Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jul 2010, 15:22

Inter i Real Madrid konačno su se dogovorili oko Maicona. Nakon višetjednog 'natezanja' Inter je konačno popustio i za Brazilca će dobiti 28 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Maicon (29) će potpisati na četiri godine, a zarađivati će šest milijuna eura po sezoni. Trener Reala, Jose Mourinho, opet će trenirati svog ljubimca iz milanskih dana, a nema sumnje kako će Santiago Bernabeu oduševljeno prihvatiti najboljeg desnog beka na svijetu. Kroz 48 sati bi Maicon trebao imati i službeno predstavljanje.
Ni tu nije kraj rasprodaje na San Siru. Dogovoren je i transfer Marija Balotellija u Manchester City za 30 milijuna eura. Od svih tih prihoda, Inter će dio potrošiti na Javiera Mascherana. Njega želi trener Benitez koji ga je trenirao u Liverpoolu. Inter brani naslove u Ligi prvaka, Serie A i domaćem kupu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 15:24

Dok god tebe Brnjoo ispravlja ti meni nemas sta pricati :)

Gledo si ti Vrbanjusu uzivo a ne Real.. nije mi jasno sto se svi palite na to da ste zivjeli u Spaniji :roll:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 16:14

Ted Mosby je napisao/la:Inter i Real Madrid konačno su se dogovorili oko Maicona. Nakon višetjednog 'natezanja' Inter je konačno popustio i za Brazilca će dobiti 28 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Maicon (29) će potpisati na četiri godine, a zarađivati će šest milijuna eura po sezoni. Trener Reala, Jose Mourinho, opet će trenirati svog ljubimca iz milanskih dana, a nema sumnje kako će Santiago Bernabeu oduševljeno prihvatiti najboljeg desnog beka na svijetu. Kroz 48 sati bi Maicon trebao imati i službeno predstavljanje.
Ni tu nije kraj rasprodaje na San Siru. Dogovoren je i transfer Marija Balotellija u Manchester City za 30 milijuna eura. Od svih tih prihoda, Inter će dio potrošiti na Javiera Mascherana. Njega želi trener Benitez koji ga je trenirao u Liverpoolu. Inter brani naslove u Ligi prvaka, Serie A i domaćem kupu.
Ma kakav Maicon, nema od toga nista. Jos onda kad je Valdano i javno iznio kako su odustali od njega znalo se je da od njegovog dolaska nece biti nista

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2010, 16:17

Da malo se uključim,ako je ovaj navijač Atletica mislio da je Forlan najbolji napadač svijeta onda se slažem sa njim,a De Gea nije loš,a Iker je Iker i ne vjerujem da ćemo ikad imati boljeg golmana :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 16:24

Brnjoo je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Inter i Real Madrid konačno su se dogovorili oko Maicona. Nakon višetjednog 'natezanja' Inter je konačno popustio i za Brazilca će dobiti 28 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Maicon (29) će potpisati na četiri godine, a zarađivati će šest milijuna eura po sezoni. Trener Reala, Jose Mourinho, opet će trenirati svog ljubimca iz milanskih dana, a nema sumnje kako će Santiago Bernabeu oduševljeno prihvatiti najboljeg desnog beka na svijetu. Kroz 48 sati bi Maicon trebao imati i službeno predstavljanje.
Ma kakav Maicon, nema od toga nista. Jos onda kad je Valdano i javno iznio kako su odustali od njega znalo se je da od njegovog dolaska nece biti nista
jesi li siguran ??? imas li kontra argument sta pisu spanske novine i vasi u Madridu :?
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 27 jul 2010, 16:31

LBJ MVP je napisao/la:Da malo se uključim,ako je ovaj navijač Atletica mislio da je Forlan najbolji napadač svijeta onda se slažem sa njim,a De Gea nije loš,a Iker je Iker i ne vjerujem da ćemo ikad imati boljeg golmana :)
nikad ne reci nikad..da uzmete Šehića.. :lol: pa kad spici jednu bravuru..pa drugu..pa trecu..pa on naj naj..i opuca mu Forlan sa centra..uhvati na spavanju..i das ist das :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 16:37

vuvu_zzz je napisao/la:
jesi li siguran ??? imas li kontra argument sta pisu spanske novine i vasi u Madridu :?
Nemoj samo previse biti idiot, matere ti.
El_7 je napisao/la: ok @brnjo kako god ti kazes sta si me ispravio??..zao mi te je :mrgreen: :mrgreen: to ti mislis za sebe ok
Ja tebe ispravljam jer ti sve sto ovdje pises prevodis sa AS-a ili Marce. Znas ti sam kako si se jucer prosuo.
El_7 je napisao/la: neka kad gospodin @Branjo kaze tako je :lol: :lol: J.Valdano nema sta javno nije izjavio moj ti Brnjo :D
Pa Brnjoo uvijek kako kaze tako je. Isto ste mi govorili za Pedra Leona, pa je potpisao onog dana kada sam rekao. Evo Real Madrid je maloprije negirao bilo kakav dogovor sa Maiconom te su cak dali do znanja da su pregovori prekinuti jos odavno.

http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... sftb_5/Tes

@vuvuzzz - onaj citat gore, ne znam jesil ga vec procitao pa ga necu brisati, nisam ono mislio napisati tebi, nego sam slucajno u to sve citirao i tebe...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 16:47

El_7 je napisao/la::lol: :lol: pa eto ko cita samo AS.. ok a MARCA drukcije pise...prenosi talijanske medije :)

P.S ja nisam bio taj nan na forumu kad je bila stvar uvezi P.Leona ;)
Nisam mislio samo na tebe, nego i na ostale. Marca je uradila isto sto i AS, prenijela talijanske medije, koji o tome pisu po xxx put. Kako je AS to ranije napisao u javnost je najbolje prenijeti vijest o negiranju bas preko tog medija, sto je Real i uradio.

Moratti nece popustiti, to je sigurno, a potvrdio je to i Bronzetti, a bogami nece ni Perez dati vise od 25 miliona eura za igraca kakvog istog skoro imamo u klubu i igra u sjajnoj formi, a jos uz to je Maicon i u godinama. Dokad ce igrati u ovakvoj formi pitanje je.

Ne znam na sta si mislio za Valdana, ali evo ti par primjera iz nejgovih intervjua gdje je ocito da covjek govorii istinu, za razliku od Mijatovica koji je uvijek bio u medijima i uvijek lagao o svemu.

Valdano je rekao da Real nece prodati Benzemu i da Benzema nece otici, AS i Marca pisu sasvim suprotno. Rekao je da Real nece dovoditi skupe zvijezde, sto se i nije desilo ovog ljeta. Rekao je da ce se Real okrenuti mladim igracima, po mogucnoscu spanjolcima, i to se je upravo desilo (Canales i Leon). Prije nego sto je Mourinho dosao rekao je da je on prvi covjek u njihovim planovima i obecao je navijacima da ce ga dovesti, i doveli su ga.

i jos nesto.. ja nisam rekao da ja ne citam AS ili da ga samo ti citas, nego sam rekao da svoje informacije prenosis sa AS-a i one cesto znaju biti netacne. Ja sam barem jucer znao da Raul nije u svojoj debitantskoj utakmici zabio gol i da 29. oktobra nije zabio svoj prvi gol a ti si mi govorio da se malo vise informisem. Upravo je to AS bio napisao, ili je pak translator malo slab :D

Kad je Kjaer presao iz Palerma u Wolfsburg, sedam dana kasnije AS pise kako ga Real zeli i kako Palermo nema namjeru dati svog igraca Realu za malene novce. Covjek vec u Woflsburgu :roll:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 16:54

Ma kakav Gerrard, kakvol sto, ko da bi uzimali igraca na cijoj poziciji imaju dosta mladje igrace, i jos na to sve je covjek svako malo ozljedjen.

Sto Kaka zaigra na vrhunskom nivou, evo glava. On je svoje odigrao. Igrace na tom nivou samo ako ga stave na njegovu pravu poziciju i ako ga zaobidju povrede. Ne moze on igrati na krilu u pm

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 17:00

Izgleda da ce Spanija u finale, vode protiv Engleske 2:1. Canales i Rodrigo u prvom sastavu. Rodrigo je inace od svih ovih klinaca najvise golova zabio za reprezentaciju

slika

Marcos Alonso novi igrac Boltona. Danas predstavljen

slika

Sad je li Real uspio ubaciti i buyback klauzulu u ugovor nisam siguran, a jos uvijek se ne zna ni vrijednost transfera.

@ El_7 - Taj Di Maria je obicni trosak. On uopste nece biti dobar u dresu Reala i sumnjam da ce dugo biti u prvom sastavu, ako uopste i bude u prvih 11

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 17:23

3:1 - SERGIO CANALES. Timska akcija, kako sad citam. Valja vidjeti ovaj gol kad zavrsi utakmica

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 17:25

Brnjoo je napisao/la:3:1 - SERGIO CANALES. Timska akcija, kako sad citam. Valja vidjeti ovaj gol kad zavrsi utakmica
imas na eurosportu tekmu ako ne znas
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 17:27

Ne znam, jer ne radi vise digitalna :D

Evo na Mainzovoj sluzbenoj web stranici objavljeno da su otkupili Szalaia od Reala. Ode jos jedan talent

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jul 2010, 17:38

Masallah samo nek deru Engleze :D Canales igracina i ovi iz Atletica zapazeno igraju na prvenstvu 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 17:41

juznjak> je napisao/la:Masallah samo nek deru Engleze :D Canales igracina i ovi iz Atletica zapazeno igraju na prvenstvu 8-)
ovaj kapiten sto je danas zabio i go je igrac atletica?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jul 2010, 17:49

Brnjoo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Masallah samo nek deru Engleze :D Canales igracina i ovi iz Atletica zapazeno igraju na prvenstvu 8-)
ovaj kapiten sto je danas zabio i go je igrac atletica?
jeste..i kapiten je spanije keko nadimak nezz jel mu puno ime to :D ..dao je dobar gol....

joj kako igraju spanci....kako su ih izradili 3 gol :lol: :lol:

Spanija definitivno ima i sadasnjost i buducnost...strasno
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 27 jul 2010, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jul 2010, 17:49

ne gledam tekmu al ako mislis na Koketa jeste iz Atletica 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jul 2010, 17:50

Imali su oni obojica ugovore na jos godinu dana. Raul je trazio da ode, i nece ga Real tjerati da ostane. Guti je govorio kako bi isao, kasnije kako ne bi, i onda mu je Mourinho rekao da za njega nema mjesta i da pakuje kofere.

Opet pametujete a nemate pojma o cemu se zapravo radi u tom klubu.

Uostalom, mi da cuvamo igrace od 30-35 godina, izgledali bi kao vi. Srecom, vi nemate Barcelone u Serie A pa ne primate po 6 komada kao i mi.[/quote]

ma ok ljutiš se bez veze, nisam ja rekao da svakom trebaju dati da kod njih završi karijeru al jednom raulu koji je veća legenda reala nego svi trenutni igrači zajedno su morali omogućiti da cijelu karijeru bude u kraljevskom klubu i onda mu dati mjesto sportskog direktora ili nešto sl. a ne da ide igrati u neko selo za par miliona, pa ti i ostali navijači reala bi prvi trebali biti na njegovoj strani, ne kontam čemu sad braniti real pričom da je raul tražio da ode iz reala jer svi znamo da je sto puta rekao da za njega postoji samo real i da želi završiti karijeru u njemu ali ne ove godine nego za godinu dvije i trebali su mu to omogućiti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2010, 18:14

vidim da ste gledali utakmciu spanija-engleska u19
ja sam gledao na eurosportu (njemackom), kad je ulazio matthew phillips cini mi se, komentator spominjao nesto Bosnu, ne znam njemacki pa reko, znal tko sta od vas :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 18:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:vidim da ste gledali utakmciu spanija-engleska u19
ja sam gledao na eurosportu (njemackom), kad je ulazio matthew phillips cini mi se, komentator spominjao nesto Bosnu, ne znam njemacki pa reko, znal tko sta od vas :oops:
Prvi gol za repku dao protiv Bih u maju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.