FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Hrasno1921 Samo sam normalan navijac zelje , zar trebam iznjet odakle mi info? zar je sve za foruma ? sjeti se stasi obeco mi 
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- amazon
- Kontakt:
Cure info iz kluba, morat ce gazda malo da ocita bukvicu ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
ja svasta nesto obecam, pa slazem, takav mi je cijeli zivot
moras me podsjetiti makar u pp. kada popijem ne znam sta pricam, a znam i slagati
moras me podsjetiti makar u pp. kada popijem ne znam sta pricam, a znam i slagati
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Grande Miskeamazon je napisao/la:Cure info iz kluba, morat ce gazda malo da ocita bukvicu ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- amazon
- Kontakt:
Bice tebi Miske kad budes ulazio na Grbavicu a obezbjednje kaze udaljite se molim vasNeymar11 je napisao/la:Grande Miskeamazon je napisao/la:Cure info iz kluba, morat ce gazda malo da ocita bukvicu ...![]()
![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja se ne prepucavam. Pišem isključivo o Želji ne vrijeđam nikoga, i molio bih te da mi, ali i ostalim forumašima odgovoriš zašto to brišeš. Siguran sam da će nas sve koji smo aktivni ovdje zanimati odgovor. I btw poslao sam ti pp ali ne odgovaraš...aleksandar_veliki je napisao/la:Prvo cu se izviniti sto sam obrisao zadnja dva posta, no nismo tema ja i ti nego Zeljo. Imas pp pa mozemo nastaviti. Nije lijepo radi drugih da ja i ti se ovdje prepucavamo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nece barem biti jedini, sirok je spisak nepozeljnih, ja i ti smo na prvom mjestu, odmah poslije ace ...amazon je napisao/la:Bice tebi Miske kad budes ulazio na Grbavicu a obezbjednje kaze udaljite se molim vasNeymar11 je napisao/la:Grande Miskeamazon je napisao/la:Cure info iz kluba, morat ce gazda malo da ocita bukvicu ...![]()
![]()
1921'
Damir je odlican igrac. Trkac pun snage a ima i odlican sut. Kad je dosao u Rijeku je bio kljucni faktor njihovog veznog reda, a onda je dosla ozljeda i jbg. Vjerovatno on ima dogovor sa Sirokim vec, ako uspije rijesiti svoj status u Turskoj. U svakom slucaju bolji i od Markovica i Jovana, Ugljesu da ne spominjem, ali nista od toga kao ni od Kerle. Samo puste zelje nas obicnih smrtnika.amazon je napisao/la:Treba dovesti Zlomislica prije Sirokog.
nemam se namjeru raspravljati, prepucavati i sl., ali moram reci da opet ulazis u teme u koje nisi bas najbolje upucen.Hrasno1921 je napisao/la:OK. slazem se ako nam je utjeha to sto je ovo samo apdejt, a ta dva racuna blokirana jos od 2012. a imamo jos tri preko kojih poslujemo ...![]()
Sve u svemu kako ova uprava sebe hvali sa pricama o stabilizaciji poslovanja, unapredjenja rada i svega ostalog mislio sam da su svi racuni odblokirani i da nema nikakvih problema po tom osnovu, na ovim racunima garant ima i sredstava koja sigurno nisu mala, takodjer neshvatljivo je kako klub ima nekoliko racuna preko kojih posluje ...
@aco, ne smije s tobom niko kafu piti jer si postao kompromitirajuci, prvi ja ne smijem jer ces mi otkriti identitet, ili ce me @neandertalac sacekati zajedno sa tobom ili Cukovci, a da ne govorim da ponesem neku dokumentaciju na uvid, treba neko da mi je otme? neka hvala ...
kao prvo, ja se ogradjujem od dublje price, jer nemam pojma po kojem osnovu su ti racuni blokirani, ali mogu napisati cinjenice o nedoumicama koje si ti naveo u svom postu.
na tim racunima ne moze biti sredstava, jer sve sto legne na njih se i povuce na ime blokade. za to i sluzi blokada racuna. po namirenju potrazivanja, na osnovu kojih je nastupila blokada, racuni se aktiviraju, nema potrebe za daljnom blokadom. obzirom da se radi o dugotrajnoj blokadi, nasi su vjerovatno svo poslovanje preusmjerili na ove aktivne racune, tako da preko ta dva i nema prometa, samim tim ni povlacenja. isto tako, da je sve u redu sa tim blokadama, potrazioc bi sigurno do sada legao i na aktivne racune, odnosno, blokirao i tri aktivna racuna, do namirenja potrazivanja. u rs je to, unazad godinu dana, skroz pojednostavljeno. svaka firma je u obavezi odrediti svoj glavni racun i blokadom, tog glavnog racuna, slijedi blokada svih ostalih racuna preko kojih firma posluje u roku 48 sati, bilo da se radi o 2 ili 22 racuna. taj sistem, odnosno zakon, u fBiH jos uvijek ne funkcionise.
sto se tice poslovanja preko vise racuna, to je najnormalnija stvar. trazis pozajmicu, kratkorocni ili dugorocni kredit, revolving, overdraft... uslov je da imas racun u banci kod koje apliciras za nesto od naprijed navedenog. jednostavnije receno, ti radis i primas platu preko rff, jer ti je firma tao odredila, a imas mogucnost doci do povoljnog kredita u isp banci. isp ce te usloviti otvaranjem racuna kod njih, kako bi mogao aplicirati i dobiti kredit.
uostalom, pitaj svoju raju, iz sd, zasto oni posluju preko 2 racuna?
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 08 jan 2017, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- amazon
- Kontakt:
Ma znam sva. Al kontam da bi se moglo raspitati, ponudit mozda bolje uslove od Sirokog. Nije Siroki ko prije. Meni je on extra dobar igrac. Valjao bi nam pravo.amar92 je napisao/la:Damir je odlican igrac. Trkac pun snage a ima i odlican sut. Kad je dosao u Rijeku je bio kljucni faktor njihovog veznog reda, a onda je dosla ozljeda i jbg. Vjerovatno on ima dogovor sa Sirokim vec, ako uspije rijesiti svoj status u Turskoj. U svakom slucaju bolji i od Markovica i Jovana, Ugljesu da ne spominjem, ali nista od toga kao ni od Kerle. Samo puste zelje nas obicnih smrtnika.amazon je napisao/la:Treba dovesti Zlomislica prije Sirokog.
Ako si ti Hrasno, onda si mi odgovorio, jer od njega dobijem poruke, a od tebe ne prolaze. Nema veze. Izbrisao si mi post koji nije imao veze sa moderacijom. U drugom sam Vas spomenuo. Ali obrisao si mi nekoliko postova danas. Iskreno ja nisam navikao u životu na takve nedemokratske postupke, posebno kada niti vrijeđaš koga, niti pišeš neke nebuloze, a neko ti uskrati pravo da izneseš svoje mišljenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Cure mailovi iz Bijele kuce, a nece info iz kluba. Samo Neymar je na prvoj liniji fronte, odgovorno tvrdim. MONCI, administraciju si niti krivu nitu duznu spominjao u negativnom kontekstu, a to nije dozvoljeno. Odmah sam ti odgovorio, provjeri da ti sanduce nije puno.
Kako ti rekoh vidimo se mi na Grbavici, pa da kahvenišemo...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Ako si ti Hrasno, onda si mi odgovorio, jer od njega dobijem poruke, a od tebe ne prolaze. Nema veze. Izbrisao si mi post koji nije imao veze sa moderacijom. U drugom sam Vas spomenuo. Ali obrisao si mi nekoliko postova danas. Iskreno ja nisam navikao u životu na takve nedemokratske postupke, posebno kada niti vrijeđaš koga, niti pišeš neke nebuloze, a neko ti uskrati pravo da izneseš svoje mišljenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Cure mailovi iz Bijele kuce, a nece info iz kluba. Samo Neymar je na prvoj liniji fronte, odgovorno tvrdim. MONCI, administraciju si niti krivu nitu duznu spominjao u negativnom kontekstu, a to nije dozvoljeno. Odmah sam ti odgovorio, provjeri da ti sanduce nije puno.
Kako ti rekoh vidimo se mi na Grbavici, pa da kahvenišemo...
Ja sam te samo fino pitao, sta si napisao pa su ti izbrisali post, da ne bude zabune ...
@neymar halali !
posto si aktivan i na dr. forumima a raja te zna i zove imenom, pa tek skontah da si to ti, ne zamjeri, nadam se da ces i dalje biti aktivan !
1921'
Sigurno da bi se moglo to rijesiti, nije Siroki neka konkurencija ali vjerovatno od nasih niko nije ni pomislio na njega zato kazem. Međutim, ne treba sad ni pretjerivati sa dolascima. Zakaric, stoper i lijevi bek je sasvim dosta. Jest da bi igraci poput Zlomislica sjeli kao kec na desetku ali te pozicije cemo na ljeto pojacavati vjerovatno.amazon je napisao/la:Ma znam sva. Al kontam da bi se moglo raspitati, ponudit mozda bolje uslove od Sirokog. Nije Siroki ko prije. Meni je on extra dobar igrac. Valjao bi nam pravo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vala da hoce poceti ove pripreme. Dosadna ova pauza.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@ljoze ma hajd bice sutra opustenije kad zakaric bude bacio potpis onda utorak bude prestavljen 
http://****/zeljo-i-radnik-ciljaju-istog-igraca/
Ovaj kvazi portal i nije neki izvor, ali da li neko zna sta o ovome?
AK SPORT AGENCYamar92 je napisao/la:http://****/zeljo-i-radnik-ciljaju-istog-igraca/
U prevodu Husarićev igrač pa sad procjeni koliko ima istine u vezi tog članka.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma bilo bi opuštenije kada ne bi bilo svađa, da nam ne kvare temu konstantno. Konstantno se namjerno ruši tema i izazivaju tenzije. Stalno, iznova i iznova.Neymar11 je napisao/la:@ljoze ma hajd bice sutra opustenije kad zakaric bude bacio potpis onda utorak bude prestavljen
Bog zna čiji su ovi acc što se radi njih stalno svađe vode.
Sve je moguće.
Klošarska posla, samo iritiraju raju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Gdje ce se raditi do odlaska u Medjugorje. Ovo vani je ubitacno i vani se ne moze raditi.braco je napisao/la:AK SPORT AGENCYamar92 je napisao/la:http://****/zeljo-i-radnik-ciljaju-istog-igraca/
U prevodu Husarićev igrač pa sad procjeni koliko ima istine u vezi tog članka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.