Boga mi ostvaruje se tvoje. Rekao si vrhunska pojacanja. I ostvaruje se hvala Bogu.[emoji106]Neandertalac je napisao/la:Još stoper i lijevi bek. Malo koči oko papira ali ubrzo će biti tu. Ako ne, ima alternativa.
Željo92@ nemoj opkladu zaboraviti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: FK Željezničar
Da li su ta dva sto nam dolaze iz Srbije, Slavko ih tamo kontaktirao ?
- Zeljeznicar -
Mojne Kostica, on je meni u rangu sa Acom. Necu necu, dogovorenoNeandertalac je napisao/la:Još stoper i lijevi bek. Malo koči oko papira ali ubrzo će biti tu. Ako ne, ima alternativa.
Željo92@ nemoj opkladu zaboraviti
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma hajte molim vas ...irfo je napisao/la:jok njegaHrasno1921 je napisao/la:Stepanov raskinuo sa Vojvodinom ...
Znas koliko me interesuje sto je nastupao za kone? libo me racku, covjek je stijena, gorostas, bilder, iskustva ima samo tako a visok 1.90, pa kada je presao kod kona nespreman i bez priprema koje nije prosao sa ekipom bio im je jedan od boljih, ne kazem da se nesto valja iza brda po pitanju njega, ali bi nam dobro dosao ko samar budali ...
daj mi broj Cenana odmah da ga zovem !
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
Došao kod kona da ih uzmu lopatom. On i Barbarić ih unazadili slično kao i Brazilci iz Kaknja.Hrasno1921 je napisao/la:Ma hajte molim vas ...irfo je napisao/la:jok njegaHrasno1921 je napisao/la:Stepanov raskinuo sa Vojvodinom ...![]()
Znas koliko me interesuje sto je nastupao za kone? libo me racku, covjek je stijena, gorostas, bilder, iskustva ima samo tako a visok 1.90, pa kada je presao kod kona nespreman i bez priprema koje nije prosao sa ekipom bio im je jedan od boljih, ne kazem da se nesto valja iza brda po pitanju njega, ali bi nam dobro dosao ko samar budali ...
daj mi broj Cenana odmah da ga zovem !
A još što on traži primanja. Na ruke itd.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Primanja Stepanova su u rangu ovih primanja koja nama navodno Miro traži, plus tempirana bomba u svlačionici uvijek, tako da 0 points ... Moja neka želja lično je Semir Kerla, a mislim da ćemo u narednih 7 dana imati jasniju sliku, igračkog kadra.
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 10 jan 2017, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma ode Stepanov u pemziju ...
tek sad nadjoh info.
Nego mogla bi nama i dva stopera a ne jedan
tek sad nadjoh info.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
A koja primanja traži Miro? Nisam upućen...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa navodno kako se piše po orgu a i po forumima raznoraznim, 12 mjesecno. Podnosljivo bi to bilo vjerovatno da kao Sloboda i slični klubovi dajemo pare na ruke bez doprinosa, al buduci da kod nas ide prijava na 70% za doprinose, plus hranarina, stanarina, došlo se do cifre da nas izađe oko 20. Kažem, ne znam koliko je vjerodostojno to, prenosim samo sto sam procitao ...Neandertalac je napisao/la:A koja primanja traži Miro? Nisam upućen...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma nidje veze je cifra, te cifre sam ja lupio da vidim dokle ce doci, jutros ovdje spomenuo 12k, malop. na temi prepucavanje 12k = 20k i evo svi se primili, sto je dokaz da niko ne moze znati tacan iznos, kako npr. da se za Stevanovica sve zna a za ostale se ne zna nista?
Mojne zamjeriti, to je samo dokaz koliko su ljudi naivni i poglupi ...
Mojne zamjeriti, to je samo dokaz koliko su ljudi naivni i poglupi ...
1921'
Trebala bi 2,ipak je liga za prvaka,jače utakmice,ne daj Boze povredaHrasno1921 je napisao/la:Ma ode Stepanov u pemziju ...![]()
tek sad nadjoh info.![]()
Ma kažem, ne znam koliko je vjerodostojno, ovo vidjeh na orgu, vjerovatno se raiširilo ... Ako nam je neka utjeha Dulja traži još više od ove cifre, za glavu se pitari hvataju, to je info prva ruka. Nek crkne komšiji krava

Ne znam sta je gluplje, reci da treba miro na tribinu sto nece da produzi, ili reci da cemo propasti bez njega
, igrac ko igrac, niko nije nezamjenjiv, ponajbolji nas igrac trenutno ali ga ne treba sad dizat u zvijezde, za mene npr. djelmic po partijama u klubu nije nista losiji od njega, i ako budemo pametni pa vratimo djelmu, vjerujem da se nece izostanak osjetiti mirin, a naravno treba gurat i zerica koji sigurno moze postati i bolji igrac od njega
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
A zamislite da sada na zimu dovedemo Djelmica, na ljeto ode Stevanovic, ne osjeti se razlika ... 
1921'
Zakarić, apsolutno top pojacanje za našu ligu
odlican posao Ćenana i uprave 
To bi jedini ispravan put bio, već sada se obezbijediti sa Đelmom, da si miran za ljeta kad ovaj ode ... Samo nisam siguran koliko nam je dug jorgan, da nam ne bude zima po nogama ... 
Ludi ste ako mislite da ce Slavko traziti Djelmica, zaboravljate kako nas je on ispalio.
- Zeljeznicar -
Djelmic je masina, iskreno da moram birat izmedju njega i stevanovica, njega bih uzeo jer je opasniji po protivnicki gol, stevanovic sve ima fantasticno za igraca, al brate nikad ni da pokusa dribling, svaki me put to iznervira, ne znam jel ikad pokuso proci nekog uz linijuHrasno1921 je napisao/la:A zamislite da sada na zimu dovedemo Djelmica, na ljeto ode Stevanovic, ne osjeti se razlika ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Đelmić prodorniji i opasniji po gol svakako od Stevanovića, samo što Miro ima bolji centaršut, bolju defanzivu, odgovorniji je i spremniji.
Dupli pas mu je također na zavidnom nivou.
Miro da je imao prodor, sigurno se ne bi vraćao kod nas, danas krila bez driblinga nisu na cijeni.
@irfo Žera je ofanzivni vezni, iako ima prodornost, ja ga ne bih trpao na tu poziciju.
Prije bih mu dozirao minutažu umjesto Zebe.
Zakarić, po meni nema boljeg rješenja na ovoj poziciji a da smo ga mogli priustiti.
Još stoper i bek!
Dupli pas mu je također na zavidnom nivou.
Miro da je imao prodor, sigurno se ne bi vraćao kod nas, danas krila bez driblinga nisu na cijeni.
@irfo Žera je ofanzivni vezni, iako ima prodornost, ja ga ne bih trpao na tu poziciju.
Prije bih mu dozirao minutažu umjesto Zebe.
Zakarić, po meni nema boljeg rješenja na ovoj poziciji a da smo ga mogli priustiti.
Još stoper i bek!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.