FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
bolje nemojte postavljat, mene je neki dan iznervirao, da sam dzaba gluposti poceo ovdje pisat, i kasnije sam sebi kazem sto mi to treba....
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
A jel moguće da se o njemu ovdje počne toliko pričati
Više puta vam je i sam priznao da mu je glavni cilj pisati gluposti i trollovati
Momak je dobar i šega (iako je čkapi), a nema potrebe da se zna ko je i da se slike postavljaju. Ko hoće da ga vidi nek bude na sjeveru, onaj što lupa šamare ostalima, to je on.
ON TOPIC
Sutra prozivka, koga bi to od ovih mlađih Vlado mogao uvrstiti u prvi tim, rekao je njih 5-6?
ON TOPIC
Sutra prozivka, koga bi to od ovih mlađih Vlado mogao uvrstiti u prvi tim, rekao je njih 5-6?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sunderland
- Kontakt:
U koliko je zna li se da se ode ? Znam da je Beganovic jedan od tih mladjih sutrawobly92 je napisao/la:A jel moguće da se o njemu ovdje počne toliko pričatiViše puta vam je i sam priznao da mu je glavni cilj pisati gluposti i trollovati
Momak je dobar i šega (iako je čkapi), a nema potrebe da se zna ko je i da se slike postavljaju. Ko hoće da ga vidi nek bude na sjeveru, onaj što lupa šamare ostalima, to je on.
![]()
ON TOPIC
Sloboda je moja nacija
a gdje je onda interni moderator?
- zamorano1plus8
- Kontakt:
samara ga chiniSariel je napisao/la:a gdje je onda interni moderator?
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Nisam siguran, mislim da sam pročitao negdje u 12 da je al nešto mi kasno to.Sunderland je napisao/la: U koliko je zna li se da se ode ? Znam da je Beganovic jedan od tih mladjih sutra
Još jedan tekst
Mensur Alić: Trebat će nam dvije godine da saniramo stanje u Slobodi
Mislim da ćemo u ovoj godini napraviti veliki korak kada je u pitanju infrastruktura na stadionu Tušanj. Naš cilj je da se već po okončanju ove sezone stvore uslovi da na Tušnju možemo igrati evropske utakmice, izjavio je član novog Upravnog odbora Slobode Mensur Alić.
Rekao je da je stanje u tuzlanskom klubu katastrofalno i da će trebati vremena da se sanira.
– Da sam znao da je ovakvo stanje u Slobodi, nikad se ne bih prihvatio ovog posla. Kao volonter nikada nisam više radio u jednom udruženju kao što sada radim u Slobodi. Stanje je katastrofalno, ali se nadam da ćemo ga uspjeti sanirati. Za to će nam trebati najmanje dvije godine – kazao je Alić, inače, vlasnik i direktor Mesne industrije „Menprom“ iz Gornje Tuzle i gradski vijećnik.
Rekao je da je izgradnja istočne tribine već počela. Postavljaju se šipovi i temelji. Radove trenutno remete niske temperature.
Navodno je za ovu investiciju već osigurano oko 1,5 miliona maraka, a to neće biti jedina ulaganja ove godine.
– Dio sredstava za istočnu tribinu je obezbijeđen. U toku gradnje će se pronaći izvori i za preostali iznos sredstava. Nije završena ni sjeverna tribina iako je dobila upotrebnu dozvolu. Ostalo je još dosta nedovršenih poslova. U planu je i kompletna rekonstrukcija postojećih svlačionica, za što su također obezbijeđena sredstva. Vidjet ćemo šta će nakon svega o uslovima na Tušnju reći UEFA – rekao je Alić novinarima, dodavši da se mora izvršiti i rekonstrukcija postojećih reflektora kako bi Sloboda ubuduće mogla igrati utakmice u noćnom terminu.
Najavio je i radove na stvaranju boljih uslova za treniranje na pomoćnom terenu Gradskog stadiona “Tušanj”.
– Postavit ćemo rasvjetu kako bi se moglo trenirati i u noćnom terminu, ali i video nadzor da bi se vidjelo šta i kako rade treneri mlađih selekcija. Da tamo ne bude kolut sudžuke i flaša pića, kao što neki dan reče predsjednik, a tamo treniraju djeca i ne zna se šta rade – zaključio je Alić.
Jel iko blizu Tušnja, kakvi šipovi i temelji? Ja to neki dan nisam vidio.
Svlačionice su urađene bile, reflektori bili u funkciji, o čemu pričamo?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sunderland
- Kontakt:
Jeste u 12 sada sam pitao.wobly92 je napisao/la:Nisam siguran, mislim da sam pročitao negdje u 12 da je al nešto mi kasno to.Sunderland je napisao/la: U koliko je zna li se da se ode ? Znam da je Beganovic jedan od tih mladjih sutra
Još jedan tekst
Mensur Alić: Trebat će nam dvije godine da saniramo stanje u Slobodi
Mislim da ćemo u ovoj godini napraviti veliki korak kada je u pitanju infrastruktura na stadionu Tušanj. Naš cilj je da se već po okončanju ove sezone stvore uslovi da na Tušnju možemo igrati evropske utakmice, izjavio je član novog Upravnog odbora Slobode Mensur Alić.
Rekao je da je stanje u tuzlanskom klubu katastrofalno i da će trebati vremena da se sanira.
– Da sam znao da je ovakvo stanje u Slobodi, nikad se ne bih prihvatio ovog posla. Kao volonter nikada nisam više radio u jednom udruženju kao što sada radim u Slobodi. Stanje je katastrofalno, ali se nadam da ćemo ga uspjeti sanirati. Za to će nam trebati najmanje dvije godine – kazao je Alić, inače, vlasnik i direktor Mesne industrije „Menprom“ iz Gornje Tuzle i gradski vijećnik.
Rekao je da je izgradnja istočne tribine već počela. Postavljaju se šipovi i temelji. Radove trenutno remete niske temperature.
Navodno je za ovu investiciju već osigurano oko 1,5 miliona maraka, a to neće biti jedina ulaganja ove godine.
– Dio sredstava za istočnu tribinu je obezbijeđen. U toku gradnje će se pronaći izvori i za preostali iznos sredstava. Nije završena ni sjeverna tribina iako je dobila upotrebnu dozvolu. Ostalo je još dosta nedovršenih poslova. U planu je i kompletna rekonstrukcija postojećih svlačionica, za što su također obezbijeđena sredstva. Vidjet ćemo šta će nakon svega o uslovima na Tušnju reći UEFA – rekao je Alić novinarima, dodavši da se mora izvršiti i rekonstrukcija postojećih reflektora kako bi Sloboda ubuduće mogla igrati utakmice u noćnom terminu.
Najavio je i radove na stvaranju boljih uslova za treniranje na pomoćnom terenu Gradskog stadiona “Tušanj”.
– Postavit ćemo rasvjetu kako bi se moglo trenirati i u noćnom terminu, ali i video nadzor da bi se vidjelo šta i kako rade treneri mlađih selekcija. Da tamo ne bude kolut sudžuke i flaša pića, kao što neki dan reče predsjednik, a tamo treniraju djeca i ne zna se šta rade – zaključio je Alić.
Jel iko blizu Tušnja, kakvi šipovi i temelji? Ja to neki dan nisam vidio.
Svlačionice su urađene bile, reflektori bili u funkciji, o čemu pričamo?
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reflektori tamo za pomocni teren vjerovatno na to misli, da se moze trenirati u svim terminima .. A za ove glavne je rekao da se moraju prebaciti na stedne, sad ne znam kako to ide.
Đukić, Smajić, Beganović i nisam siguran al mislim Hajdarević i Muratovićwobly92 je napisao/la: ON TOPIC
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Imalo još kakih pojačanja iz Mionice , Miričine, Rašljeve
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 09 jan 2017, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
ma usvojit ce, bit ce to sve u redu, rek'o vam je Sariel
do mene je 24 je sjednica sory
daj banujte ga
Mene jel Chini?????
jeste imas problema momcino
-
Sunderland
- Kontakt:
xeksore hoces da te odvedem do Chinija pa ga na kucnom pragu razbij ? 
Sloboda je moja nacija
Stadion manje vise. Beton danas ili sutra nije bitno. Ne zanima me da li ce se moci igrati UEFA utakmice na Tusnju sljedece 2 ili 3 godine ali stvarno bih volio vidjeti ove dvije stvari uređene. Prvu da se napokon zna koliko dugujemo, kome, koliko postupaka je u toku, koji su rokovi, protokol u kojem je sve evidentirano itd...wobly92 je napisao/la: ...
...
Međutim prije ovoga bih volio vidjeti propale sportase dalje od djece jer sa svojim pivskim stomacima i bahatim ponasanjem samo tjeraju djecu od sporta.
& $ ?
Ma pusti ga kad mu je lijepo i kad mu vini ovo zadovoljstvo, nek pise i opusta se . Samo naprijed chini. Izvini neuelim da imam problemaSunderland je napisao/la:xeksore hoces da te odvedem do Chinija pa ga na kucnom pragu razbij ?
-
Sunderland
- Kontakt:
Garant jos uvijek sjedi u Laciovom dresu Hernana Crespaxeksor je napisao/la:Ma pusti ga kad mu je lijepo i kad mu vini ovo zadovoljstvo, nek pise i opusta se . Samo naprijed chini. Izvini neuelim da imam problemaSunderland je napisao/la:xeksore hoces da te odvedem do Chinija pa ga na kucnom pragu razbij ?
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo ako neko cita od ljudi koji su u vezi sa upravom ili sa UG. Smislite nacin da nam uzmete pare.
Bilo dresovi, bilo nesto drugo, sve sto se sjetite primjenite kako bi u ovu pricu kakva god ona bila uveli i navijace. Ja cu bilo kojoj upravi dati pare kao i mnogi drugi, bez obzira ko je u upravi. I onda se nadati da ce uprava ispasti fer prema navijacima.
Daj sada odmah neka krenu u sezonske za narednu, clanske i fan shop. Zar je toliko tesko?
Bilo dresovi, bilo nesto drugo, sve sto se sjetite primjenite kako bi u ovu pricu kakva god ona bila uveli i navijace. Ja cu bilo kojoj upravi dati pare kao i mnogi drugi, bez obzira ko je u upravi. I onda se nadati da ce uprava ispasti fer prema navijacima.
Daj sada odmah neka krenu u sezonske za narednu, clanske i fan shop. Zar je toliko tesko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.