FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
toooooo , nek je cetvrtog , bolje nego petog!! 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
kada će biti poznata konačna garnitura dresova
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznatieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:kada će biti poznata konačna garnitura dresovačini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis
Igraci koji su bili na probi vozdraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!ehhehe
ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto bitiŠtaIma je napisao/la:
retro
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
pratim forum..i vidim da si ziva legenda..pa rek'o..ako neko zna..ti znaš !Seyo_TM je napisao/la:malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznatieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:kada će biti poznata konačna garnitura dresovačini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
valjda je vrijeme da u klubu se "skonta" koja je naša plava (fino ima šifra i kažeš to je ta boja)...
ko zna dokle smo sa zaštitom grba. loga i sl ? Hajduk je sad krenuo sa akcijom da se sklone oni štandovi (barem) oko stadiona gdje se prodaju navijački rekviziti
meni ovaj dres nije loš (ko argentinski) i ako bude u prodaji ja ga uzimam . mene ne interesuju dresovi l poola i sl - a fol navijam za Želju
zato....ko ima pare - nek kupi dres
ko zna dokle smo sa zaštitom grba. loga i sl ? Hajduk je sad krenuo sa akcijom da se sklone oni štandovi (barem) oko stadiona gdje se prodaju navijački rekviziti
meni ovaj dres nije loš (ko argentinski) i ako bude u prodaji ja ga uzimam . mene ne interesuju dresovi l poola i sl - a fol navijam za Želju
zato....ko ima pare - nek kupi dres
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...
Ma sigurno ce biti svjetlija, ja mislim ovako neštoDove87 je napisao/la: ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto biti

Lijepo je biti Manijak!!!
u ovih par dana ce se saznati koliko love ce biti godisnje...cak je i Dzelo za san rekao da tek treba da sastance oko toga...a za dres ne znam nistaTOJEMOJTIM je napisao/la:seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...
Uglavnom sve ce se znati u ovih par dana...
U novom katalogu legea za sezonu 2010/2011 ima nekoliko novih dizajna dresova koji bi nam pravo odgovarali mada cisto sumnjam de ce ih nama poslat
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
ja se nadam da je jedan od ta dva igrača i Kutalija što trebaju doći...
Pohvale za dres ,malo na la.corunu baca, ako vam je LEGEA marka sramota je da bude skuplji od 50 kmSeyo_TM je napisao/la:u ovih par dana ce se saznati koliko love ce biti godisnje...cak je i Dzelo za san rekao da tek treba da sastance oko toga...a za dres ne znam nistaTOJEMOJTIM je napisao/la:seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...
kakva je situacija na pripremama imali kakvih novosti itd itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
gledao sam danas jednu svesku kod oca od mog rođaka..inace Željovac mrtvi..sve slike je lijepio u neki rokovnik..one sampionske..ovo..ono..a ima i slika dresova..a nekako su mi najvise grmili oni sampionski..kada je igrao Ivica Osim..nesto kao teget-plava boja..samo ne znam kakve LEGEA nudi..ali oni mi nekako upadose u oci.. 
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
50 KM ahahaha ja bi volio al mi to malo...rebel je napisao/la:Pohvale za dres ,malo na la.corunu baca, ako vam je LEGEA marka sramota je da bude skuplji od 50 kmSeyo_TM je napisao/la:u ovih par dana ce se saznati koliko love ce biti godisnje...cak je i Dzelo za san rekao da tek treba da sastance oko toga...a za dres ne znam nistaTOJEMOJTIM je napisao/la:seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Samo je jedan
- Kontakt:
Kao prvo pohvalio bi novi dizajn službene web stranice našeg kluba. Svaka čast momci. Također bi pohvalio ovih par momaka na ovom forumu koji nam daju realne i provjerene informacije o našem klubu. Prepoznat će se sami.
Kao drugo prvenstvo nam počinje za koji dan, i po svemu viđenom i pročitanom, mislim da smo snagom tu negdje kao prethodne sezone. S tim da smo sad uigraniji i "stariji" za jednu godinu, a i "klupa" nam je jača nego prošle sezone. Prema tome opet očekujem borbu za sami vrh tabele, tj. izlazak u Evropu najmanje. Dresovi, sa onom svijetlo plavom bojom su za čistu 10-ku. Podsjećaju na 1998. i slavlje na Hadisonu.
Sad bih kritikovao našu upravu zbog "sporosti". Mišljenja sam da su se godišnje karte i dresovi malo ranije trebali pustiti u prodaju.
I za kraj pitanje:
Da li će biti nekog organizovanog odlaska sa Grbavice na utakmicu protiv Olimpika?
Kao drugo prvenstvo nam počinje za koji dan, i po svemu viđenom i pročitanom, mislim da smo snagom tu negdje kao prethodne sezone. S tim da smo sad uigraniji i "stariji" za jednu godinu, a i "klupa" nam je jača nego prošle sezone. Prema tome opet očekujem borbu za sami vrh tabele, tj. izlazak u Evropu najmanje. Dresovi, sa onom svijetlo plavom bojom su za čistu 10-ku. Podsjećaju na 1998. i slavlje na Hadisonu.
Sad bih kritikovao našu upravu zbog "sporosti". Mišljenja sam da su se godišnje karte i dresovi malo ranije trebali pustiti u prodaju.
I za kraj pitanje:
Da li će biti nekog organizovanog odlaska sa Grbavice na utakmicu protiv Olimpika?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 7 gostiju.