FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Tebi vjerujem dok neandretalcu neIdemoplavi je napisao/la:Buraz gubis vec danas ide jedan potpis...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Idemoplavi
- Kontakt:
ma dobar je brat, malo zajedljiv ali voli. nekad pogresno zatvrovan ali voli, one troliće ne uzimam za ozbiljno jer jasne su im namjere.Zeljo92 je napisao/la:Tebi vjerujem dok neandretalcu neIdemoplavi je napisao/la:Buraz gubis vec danas ide jedan potpis...
1921
Ne treba stoper novi ima jahic.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
dimitrije21
- Kontakt:
ja mislim Mateo Sušić on bio bombon brz i po desnom krilu ubojit i zna centrirati alternativa stevanoviću čovjek drži čitavu desnu stranu valjda naši prate situaciju sa igračima na tržisštu a koji su kvalitet neupitan.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hvala na komplimentima.Idemoplavi je napisao/la:Jbg, Zuban je onda kad se potpisivao ugovor sa Amirom samo pod određenim uslovima i prihvatio da bude potpisan. Mislim da je bilo ko drugi bio zastupnik Baje i Amira da smo mnogo vecu sumu mogli uzeti, ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
Jesu nam šta završili oni menageri, prijatelji kluba, vanjski suradnici?
Znate li šta ti i Monci
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Slušaj, Zuban i dalje u klubu ima preko deset svojih igrača sto omladinaca sto prvotimaca, pa nesto ne vidim da odoše... Ne proda ni Ajax svake sezone nekoga. Mi imamo u izlogu dva tri ali ne skapajemo sad bas toliko koliko smo onda, pa je bilo daj prodaj. A kad si vec zajedljiv, raspitaj se sto su svi njegovi igrači otisli bas u Konyu(da ti malo olaksam http://www.transfermarkt.co.uk/fahrudin ... ainer/1062) i sto ne može Višću nigdje talnuti a ide PR kao da je Roben... Nije sve bas tako crno ili bijelo 
Zadnja izmjena: Idemoplavi, dana/u 10 jan 2017, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Bar nisam zaboravan, cijenim ljude po djelima. Ali imat ćemo vremena, samo kažem da ima nas koji nismo zaboravili i kojima spinovi ne paleIdemoplavi je napisao/la:Slušaj, Zuban i dalje u klubu ima preko deset svojih igrača sto omladinaca sto prvotimaca, pa nesto ne vidim da odoše... Ne proda ni Ajax svake sezone nekoga. Mi imamo u izlogu dva tri ali ne skapajemo sad bas toliko koliko smo onda, pa je bilo daj prodaj. A kad si vec zajedljiv, raspitaj se sto su svi njegovi igrači otisli bas u Konyu i sto ne može Višću nigdje talnuti a ide PR kao da je Roben... Nije sve bas tako crno ili bijelo
Nego, čujem, traže pare dobre "prijatelji kluba" za potpise?
Prosto ne vjerujem
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Nema potrebe da nastavljamo komunikaciju ako ces ici u tom tonu. Ja ti kažem da fudbal nije ni promil onakvog za kakvog ti mislis da je, ti volis klub pa bi ti srcem, ovo je sve tal za talom, kad to jednom shvatis znaces sabrat dva i dva... A do tad i dalje misli da si ti jedini ispravan a mi spin majstori radimo za nekoga i td. Ako ti je tako lakse onda prihvati tako a ja sam samo budala sto ista i pisem ovdje. A za te prijatelje kluba očigledno ti pitari dobro pune glavu...
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Eno sada mi pitari pune glavuIdemoplavi je napisao/la:Nema potrebe da nastavljamo komunikaciju ako ces ici u tom tonu. Ja ti kažem da fudbal nije ni promil onakvog za kakvog ti mislis da je, ti volis klub pa bi ti srcem, ovo je sve tal za talom, kad to jednom shvatis znaces sabrat dva i dva... A do tad i dalje misli da si ti jedini ispravan a mi spin majstori radimo za nekoga i td. Ako ti je tako lakse onda prihvati tako a ja sam samo budala sto ista i pisem ovdje. A za te prijatelje kluba očigledno ti pitari dobro pune glavu...
Ma nema ljutnje haveru, opušteno ba. Niko id nas nije neprijatelj, samo lagano diskutujemo. Kao što ti/vi niste bili u pravu, nisam ni ja desetke puta. Bože moj.
Naravno da su interesi i talovi, ruka ruku mije. Samo djela ostaju. Ko. Šta. Kada. Koliko.
To ne možeš slagati i prevariti, zar ne?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
i@demoplavi zasto opet pises kad si rekao da neces, opet nece biti stream s trening utakmice? 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Neka momka ba, što ga odmah meziš. Možda dođe jer ovde smije opušteno pisati šta misli, dok tamo ne smije.amazon je napisao/la:i@demoplavi zasto opet pises kad si rekao da neces, opet nece biti stream s trening utakmice?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Pa vidim da me proziva nisam mu slova napisao. Ako je to razlog onda svaka cast sto se vratio i to je najpametnija stvarNeandertalac je napisao/la:Neka momka ba, što ga odmah meziš. Možda dođe jer ovde smije opušteno pisati šta misli, dok tamo ne smije.amazon je napisao/la:i@demoplavi zasto opet pises kad si rekao da neces, opet nece biti stream s trening utakmice?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je Amazon@
Neka raje, znaš kako je kada ti ispiraju mozak, šta smiješ, šta ne smiješ. Šta je ispravno a šta nije. Ko je sposoban a ko nije. Je li mlijeko bijelo ili crno.
Nešto kao ti i kolega Hrasno ovde, samo što nemate toliki uticaj i moć
Neka raje, znaš kako je kada ti ispiraju mozak, šta smiješ, šta ne smiješ. Šta je ispravno a šta nije. Ko je sposoban a ko nije. Je li mlijeko bijelo ili crno.
Nešto kao ti i kolega Hrasno ovde, samo što nemate toliki uticaj i moć
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Nikad u zivotu. Ne moze meni doci onaj menadzer kao nedavno da pise report s priprema kako su svi njihovi igraci beton a nasa djeca talasika i da ja potvrdim takve budalastine? Nece moci ovi noci. Necu ja glavom klimati ako mislim suprotno. Nikad nisam nikog napadao, ne prozivam nikad nikog dok mene prvo ne prozovu i komentarisem samo sta ja mislim a ne da mi se namece.
Mislim da me razumijes.
Mislim da me razumijes.
Evo Djelmic raskida ugovor sa Debrecenom , dobar je bio , sto se mene tice bujrum mu je opet
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Prije tri mjeseca sam napisao da Miro nece produziti, ovdje se smijali. Imaju postovi. Al dobro bolje vjerovati ovim sto suplje prosipaju.
Treba Djelmica dovesti da zamijeni Miroslava. Djelma je dobar igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."