Rokoko87 je napisao/la:Ja kad kažem da je Veselinović C opcija..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vlado jesi to tiNjonjoVam je napisao/la:ipak cete na grbavicu iz TZ dovesti samo njonju !!!!!
- FrantoBauzek
Pricalo se da hocemo da dovedemo C.Ronalda, a ja kad kazem da nam je C.Ronaldo C opcija 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jesi siguran u to? smijes li se kladiti? jeli Kostic potpisao novi ugovor? ako nije zasto nije? prodje 20.tak dana od "usmenog" dog. ...NjonjoVam je napisao/la:ipak cete na grbavicu iz TZ dovesti samo njonju !!!!!
Ne leti pred rudu, moj ti je savjet
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Spavas li mirno Vlado Jagodicu. ma hajte molim vas
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
jedini koji leti pred rudu si ti...cuj nije potpisao ugovor???pa ugovor mu vazi da juna a ako potpiše novi kako je dogovoreno vrijedi do juna iduće godine..Hrasno1921 je napisao/la:Jesi siguran u to? smijes li se kladiti? jeli Kostic potpisao novi ugovor? ako nije zasto nije? prodje 20.tak dana od "usmenog" dog. ...NjonjoVam je napisao/la:ipak cete na grbavicu iz TZ dovesti samo njonju !!!!!![]()
Ne leti pred rudu, moj ti je savjet
znači letis pred rudu njonjinu
DRŽAVA TUZLA!!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ok. ... 
1921'
Dobar je Kostić momak 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
miro je bolji.
kolko kosta tj.kolko je trazio od vas tj. kolk o niste bili u stanju dati? 
Psajdak na aparatima. Klub koji ima najveću platežnu moć ne može Miri ispunit uslove.
SRETAN BROJ - 1725
Otprilike kao polovina svih slobodankinih igraca.....
Na onim forumu pisu 12 milja plus doprinosi znaci oko 20 000 km mjesecno.Sariel je napisao/la:miro je bolji.kolko kosta tj.kolko je trazio od vas tj. kolk o niste bili u stanju dati?
Yebi ga, vi ste bili konkretniji..Sariel je napisao/la:miro je bolji.kolko kosta tj.kolko je trazio od vas tj. kolk o niste bili u stanju dati?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Uslove koje trazi Miro ne moze ispuniti ni jedan klub u BIH, jednostavno menadzer Menaf dize uslove na nemoguce kako bi Miro na ljeto bio slobodan igrac i kako nebi potpisao novi ugovor, primjerice vjerujem da bi Mirina plata mogla pokriti 70% mjesecnih primanja svih igraca Slobode, Celika, Olimpika i Radnika, ako ne i komplet place ekipa poput Metalegea, Mladosti i sl.
Jednostavno igrac koji je prevazisao ovu ligu, povremeni reprezentativac BIH i sigurno da ce mu biti lakse naci novi klub kao slobodan igrac, nego sa klubom uz obestecenje od minimalno 500.000 eura koji bi neki klub morao platiti da u slucaju ima ugovor ...
Jednostavno igrac koji je prevazisao ovu ligu, povremeni reprezentativac BIH i sigurno da ce mu biti lakse naci novi klub kao slobodan igrac, nego sa klubom uz obestecenje od minimalno 500.000 eura koji bi neki klub morao platiti da u slucaju ima ugovor ...
1921'
mogli bi mi, ali necemo, imamo saidaHrasno1921 je napisao/la:Uslove koje trazi Miro ne moze ispuniti ni jedan klub u BIH, jednostavno menadzer Menaf dize uslove na nemoguce kako bi Miro na ljeto bio slobodan igrac i kako nebi potpisao novi ugovor, primjerice vjerujem da bi Mirina plata mogla pokriti 70% mjesecnih primanja svih igraca Slobode, Celika, Olimpika i Radnika, ako ne i komplet place ekipa poput Metalegea, Mladosti i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Haj smanji malo..Hrasno1921 je napisao/la:Uslove koje trazi Miro ne moze ispuniti ni jedan klub u BIH, jednostavno menadzer Menaf dize uslove na nemoguce kako bi Miro na ljeto bio slobodan igrac i kako nebi potpisao novi ugovor, primjerice vjerujem da bi Mirina plata mogla pokriti 70% mjesecnih primanja svih igraca Slobode, Celika, Olimpika i Radnika, ako ne i komplet place ekipa poput Metalegea, Mladosti i sl.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
12 k maraka nije puno za jednog od najboljih igraca lige.
i ne moze pokrit 70% primanja igraca drugih ekipa.realno
znaci i za koleta je onda istina.tanki ste s kešom ipak.
i ne moze pokrit 70% primanja igraca drugih ekipa.realno
znaci i za koleta je onda istina.tanki ste s kešom ipak.
- Hrasno1921
- Kontakt:
12 k bez doprinosa, poreza, bonusa i k*** palaca, posto se kod nas sve placa to bi na kraju izaslo 20k, tanki smo svi nije tajna, prvo izmirite troskove Kosticu da se ne zali nasim kako mu dugujute tri place i neke bonuse, i kako odlaskom Hazmira sam sebi placa smjestaj u Tz ... 
1921'
džentlmenskiFrantoBauzek je napisao/la:Slomiti noge sarajevskim klubovima dok se Zrinjski proseta do titulepitic je napisao/la:Koje su ambicije Slobode u ovoj sezoni
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
pa eto isplatite i vodite ga.
a ja i mene. prazna ne puca.
a ja i mene. prazna ne puca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.