi kako ste vi sretni, haman cete se docepati Jordana Hamiltona, joj Boze.
itd...BIHfan je napisao/la:Joj Hamiltona mozemo uzet. Oj hljebe!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toliko od mene, evo ko hoce da nastavi 2012.
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 09 jan 2017, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@tracy
Kemba je vrlo dobar NBA igrac. Marcus Morris je solidan.
Fredette je...
Fredette je...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja mislim da sam tada dosta ispogadjao
. Butler Irving Klay su mi plusevi kao i bust D. Williams, a Jordan Hamilton je bio zvijer i svi smo na njemu "pali"
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kembu si pogodio, za ovu drugu dvojicu hmmmmm... pogotovo FredetteBernardBarnjak je napisao/la:@tracy
Fredette je...
@Adriano, ne da ste pali, vec ste se i ubili, kad sam vidio koje svrsavanje morao sam otici da vidim ko ga je uzeo, nisam mogao cekati da neko od vas napise
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Morris je solidan NBA igrac i to nije za podcjeniti.
Fredette je derao u NCAA. To je cinjenica. Ali i cinjenica je da je trenutno igrac za NBDL.
n
Fredette je derao u NCAA. To je cinjenica. Ali i cinjenica je da je trenutno igrac za NBDL.
nBernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zestoki failovi su bili Jordan Hamilton, Fredette, Hezonja. Ja sam Hezonju odmah osudio na propast ako se dobro sjecamTracy3McGrady je napisao/la:Kembu si pogodio, za ovu drugu dvojicu hmmmmm... pogotovo FredetteBernardBarnjak je napisao/la:@tracy
Fredette je...![]()
![]()
@Adriano, ne da ste pali, vec ste se i ubili, kad sam vidio koje svrsavanje morao sam otici da vidim ko ga je uzeo, nisam mogao cekati da neko od vas napise![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Staro pravilo u NBAu kaze da se odluka o kvaliteti igraca tj.rookiea donosi nakon sto odigra najmanje 3 sezone.Hezonja ne spada u tu grupu,niti igra previse ove sezone da bi pokazao da je los.Jednostavno,Vogel misli da sa ORL moze u PO,a tu se ne uklapa razvijanje Hezonje.
Najbolji rezervni play u ligi?