FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma jasta je neg tesko kad nema kluba
eno na web stranici FK Sarajeva ima spisak vecine, ako ne i svih zaposlenih u klubu. Pa to uporedite sa onim sto je Azmir govorio da ima kod nas.
ljudi na marketing i pr-u imaju 5-6 ljudi cini mi se
eno na web stranici FK Sarajeva ima spisak vecine, ako ne i svih zaposlenih u klubu. Pa to uporedite sa onim sto je Azmir govorio da ima kod nas.
ljudi na marketing i pr-u imaju 5-6 ljudi cini mi se
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jel lijepi nam nasi predstavnici(vodje) navijacke grupe nece organizovati nikakvo okupljanje na prozivci?
- Beduin
- Kontakt:
Pa pitaj ih?tzmalisa je napisao/la:jel lijepi nam nasi predstavnici(vodje) navijacke grupe nece organizovati nikakvo okupljanje na prozivci?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma neka, zar se za svaku sitnicu mora pomagat po fb?Beduin je napisao/la:Pa pitaj ih?tzmalisa je napisao/la:jel lijepi nam nasi predstavnici(vodje) navijacke grupe nece organizovati nikakvo okupljanje na prozivci?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajmo se organizovati mi sa foruma i rasiriti po FB da pred pocetak proljetnog dijela odemo na zapad i sjever i ocistimo tribine da kada dodju ljudi bude cist stadion 
I da nam nehljebari koji su zaduzeni za to popuse 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jbg mora se nekad kada je klub u pitanju i progutati dosta toga. Tuzla je glasala za te nehljebare, imamo opciju da ocistimo sami da nam bude kako treba i uredno i tako uradimo nesto za Slobodu ili da dolazimo u kokosinjac svaku utakmicu.harry_90 je napisao/la:I da nam nehljebari koji su zaduzeni za to popuse
Care moj nagutali smo se mi dosta toga,cuj ja ili neko drugi ode da ocisti stadion iz ljubavi,a ljudi koji su zaduzeni za to uzivat u toplini kafica ili drugog objekta i govorit ima budala eno ih ciste i na kraju mjeseca uzeti milju 
Samo u ovoj varijantiharry_90 je napisao/la:I da nam nehljebari koji su zaduzeni za to popuse
Sve je to lijepo i plemenito, mislim na čišćenje tribine, ali zna se ko je za to zadužen i ko prima pare za to. Ne rade ni za mene drugi ljudi posao, pa što bih i ja za druge. Ako ne bude očišćena, onda opet treba medijski pritisak izvršiti na njih. Drugačije se ne bi ništa desilo svakako, ali eto, čovjek se nekada ponada.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mora odmah znaciti da sam budala ako hocu da odem ocistiti. Boli me briga za njih neka sjede.harry_90 je napisao/la:Care moj nagutali smo se mi dosta toga,cuj ja ili neko drugi ode da ocisti stadion iz ljubavi,a ljudi koji su zaduzeni za to uzivat u toplini kafica ili drugog objekta i govorit ima budala eno ih ciste i na kraju mjeseca uzeti milju
Jedan dan umjesto sto prelezim mogu tako uciniti fin potez, a para ce biti. Ne mora se raditi sve za pare..
Krpic vjerovatno ide u tursku ili katar upravo obznanio javno
- tuzlak1987
- Kontakt:
De kopirajSARS je napisao/la:Krpic vjerovatno ide u tursku ili katar upravo obznanio javno
Krpić je ove sezone u odličnoj formi te je prvi strijelac lige sa 11 pogodaka. Ipak, Tuzlaci na njegove usluge na proljeće vjerovatno ne mogu računati, jer je dobio ponude iz inostranstva.tuzlak1987 je napisao/la:De kopirajSARS je napisao/la:Krpic vjerovatno ide u tursku ili katar upravo obznanio javno
"Dolazim na prozivku, ali mislim da sam na izlaznim vratima. Vidjet ćemo šta će se dogoditi, dosta ovisi i o mojoj agenciji iz Minhena. Postoji ozbiljna ponuda za mene iz Katara, a ima interesa i iz Turske. Razgovarao sam s upravom i najavio da ću otići ukoliko ponuda bude dobra", izjavio je Krpić.
Odlazak iz Slobode će mu teško pasti.
"Normalno, bit će mi teško, doživio sam ovdje mnogo lijepih trenutaka, možda i najljepših u životu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u klub i ovdje završiti karijeru. Klub je korektan prema meni od prvog dana, kao što sam i ja. To pamte navijači", rekao je bh. nogometaš.
Šanse Slobode bez njega na proljeće nije želio prognozirati.
"Nisam još otišao, igrač sam Slobode i ne želim govoriti o tome", završio je Krpić.
Samo ti hajd ako ti se cisti iz ljubavi,onaj koji treba i koji je placen za to nece,a ja bih trebao po ovoj zimi otici ocistit tribine umjesto njega,ma kako da ne.. cijenim ja sta ti hoces,da ne bude zabune,ali nema mi logike.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mora odmah znaciti da sam budala ako hocu da odem ocistiti. Boli me briga za njih neka sjede.harry_90 je napisao/la:Care moj nagutali smo se mi dosta toga,cuj ja ili neko drugi ode da ocisti stadion iz ljubavi,a ljudi koji su zaduzeni za to uzivat u toplini kafica ili drugog objekta i govorit ima budala eno ih ciste i na kraju mjeseca uzeti milju
Jedan dan umjesto sto prelezim mogu tako uciniti fin potez, a para ce biti. Ne mora se raditi sve za pare..
.. Mensur Alić samo što nije odust'o od Slobode. Nije frajer znao da je ovoliko katastrofalno. On bi otišao već na prvom problemu (a niko ga ne sputava u radu kao prošlu upravu) . . .zato, ova današnja uprava treba da ustane kad se spomene A. H. i ne kritikovat ga. Prošla uprava je puno toga riješila, a ovaj bi još sutra otišao jer se ne bi zajebavao sa ovim (a da ne kažem da nisu riješili nijedan problem i da nisu ni marke dali).
- Beduin
- Kontakt:
Ko to kaze?Tuzlak04 je napisao/la:..(a da ne kažem da nisu riješili nijedan problem i da nisu ni marke dali).
075 ❤
075 ❤
jel te vise nerviram ja il ovakvi :lol:Beduin je napisao/la:Ko to kaze?
- Beduin
- Kontakt:
Totalno sam odrvenio. Ne znam vise kome da kontriram.Chinaglia je napisao/la:jel te vise nerviram ja il ovakviBeduin je napisao/la:Ko to kaze?
Podhum - jesil' se opredjelio kojem pdf pripadas? Ti bas ono beduinski zivotaris na ovom forumu, bez stalne adrese.
075 ❤
075 ❤
. .šta su riješili i koliko su svojih para dali. Živo me zanimaBeduin je napisao/la:Ko to kaze?Tuzlak04 je napisao/la:..(a da ne kažem da nisu riješili nijedan problem i da nisu ni marke dali).
- Beduin
- Kontakt:
Dali su onoliko koliko oni reknu da su dali. Kao i njihovi prethodnici, uostalom.Tuzlak04 je napisao/la:. .šta su riješili i koliko su svojih para dali. Živo me zanimaBeduin je napisao/la:Ko to kaze?Tuzlak04 je napisao/la:..(a da ne kažem da nisu riješili nijedan problem i da nisu ni marke dali).
Vjeruj da su dali para, ne previse ali su dali. Sta su uradili? Hmm, doveli najunosnijeg sponzora kluba otkako ja znam da sponzorisanje (neka me upuceniji isprave, mozda i grijesim), dobar dio igraca nagovorili ili nagovaraju da produze ugovor, najboljeg igraca zadrzali, klubsku stranicu aktivirali, pozabavili se OP i stadionom (barem tako kazu, pa vidicemo)... jbg i Azmir je masu toga rekao i slagao, barem 10 puta vise nego ovi sad, pa ga opet svi gotivimo i zelimo nazad, tako da cemo vidjeti hoce li jos sta dobrog uraditi ovi trenutni jazavci. Eto, mozda i Krpu prodamo, da i tu uberemo koju kintu.
Izgubili su i Piriju, doveli Mikicu, doveli Jahu, nije da su to pametne odluke ali je i to rad... nebitno kakav, ali je rad.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.