FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 14:44

Samo Djelmic moze zamijeniti Miroslava,a da igra Zelje ostane na slicnom nivou.
Lendric
Zakaric-Zeba-Djelmic/Miroslav

Samo izgleda cu prije ja za Zelju potpisati nego ovaj Zakaric,ali lijepo nadati se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 14:50

Zakaric je zavrsen, novi je igrac, nema potrebe da vam ja sada otkrivam neke stvari i spominjem neke ljude koji su to potvrdili, i pokazali mi cak i prepisku gdje Zakaric fino kaze da mu menadzer nije uspio zavrsiti nista vani, i ovih dan dva gdje svi ocekujemo da se ozvanici vjerovatno se dog. oko uslova koji prije uopste nisu spominjani, odatle i info. da mu je Zrinjski ponudio milju vise, ali i mi cemo kako stvari stoje, jer licno zeli u Zelju a ima usmeni dog. sa nama, sve u svemu strpite se ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 14:51

Zrinjski se pametno pojacava, pri tome ne tjeraju igrace kao mi. Blaica i Kukoca doveli sad za sad.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jan 2017, 14:51

LjoZee je napisao/la:Samo Djelmic moze zamijeniti Miroslava,a da igra Zelje ostane na slicnom nivou.
Lendric
Zakaric-Zeba-Djelmic/Miroslav

Samo izgleda cu prije ja za Zelju potpisati nego ovaj Zakaric,ali lijepo nadati se.
Ma to svakako stoji, ja sam govorio za ove iz nase lige. Iz bezbroj razloga bi pravi potez bio već sada dovesti Djelmu, ako se vec de facto zna da Miro nece produžiti, ali taj film očigledno nećemo gledati ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jan 2017, 14:54

Traziti zsmjenu za Miroslava, a ako izgubimo sansu za titulu i budemo imali osiguranu Evropu na njegovo mjesto gurati juniora nekog ili bilo koga ko ostaje i narednu sezonu. Ovim sto su s nase strane vodili pregovore opaliti pet iza usiju i ultimativno traziti da nadoknade financijski gubitak pronalaskom generalnog sponzora. Trebali smo sacekati april i krenuti u pregovore za novi ugovor.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 14:56

Ocekujem da sad ovim djecacima bace neku suplju pricu zasto Miro nije potpisao, cudo nisu jos. :kafa: Senat danas odlucuje koja je ubleha najbolja.. :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 15:05

Nema tu suplje. Miroslav trazi svoju cifru,a ti nudis svoju. Ni prvi ni zadnji fudbaler koji nije produzio ugovor.
I Zeljo i Sarajevo su doveli sebe u nezgodnu poziciju. Dva glavna igraca nece da produze i najvise ovo odgovara Zrinjskom. Nazalost,jedna godina bez Evrope je ucinila svoje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jan 2017, 15:12

LjoZee je napisao/la:Nema tu suplje. Miroslav trazi svoju cifru,a ti nudis svoju. Ni prvi ni zadnji fudbaler koji nije produzio ugovor.
I Zeljo i Sarajevo su doveli sebe u nezgodnu poziciju. Dva glavna igraca nece da produze i najvise ovo odgovara Zrinjskom. Nazalost,jedna godina bez Evrope je ucinila svoje.
Trosenje na menadzerske polovnjake je ucinilo svoje. Da nismo takve dovodili i placali ih ludo izborili bismo i Evropu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 15:13

Ne slazem. Nisi otisao u evropu, znam da su pare, al si imao od igraca 2,5 mil. Mogao si s tim parama imati beton tim da promjenis dvojicu igraca. A ne da meni ovdje menadzeri pisu kako nase dijete lose, a Toskas ko beton. :plac:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 15:21

Svakako da su i raskidi doveli do ovog. Niko to ne moze osporavati.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jan 2017, 15:23

http://m.****/clanak/271497/avaz-ba- ... eljeznicar

???

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 15:24

Znaci sad ce zvanicna objava

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jan 2017, 15:28

Hrasno1921 je napisao/la:Zakaric je zavrsen, novi je igrac, nema potrebe da vam ja sada otkrivam neke stvari i spominjem neke ljude koji su to potvrdili, i pokazali mi cak i prepisku gdje Zakaric fino kaze da mu menadzer nije uspio zavrsiti nista vani, i ovih dan dva gdje svi ocekujemo da se ozvanici vjerovatno se dog. oko uslova koji prije uopste nisu spominjani, odatle i info. da mu je Zrinjski ponudio milju vise, ali i mi cemo kako stvari stoje, jer licno zeli u Zelju a ima usmeni dog. sa nama, sve u svemu strpite se ...
Kad sam ja napisoo da je zavrsen da je nas novi igrac ??? jasam dobio prvi tu info ocel ko me castiti ba :P

#dobrodoso#goranzakric :opaopa: :opaopa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 15:30

Ne leti pred rudu, nemoj da zagines opet je.bo zakija pisat ces :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 15:33

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 jan 2017, 16:04

Hrasno1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ja bih volio Adzem da bude. Slavko,Adzem i neki novi trener golmana.
Slavko - Adzem - Mulaosmanovic - Eso ... :bow:
Mora se definitivno pojačati stručni štab. Ne možeš ostat samo na glavnom treneru i treneru golmana, to je skroz neozbiljno i nijedan ozbiljan klub sebi ne može to dozvolit. Na stranu to što Slavko želi da on pravi taj neki plan priprema što se tiče fizičke spreme, nedopustivo je da nemaš kondicionog trenera, pogotovo kad su pripreme u pitanju. Iskreno se nadam da traže u klubu zamjenu za Seferovića. Trener mora imati čitav stručni tim koji će mu pomagat u određenim segmentima njegovog posla, ne može ni Slavko sve sam koliko god on pričao da radi po čitav dan i da je predan svom poslu. Ok, pohvalna je ta predanost ali moraš opet imati još koji dodatni "par očiju" koji će ti pomoći od analize protivnika i stanja igrača, do treninga i ostalih stvari. Eto spominjao se Žižović koji je odlučio da odbije ponudu da mu bude pomoćnik, nikakav problem care sigurno ima stručnih osoba koji bi pristali da rade kao pomoćni trener u najvećem klubu države, nadam se da će i to ubrzo biti riješeno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 16:20

Istina je sve sto pises i to je normalno za pravi, uredjeni klub. Ovdje vise nema kondicionog trenera da valja, tesko da ce naci bilo koga.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 16:25

Bas tako,nema dobrih kond. trenera. Zao mi je sto je Sefer otisao,ali realno niko ne bi odbio tu ponudu.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 10 jan 2017, 16:28

Ako Slavko ne trazi kondicionog trenera znaci da mu i ne treba... a to je ponovio nekoliko puta... jer sam radi pripreme i sebi najvise vjeruje, u Radniku vidimo rezultate toga, najspremnija ekipa u nasoj ligi... ali se svakako mora dovesti jedan pomocni trener koji bi mu oko ostalih stvari pomogao, ili prekomandovati nekog trenera iz oml pogona da bude pomocnik, sto je jos i bolja stvar, hem domaci, hem jeftiniji i jos Zeljovac...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 16:34

Eto Zakaric apsolviran, idemo dalje ...

Prikljucivanje tria Adzem, Mulaosmanovic - Ibrahimovic bio bi pun pogodak, medjutim ja iskreno vjerujem da se na sve moguce nacine pokusavaju skresati troskovi, onako tajno i neofirno, samim tim i po pitanju kondicionog i pomocnika, ista stvar i sa igracima, Slavko je rekao da mu ne treba vise od 24.igraca i to sa tri golmana, mi sada vec imamo pet juniora, Hasanovica koji se vratio sa posudbe i Jahica koji je ni na nebu ni na zemlji, samim tim to je vec 7.sigraca koji sigurno mjesecno ne kostaju vise od 15.000 KM, sa druge strane pokusat ce se dovesti sto kvalitetniji igraci koji ce i kostati ali ce biti u sigurnih 11. sto se na kraju isplati, nema kao prije viska igraca koji ne igraju a kostaju, treba uzeti i troskove npr. Kjosevskog i Memije koji sigurno nemaju zajedno vise od 3.500 KM mjesecno, samim tim zna se gdje ce otici najveci dio para i u koje igrace, sve u svemi stednja i racionalno trosenja para na sceni, to je vec jasno i ocigledno ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.