FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 09 jan 2017, 22:41

wobly92 je napisao/la:Začas se to na arbitraži riješi. :kafa:
ovakvi su npr neprijatelji FK Sloboda Tuzla
postovaoci lika i djela Azmira Husica, koji je Kenanu Piricu napravio onakav ugovor

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 22:45

e **** te neprijatelji.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jan 2017, 22:46

Sariel je napisao/la:e **** te neprijatelji.
Bogami satrace ga neko.... :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jan 2017, 22:48

dobar je wobly momak, zna da se sprdam :kafa:
a zna i da sam opasan, dakako

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 22:48

ma nece ba,kakav god da je nas je.
bice to u redu :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 jan 2017, 22:52

Tuzlak04 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:..(a da ne kažem da nisu riješili nijedan problem i da nisu ni marke dali).
Ko to kaze?
. .šta su riješili i koliko su svojih para dali. Živo me zanima
Koiiko znam nisu jos nista svojih sredstava upumpali u Slobodu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 09 jan 2017, 22:52

Ljuudi, hocel bit kakvog okupljanja sutra, koja baklja, koja pjesma da se igracima da podrska, da vide da nisu sami, ''vrh'' fukara nula.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 22:56

ja sam reko ako uspijem pobjec s posla odo...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jan 2017, 23:01

Sariel je napisao/la:ja sam reko ako uspijem pobjec s posla odo...
Spremi duple duge gace :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 23:20

sta ce mi to?

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 09 jan 2017, 23:22

Sariel je napisao/la:sta ce mi to?
Ugrijalo hahah
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jan 2017, 23:35

ne **** ja zimu, jos u patikama hodam :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jan 2017, 01:24

Pa vi ni iz najnovijeg primjera "Piric" jos niste nista naučili o "nasoj djeci"....E Cestitam.... Lakše je bosnji metar u zicagu nego cent u glavu....U vijeku MRTVOG MATERIJALIZMA ono opet trubi o nakoj" nasoj djeci" koja su nas btw do sada jubilarno 1000 puta izvarala i pljunula na ovaj klub i to na najperfidniji nacin....Cu, omladinski pogon i NASA djeca... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jan 2017, 01:33

kada igrac ima jak ugovor i kada klub postuje taj isti ugovor, tvog igraca niti najveci, niti finansijski najmocniji klub na svijetu, ne moze odvesti bez tvoje dozvole.. eto imas Smajica cetiri godine pod ugovorom, isplacuj mu sve uredno, sutra neka ti dodje i trazi raskid ugovora, transfer, mozes ga lagano odbit

o tome se radi, to Slobodi treba, kada radis po ps-u, problema nema, niti moze bit..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jan 2017, 02:22

Ne radi se o prici nasa djeca da ginu za klub, njima je stalo i sl. nego da se kvalitetno radi u OP, uvodimo igrace u prvi tim koji su nivo PL, i visestruko profitiramo jer bi nam popunili neku poziciju sezonu, dvije, prodajom i procentom od narednog transfera a uz to sve kosta neuporedivo manje od zvjezdica tipa Fatic ili Karic
Praviti igrace u OP i uvoditi ih u seniore na vrijeme nije nikakva mudrost, samo sto su u BiH svi mutavi i ili nemaju koga uvesti u seniorski tim, ili ih iz nekog razloga ne uvode u seniore, pa nam se sve ovo cini kao nesto za sto su potrebni svjetski strucnjaci
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jan 2017, 09:42

Robusni napadač Sulejman Krpić ostat će u redovima tuzlanske Slobode. Iako je bilo zainteresovanih strana, Krpić će na kraju, prema svemu sudeći, ostati član Slobode, čiji igrači će se danas odazivati Vladi Jagodiću na prozivci. Krpić je ove sezone u 18 premijerligaških mečeva postigao 11 golova i prvi je strijelac lige. U međuvremenu u Slobodu je došao Ismar Tandir, koji je trenutno u Javoru, no tamo je odigrao svega četiri utakmice. Prethodno je igrao za Sochaux B, Sacramento Reublic, Breidbalik i Deportivo Aragon. Zanimljivo da je ranije igrao za mlade bh. reprezentacije.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/krpic-os ... dac/220593

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 10 jan 2017, 11:39

Treba jednu pripremnu protiv Sloge ili Buducnosti na pomocnom da malo vidimo nasu cuvenu djecu i Tandira

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 10 jan 2017, 11:58

Regoje raskinuo sa Olimpicom,ne bi me cudolo da nam dodje kao *pojacanje*...

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 10 jan 2017, 11:59

Glupa prica naša djeca, vise nas je Krpic zaduzio nego ijedno nase dijete.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 jan 2017, 12:01

Kenan Pirić, nekadašnji mladi reprezentativac BiH i potencijalni kandidat za A selekciju, nalazi se u pregovorima sa Zrinjskim i Sarajevom.

Odluka na čekanju

Nakon odlaska iz tuzlanske Slobode očekivalo se da će Pirić karijeru nastaviti u inostranstvu, ali nije isključena ni opcija ostanka u Premijer ligi BiH, što nam je mladi golman i potvrdio u razgovoru za sarajevsko Oslobođenje.

– Zapravo, kontakte sa Sarajevom i Zrinjskim je uspostavio moj menadžer (Avdo Husarić, op. a), ali istina je. Postoje razgovori i interesovanje, ali još nisam donio odluku, priznaje nam Pirić, te pojašnjava:

– Čekat ću do posljednjeg časa na odlazak u inostranstvo. To mi je želja i prioritet, a ukoliko se to ne desi, tek onda ću razmišljati o mogućnosti da potpišem za jedan od klubova iz BiH.

Pirić itekako poštuje sve što su Zrinjski i Sarajevo napravili u protekloj sezoni, dodajući kako će se vjerovatno između njih i voditi bitka za naslov prvaka naše zemlje, ali nam nije htio govoriti o tome kojoj ekipi je bliži.

– Ne bih to komentarisao. Zaista bih volio otići u inostranstvo, jer znam da bih napredovao kao golman. Već sam bio vani i svjestan sam toga šta me čeka, a sada sam zreliji i vjerujem da bih uspio. Znam kako se radi i znam šta me očekuje i mislim da mi je taj iskorak potreban kako bih napredovao u karijeri, priznaje nam perspektivni golman, koji je bio u sporu sa bivšim klubom Slobodom, gdje je i počeo karijeru.

– Sada se situacija smirila. Rekao sam ono što mislim o toj temi, a sve sam napisao i na svom Facebook profilu. Žao mi je što je sve ispalo tako kako je ispalo, ali to je za mene završena priča. Volio bih da je moglo drugačije, ali nisam više želio šutjeti.

Debi u A timu

Međutim, Pirić ne zaboravlja Slobodu, uprkos činjenici da se sa Tuzlacima razišao nakon niza optužbi, koje i dalje stižu sa Tušnja.

– To je moj klub i Sloboda će mi uvijek biti u srcu. Razgovarao sam nakon svega sa ljudima iz kluba, ali samo o nekim finansijskim zaostacima. Ostali su mi dužni određen iznos i dogovorili smo se – ako me ispoštuju, da će u slučaju mog odlaska u inostranstvo zaraditi oko 50.000 KM. U slučaju da ostanem u Premijer ligi, taj dogovor ne bi važio, ali sumnjam da će me ispoštvovati, kaže nam Kenan Pirić, koji je u prošloj sezoni imao sjajnu statistiku na golu Slobode i jedan je od najzaslužnijih što se tušanjski premijerligaš nalazi u gornjem dijelu tabele.

Odlične odbrane u Premijer ligi BiH promovisale su ga i u A reprezentativca naše zemlje, te je našao svoje mjesto i na spisku selektora Mehmeda Baždarevića za meč kvalifikacija protiv Grčke u Atini.

Debi još nije upisao, ali ukoliko se njegova karijera nastavi razvijati, a ne stagnirati, sigurni smo da ga Baždarević neće zaobići, a samim tim i dan debija neće biti daleko.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.