Čestitke, kad ne može na terenu može izvan njega.

Senijad Ibričić pred potpisom za skopski Vardar
Datum: 2015-02-06 10:29:05
Senijad Ibričić, bivši fudbalski „A“ reprezentativac Bosne i Hercegovine pred potpisom je ugovora za skopski Vardar, istakli su iz Uprave makedonskog kluba za Anadolu Agency (AA).
Tvrde da je posao oko dovođenja bh. veznog igrača u 99 procenata završen, te da bi u narednim danima nekadašnji fudbaler Zagreba, Hajduka, Lokomotiva Moskva… trebao obaviti ljekarski pregled i staviti paraf na vjernost Vardaru. Čelnici nekada renomiranog kluba iz Skoplja navode i da su ostale pojedine formalnosti, ali smatraju da one ne bi trebale dovesti u pitanje dosadašnji tok pregovora, i da bi se Ibričić do kraja sedmice trebao pridružiti ostatku ekipe na pripremama u Antaliji.
Vardar je poslije prvog dijela sezone i 17 odigranih kola lider na tabeli Prve lige Makedonije, pa se želi pojačati kako bi postao šampion, a potom i, kako kažu na stadionu „Filip II“, odigrali zapaženiju ulogu u Evropi.
Inače, od kako su iz turskog Kayseri Erciyesspora istakli da više ne računaju na njega, Ibričić je u potrazi za novim klubom. Spominjao se i njegov prelazak u Sarajevo, a posljednjih dana aktueliziran je povratak u splitski Hajduk, gdje je u prošlosti bio miljenik navijača. Shodno tome, u Vardaru nisu mogli potvrditi 100 posto da je bivši bh. reprezentativac njihov novi igrač.
Za nacionalni tim BiH Ibričić je odigrao 42 utakmice i postigao četiri gola, piše Anadolu Agency.
Neznalica je prognozirala da ce Ibro biti skuplji od Mandje, a svjedoci smo gdje je danas Ibro a gdje Mandjo.Cartman je napisao/la:Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.harishp je napisao/la:Uglavnom ce biti skuplji od Mandje na kraju.Mrgood je napisao/la:
Da je iko spreman dati 3 mil. eura za Ibričića otišao bi on na zimu...
NIKADbhfanatic14 je napisao/la:Jeli vako nose velemajstora sa splicanske riviere svina tina??? I on je izdominiro u hajduku kao ibro.
Znam da je stari post ali koliko ja znam otisli su za iste pare, Mandjo u Wolfsburg za 7M a Ibro u Lokomotivu za 7M.bhsport je napisao/la:Malo procitah pocetak teme o Ibrici i slatko se nasmijah na par likova koji i dan danas pisu a koji su doticnom igracu predvidjali veliku karijeru.
Evo samo jos jedan odlomak fudbalskog neznalice harisahp:
Neznalica je prognozirala da ce Ibro biti skuplji od Mandje, a svjedoci smo gdje je danas Ibro a gdje Mandjo.Cartman je napisao/la:Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.harishp je napisao/la: Uglavnom ce biti skuplji od Mandje na kraju.![]()
Drug Cartman kao i prije ravno 5 godina, na nivou!
Dođi dođi kam kam kamSenijad je napisao/la:IBRO legenda ibro volimo te dođi u sarajevo da uzmemo titulu
Nemoj Ibro tam, haj ti vam, kod njih su sve stari lafinasi, mi imamo novog precjednika, eno Zeba ti ostavio desetku.Rokoko87 je napisao/la:Dođi dođi kam kam kamSenijad je napisao/la:IBRO legenda ibro volimo te dođi u sarajevo da uzmemo titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.