Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Kad se počeo raditi istok na Tušnju što ovaj Alić govori ?nellic07 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ona-tusanj
Jel imaju neke slike dokle se došlo i kako to ide ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovih dana će počet gradnja,1 500 000 KM Grad Tuzla je obezbijedio za gradnju 2017.godine,što je nešto manje od 1/3 svog potrebnog novca.Tribina će biti ogromna,najveća na Tušnju kapaciteta 7 200 sjedećih mjesta.Poslije ovog talasa velikih minusa će i zvanično počet izgradnja istoka.Lik je napisao/la:Kad se počeo raditi istok na Tušnju što ovaj Alić govori ?nellic07 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ona-tusanj
nellic07 je napisao/la:Ovih dana će počet gradnja,1 500 000 KM Grad Tuzla je obezbijedio za gradnju 2017.godine,što je nešto manje od 1/3 svog potrebnog novca.Tribina će biti ogromna,najveća na Tušnju kapaciteta 7 200 sjedećih mjesta.Poslije ovog talasa velikih minusa će i zvanično počet izgradnja istoka.Lik je napisao/la:Kad se počeo raditi istok na Tušnju što ovaj Alić govori ?nellic07 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ona-tusanj

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Radi li se sta na Grbavici, nisam odavno prolazio. Ometa li ih ova zima haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Radi uveliko, armatura se postavlja, posipa betonom.
- Zeljeznicar -
- badblueboylivno
- Kontakt:

Moram priznati da sam očekivao veći angažman sarajevskih forumaša što se tiče dokumentiranja i slikanja konstrukcije, ponajviše zbog entuzijazma oko stadiona.

Brzo bi trebali vidjeti vertikalu, odnosno šalovanje stupova, a nadam se da su (kosi) nosači tribina već izliveni (prefabricirani) i da čekaju postavljanje, odnosno da neće biti šalovanja na licu mjesta.
Hayley <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svaka čast ovim radnicima 
Znaci i u tuzli se gradi istocna tribina???

Znaci i u tuzli se gradi istocna tribina???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mozda bi nekada i uslikao ali trenutno se radovi vide skoro iskljucivo ako pristupis gradilistu, a ja sam osoba koja slika u prolazu. Bice slika kada tribina "naraste". Iako iskreno me trenutno vise opstruira temperatura od -20 da uopste razmislim da bilo sta pokusambadblueboylivno je napisao/la:Moram priznati da sam očekivao veći angažman sarajevskih forumaša što se tiče dokumentiranja i slikanja konstrukcije, ponajviše zbog entuzijazma oko stadiona.

Ja sam vise iznenadjen da klub nepravi svakih sedam dana neku mini reportazu od 10 slika cisto kako bi se kasnije mogao napraviti gif ili kolaz progresa radova

Es-selamu 'alejkum ja sam novi na forumu, dugo sam čekao ovu dozvolu adminstratorice a tema mi je itekako interesantna..
Alejkum Selam, MrBean, dobrodošao na forum.
Vidis, danas bi mogao obići Grbavicu da vidim dokle su radovi, zima je i snijeg sto jest jest, po velikim mrazevima pitanje je kako beton funkcionise, znam da se ubacuju aditivi poput cementola, medjutim ovi nezapamceni minusi, pa ne znam da li se radi uopste trenutno.
Vidis, danas bi mogao obići Grbavicu da vidim dokle su radovi, zima je i snijeg sto jest jest, po velikim mrazevima pitanje je kako beton funkcionise, znam da se ubacuju aditivi poput cementola, medjutim ovi nezapamceni minusi, pa ne znam da li se radi uopste trenutno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Radi se skraceno i na kapaljku sto bi se reklo. Beton je pomalo i rizicno raditi sa time, posebno kada je u pitanju konstrukcija, temlji i slicno. Ali isto tako radi se na zastiti radnika, jer nije bas svejedno ni crpiti ljude na otvorenom da rade po ovakvoj hladnocisemcho je napisao/la:Alejkum Selam, MrBean, dobrodošao na forum.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hvala na dobrodošlici, drago mi je da se radi istočna tribina koja se tako dugo čekala, jeste malo los period godine za radove ali biće sve u uredu nadamo sesemcho je napisao/la:Alejkum Selam, MrBean, dobrodošao na forum.

bhsport je napisao/la:Druze nit je Fahro prekido izgradnju tornja u ovim mjesecima, niti se izgradnja zgrada prekida.avenija je napisao/la:@AnelZ ti bas pratis stanje i izgradnju stadiona u BiH kao i ja ali mi nije jasno kako misle u toku zime van gradjevninske sezone izgraditi tribinu ?
Od decembra do marta nece imati mjesec dana povoljnih uvjeta za rad ,kod nas se gradnja autoputa koji ima zavrsenu finansijsku kontrukciju i od drzavnog je znacaja prekida se u ovim mjesecima ?
U Svedskoj ljudi grade na -20 bez problema.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A jaro, najhladniji dani u zadnjih 70 godina.
Da smo u Švedskoj samo bi nabili kacige i gradili.
U petak sigurno nastavljaju.
Da smo u Švedskoj samo bi nabili kacige i gradili.
U petak sigurno nastavljaju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nakon 20 godina konačno i reflektori svijetle na pomoćnom terenu stadiona u Vrapčićima.
Početak neke nove fine priče oko VELEŽA.
BiH moja lijepa li si mi...

A evo i slika:

Izvor: http://fkvelez.ba/reflektori-obasjali-p ... -fk-velez/

Početak neke nove fine priče oko VELEŽA.
BiH moja lijepa li si mi...

A evo i slika:

Izvor: http://fkvelez.ba/reflektori-obasjali-p ... -fk-velez/
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Beton uz aditive nema nikakvih problema po bilo kakvom vremenu. Jest cupavo radnicima, i zao mi ih je, al jbg takav im je posao, ljeti na 30+ zimi na 10-. Firma koja radi tribinu je ozbiljna firma i sumnjam da ce bit vecih problema.
Rodjeni
Rodjeni

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Čestitke najvećem i pravom mostarskom klubu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.