FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo grade sta ti papci rade.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Da li ima kakvih fotografija sa Saidovog treninga?pasica je napisao/la:Sarajevo grade sta ti papci rade.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ode Ćetković...
Memara je napisao/la:Ode Ćetković...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Crnogorski veznjak Marko Ćetković i FK Sarajevo raskinuli su saradnju.
Ćetković je sporazumno raskinuo ugovor s bordo klubom, a tridesetogodišnji nogometaš je prošle sezone odigrao 11 utakmica za Sarajevo, te je postigao jedan gol i to u Zenici protiv Sarajeva.
“Želio bih se zahvaliti ljudima iz Fudbalskog kluba Sarajevo na ukazanom povjerenju. Proveo sam divnih šest mjeseci u jednom od najljepših gradova na Balkanu, upoznao mnogo dobrih ljudi i imao tu čast da igram na Koševu. Sve najbolje u nastavku prvenstva želim igračima i stručnom štabu", poručio je Ćetković putem službene stranice Sarajeva. Njemu je rukovodstvo Sarajeva zahvalilo na svemu i zaželjelo puno sreće u nastavku karijere.
Ćetković je sporazumno raskinuo ugovor s bordo klubom, a tridesetogodišnji nogometaš je prošle sezone odigrao 11 utakmica za Sarajevo, te je postigao jedan gol i to u Zenici protiv Sarajeva.
“Želio bih se zahvaliti ljudima iz Fudbalskog kluba Sarajevo na ukazanom povjerenju. Proveo sam divnih šest mjeseci u jednom od najljepših gradova na Balkanu, upoznao mnogo dobrih ljudi i imao tu čast da igram na Koševu. Sve najbolje u nastavku prvenstva želim igračima i stručnom štabu", poručio je Ćetković putem službene stranice Sarajeva. Njemu je rukovodstvo Sarajeva zahvalilo na svemu i zaželjelo puno sreće u nastavku karijere.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 jan 2017, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Crnogorski veznjak Marko Ćetković i FK Sarajevo raskinuli su saradnju. Ćetković je sporazumno raskinuo ugovor s bordo klubom, a tridesetogodišnji nogometaš je prošle sezone odigrao 11 utakmica za Sarajevo, te je postigao jedan gol i to u Zenici protiv Sarajeva. “Želio bih se zahvaliti ljudima iz Fudbalskog kluba Sarajevo na ukazanom povjerenju. Proveo sam divnih šest mjeseci u jednom od najljepših gradova na Balkanu, upoznao mnogo dobrih ljudi i imao tu čast da igram na Koševu. Sve najbolje u nastavku prvenstva želim igračima i stručnom štabu", poručio je Ćetković putem službene stranice Sarajeva. Njemu je rukovodstvo Sarajeva zahvalilo na svemu i zaželjelo puno sreće u nastavku karijere.
Razočaran sam odlaskom Ćetkovića, ali bar je Kovačević i dalje tu! 
- franklampard8
- Kontakt:
Ode nam najbolja desetka albankse lige 
Je li opet raskid ugovora na stetu kluba?
Je li opet raskid ugovora na stetu kluba?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 jan 2017, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ode najbolja desetka albanske lige..nismo je mogli placati ili?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nista pokazao tako da je dobar izbor raskid ugovora, sretno i sve najbolje.
Da se ti papak nisi sta zaje.bao?High je napisao/la:Da li ima kakvih fotografija sa Saidovog treninga?pasica je napisao/la:Sarajevo grade sta ti papci rade.
Civiliziraj se.pasica je napisao/la:Da se ti papak nisi sta zaje.bao?High je napisao/la:Da li ima kakvih fotografija sa Saidovog treninga?pasica je napisao/la:Sarajevo grade sta ti papci rade.
Pricajte sto hocete ali cetkovic nije los igrac samo sto nije dobio pravu priliku i nije imao iza sebe dobre defanzivne vezne jer momak je orjentisan vise prema naprijed nego defanzivnoo
Halali.High je napisao/la:Civiliziraj se.pasica je napisao/la:
Da se ti papak nisi sta zaje.bao?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvotimci FK Sarajevo od sutra su ponovo na okupu. Radnim sastankom u popodnevnim satima sutrašnjeg dana, zvanično će započeti pripreme za proljetni dio takmičarske sezone 2016/17. Prvi trening fudbaleri Sarajeva odraditi će u četvrtak, 12. januara, na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase", sa početkom u 14 sati.
Moglo bi se otici na ovo
Moglo bi se otici na ovo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A nije mu cala halalio zicer na derbiju. Hvala na svemu najbolja desetko albanske lige i sretno dalje u karijeri
- hzzavidovici
- Kontakt:
Zadnji vezni, zamjena Dulji kao ofenzivnom veznom, krilo su 3 pozicije koje trebamo pojačati. Što se tiče napadača nadam se Hamzi i Nedimu da mogu odgovoriti na zadatke u prvom timu. Pirić ako dodje dobro i jest ako ne nebitno je. Volio bi da mali Veladžić dobije također priliku. I ovo bi bilo dovoljno za ovaj prelazni rok i polusezoni. Uzbuđenje se već pred pripreme osjeća kod mene, nedostaje Sarajevo svakog dana.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Evo i komsije u istom problemu sa Stevanovicem kao i mi sa Duljevicem.
Ogroman udarac bi to bio za obje ekipe. Mislim da bi Zrinjski puno profitirao da ova dva igraca ne budu igrala proljece.
Ogroman udarac bi to bio za obje ekipe. Mislim da bi Zrinjski puno profitirao da ova dva igraca ne budu igrala proljece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.