FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 20:06

staragarda je napisao/la: Servirano mu je za Jahu, mikicu i bit će tu jos par nebuloznih poteza a na poklon mu je dat ugovor na 3 godine
Brate bezveze vam ovakva priča i pretjerivanje, ugovor mu nije dat kao poklon jer sluša nego jer je kvalitetan trener, on ga je prihvatio jer mu je očito dobro u Slobodi.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jan 2017, 20:31

pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Servirano mu je za Jahu, mikicu i bit će tu jos par nebuloznih poteza a na poklon mu je dat ugovor na 3 godine
Brate bezveze vam ovakva priča i pretjerivanje, ugovor mu nije dat kao poklon jer sluša nego jer je kvalitetan trener, on ga je prihvatio jer mu je očito dobro u Slobodi.
Koje pretjerivanje... Hoces da kazes da mu nisu servirani jaha i mikica... Jagodicu interesantan nizeligaski igrač iz smijesnih Poljica u 30-tim godinama koji je davno završio sa ozbiljnim fudbalom pa cak i za BH uslove a za onog pijanog Miki mausa kojeg je tobože sam Jagodic tražio u strucnom stabu je smiješno trošiti tastaturu... Svaki put kad spomenem Mikicu i Strucni stab smijeh me uhvati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2017, 20:33

kakve veze ima to sto si napisao s onim sto je pinoglavi napisao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jan 2017, 20:39

Gledajte na Vladu kao na svakog drugog trenera u Slobodi, dosao je da uzme novac. Moze izjaviti bilo sta ali u konacnici njega nista ne veze za Slobodu i ovaj grad osim novca. Ako Sloboda propadne on moze samo otici da ga nikad vise ne vidimo. A cim u ekipi koja je u dometu Evrope na tabeli istrpi Jahica i tog Hasica nema tu stava u onoj mjeri ili ja ili oni vec mu u glavi prevagne ona uzmi novac uprkos tome.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 08 jan 2017, 20:44

kuknjava kuknjava kuknjava

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2017, 20:44

aj drkaj na Azemicu i njegove sise

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 21:10

staragarda je napisao/la:
Koje pretjerivanje... Hoces da kazes da mu nisu servirani jaha i mikica... Jagodicu interesantan nizeligaski igrač iz smijesnih Poljica u 30-tim godinama koji je davno završio sa ozbiljnim fudbalom pa cak i za BH uslove a za onog pijanog Miki mausa kojeg je tobože sam Jagodic tražio u strucnom stabu je smiješno trošiti tastaturu... Svaki put kad spomenem Mikicu i Strucni stab smijeh me uhvati
Dobro i sta sad? Jesam ja to negdje napisao da su to Jagodiceve zelje?

On je zadovoljan u Slobodi, jer da nije ne bi produzio ugovor, a znamo da moze naci novi angazman vrlo brzo jer je kvalitetan trener, postuje Slobodu kao da je njegov klub, gospodin od izjava do ponasanja i zbog toga svega mu je i produzen ugovor.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 21:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ako Sloboda propadne on moze samo otici da ga nikad vise ne vidimo.
A ti se trebas odluciti jesmo li propali ili nismo
Sad ce pola godine kako smaras kako smo dno dotakli i onda napises "ako Sloboda propadne ode Vlado"

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jan 2017, 22:18

pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Dobro i sta sad? Jesam ja to negdje napisao da su to Jagodiceve zelje?

On je zadovoljan u Slobodi, jer da nije ne bi produzio ugovor, a znamo da moze naci novi angazman vrlo brzo jer je kvalitetan trener, postuje Slobodu kao da je njegov klub, gospodin od izjava do ponasanja i zbog toga svega mu je i produzen ugovor.
. .Nego bolan . . . Koliko je tebi godina !!??

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 22:20

Valjda najlaksi argument da ubijedite nekoga u teorije zavjere je pitanje koliko je tebi godina
Samo nastavite, wwin je tu jer smo se dogovorili da pustimo Siroki u ligu za prvaka, Vlado kojeg trebamo biti presretni sto imamo na klupi je taldzija i tu je samo zato jer je marioneta koja suti sta god uprava uradi... ne dajte se omesti

. . . . . . . . . . . . Zeljno iscekujem novu izuzetno logicnu teoriju koju cete napisati . . . . . . . . . . .

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 jan 2017, 22:26

pinoglavi je napisao/la:Valjda najlaksi argument da ubijedite nekoga u teorije zavjere je pitanje koliko je tebi godina
Samo nastavite, wwin je tu jer smo se dogovorili da pustimo Siroki u ligu za prvaka, Vlado kojeg trebamo biti presretni sto imamo na klupi je taldzija i tu je samo zato jer je marioneta koja suti sta god uprava uradi... ne dajte se omesti

. . . . . . . . . . . . Zeljno iscekujem novu izuzetno logicnu teoriju koju cete napisati . . . . . . . . . . .
Vazda teorije zavjere.
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 22:28

katarakta je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Valjda najlaksi argument da ubijedite nekoga u teorije zavjere je pitanje koliko je tebi godina

Vazda teorije zavjere.
Ako ima ista u drzavi da me nervira onda su te teorije zavjere. Ljudi umisle da su pametniji od ostalih zato jer kao gledaju drugim ocima i vjeruju u nekakvu glupost tipa ove teorije za wwin. Najgore je sto svako ko ne vjeruje u te gluposti smatraju ga glupim ili balavcem.
Jasno je valjda svima da klub i nije u odlicnom stanju ali jel moramo izmisljati stvari da jos vise crnjaka nabacimo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2017, 22:32

pinoglavi odgovori covjeku koliko godina imas

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2017, 22:34

Chinaglia je napisao/la:pinoglavi odgovori covjeku koliko godina imas
Dovoljno da te iznabijam :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2017, 22:39

pinoglavi je napisao/la:
hrabre rijeci za ne tako hrabrog momcica :kafa:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 08 jan 2017, 23:22

:thumbup: :thumbup:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 08 jan 2017, 23:37

Da li se netko od vas zapitao, da li mi imamo dugovanja prema Jahiću? Ne znam, ali mi je to palo na pamet. Iz te perspektive:
1. dogovorili smo saradnju sa njim i automatski otpis dugova prema njemu.
2. može biti odličan igrač za klupu ---> neće se žaliti što ne igra, ali žarko želi da bude u prvoj postavi.
3. ipak je dijete Slobode i učiniti će sve za ovaj klub, ovo mu je nova šansa i mislim da će je iskoristiti.
4. politika vraćanja Slobodine djece u klub je na duge staze dobra politika, jer kada okači kopačke o klin može ostati u klubu u nekoj drugoj funkciji.
(trebaju nam ljudi koji rade sa ljubavlju, ali svakako i znanjem)

Treba biti pametan i pozitivan. Ne vjerujem nikome, ali čini mi se da ovi ljudi stvarno žele dobro Slobodi. Najviše vjerujem Mensuru Aliću, pogotovo kada je rekao da nikad više volonterski nije radio i da je znao da je ovakva situacija, ne bi ni došao :mrgreen:
Mislim da uz još par uspješnih privrednika, njihovu sinergiju i zajedništvo, naša Sloboda može da stane na noge :opaopa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 jan 2017, 11:08

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
hrabre rijeci za ne tako hrabrog momcica :kafa:
Ćinjalja malo se smiri, ti si izgleda zaboravio da je tvoja slika kruzila ovim forumom, kao i da neki ljudi znaju odakle pratiš utakmice (sa Sjevera).
Lično nemam ništa protiv tebe, al brate ideš na živce većini iako se predstavljaš kao hrabar momak, bojim se da te neko neće prizemljt nepopularnim metodama.... prestani se zamjerit sa ljudima i namjerno provocirat moj tije dobronamjeran savjet....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 09 jan 2017, 11:41

Postavite mu sliku opet, ne boji se on nas :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 11:50

jes d je of topicarenje, al bila cinijeva slika? :lol:
haj opet, al na chat
evo cvaja :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.