PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 jan 2017, 19:16

Virtu4l je napisao/la:Izvinjavam se ako me nisi shvatio, pokušaću biti određeniji, klekni i zini :kafa:
-2 :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2017, 19:20

Ado76 je napisao/la: Ono sto Miro trazi vama,za nas je pickin dim,dvojica u trenutnoj ekipi imaju veca primanja od onoga sto Miro trazi od vas.Tako da je ta,za vas astronomska cifra,nama nesto sasvim normalno,za kolaca igracu koji i ne igra :kafa:
Kakve veze imaju Stevanović i recimo Duljević? Prvi je došao kod nas da se vrati u život i da nama bude potencijalno pojačanje, nikad niko nije zamišljao da uzme milione na njemu, i da ode, hvala mu za sve. Nikad nije bio naš kapitalac. Žalićemo jer smo izgubili odličnog igrača.

Sa druge strane vi ste ga poflautali sa Duljevićem kao malo ko u našoj ligi, godinama slušamo o milionima u svim valutama, a na kraju ćete dobiti ćundaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 jan 2017, 19:22

Virtu4l je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: Ono sto Miro trazi vama,za nas je pickin dim,dvojica u trenutnoj ekipi imaju veca primanja od onoga sto Miro trazi od vas.Tako da je ta,za vas astronomska cifra,nama nesto sasvim normalno,za kolaca igracu koji i ne igra :kafa:
Kakve veze imaju Stevanović i recimo Duljević? Prvi je došao kod nas da se vrati u život i da nama bude potencijalno pojačanje, nikad niko nije zamišljao da uzme milione na njemu, i da ode, hvala mu za sve. Nikad nije bio naš kapitalac. Žalićemo jer smo izgubili odličnog igrača.

Sa druge strane vi ste ga poflautali sa Duljevićem kao malo ko u našoj ligi, godinama slušamo o milionima u svim valutama, a na kraju ćete dobiti ćundaru.
A kakve veze ima sve ovo sto si napisao sa mojom replikom?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jan 2017, 19:23

samirr je napisao/la:Zakaric platio dolazak.
Jahiću platili dolazak. :zviz:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 jan 2017, 19:23

sta vam je rekao kobiljar? zasto nece u zeljanu?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2017, 19:23

Replicirao si na post u kojima se spominju njih dvojica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 19:34

Ado76 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li Zakaric raskinuo vec ugovor sa Zeljkanom? :kafa:
Koliko trazi Dulja? kazu vise nego Miro nama, kako to da Kinez nema para da ga plati? nesto mi tu ne stima, ili se prostrete koliko imate u budzetu bez ubacivanja sa strane ? :hmmmmm:
Ono sto Miro trazi vama,za nas je pickin dim,dvojica u trenutnoj ekipi imaju veca primanja od onoga sto Miro trazi od vas.Tako da je ta,za vas astronomska cifra,nama nesto sasvim normalno,za kolaca igracu koji i ne igra :kafa:
Nejveca plata kod vas je 10.000 KM, mojne meni hapice na kasiku ... ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jan 2017, 19:38

Hrasno1921 je napisao/la: Nejveca plata kod vas je 10.000 KM, mojne meni hapice na kasiku ... ;)
to bi bilo fantazija :thumbup: :tokralju: :salut: iz tvojih usta... :thumbup: samo ne znam ko bi igr'o za tu siću al eto....još kod nas sve menadžera kinderčad.... :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 jan 2017, 19:39

zeljana ponudila kobiljaru milju maraka i garanciju da ce za godinu i po otici u ligu petice jer su sigurni da ce igrajuci za zeljanu steci status reprezentativca. i kao to je po njihovoom misljenju najbolje za njega i njegovu karijeru..kobiljar im odgovorio da je on profesionalac i da misli da je za njega najbolje da se drzi sto dalje od klubova poput zeljane.. i djeca im se smiju :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 10 jan 2017, 19:57

Žalosno je da se ozbiljni klubovi, poput Slobode ponašaju kao robovlasničko društvo. Tradicija je stvar koja se nemože obrisati, budale(novokomponovani bizismeni) ih dovode u situaciju u koju su ih doveli sada.
Svaki ozbiljan promatrać će shvaiti da su u većim g..... nego Čelik.
Samo oni šminkaju svoje gluposti.

Kao što reće neko; Bog čuva pijane i budale, samo je ne vidm ko je ovdje pijan.

Sa halalom kwda se otrjezne

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 jan 2017, 20:02

Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jan 2017, 20:03

samirr je napisao/la:Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
Ja garantujem da će Jahić biti dobro pojačanje :zviz:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 jan 2017, 20:04

Vidjet cemo sta ce pokazati polako nije jos pocelo.
- Zeljeznicar -

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 jan 2017, 20:04

samirr je napisao/la:Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
sta ce pokazati propao igrac u propalom klubu? nego posto ja ne smijem pisati na vasoj temi, obavjesti svoje da jagodic odlazi pocetkom maja. budi i ti malo insajder :kafa:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 10 jan 2017, 20:09

TobeYarabi je napisao/la:
sta ce pokazati propao igrac u propalom klubu? nego posto ja ne smijem pisati na vasoj temi, obavjesti svoje da jagodic odlazi pocetkom maja. budi i ti malo insajder :kafa:
:shh: :shh:
Koliko je dužan...(zamisli čovjek nikada nije kockao)
:shh: :shh:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jan 2017, 20:11

Kuduzovic ceka ponudu iz 1. Lige Federacije, ako mu to propadne, dolazi u Slobodu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jan 2017, 20:12

Slavko je neugodan trener za likove koji ne vole trenirat, ako ne bude pravi mentalitet imao neće ni dobit priliku, Zakarić ima ime i neki status u ovoj ligi , eh sad što kažu teren je mjerilo, tu je i Križman, pa bi mu bilo pametno ne zajebavat se ali ko će ti ga znat....on nema neki dribling ili zavidnu tehniku, treba mu kondicija i forma, ima solidnu lijevicu, može se i desno koristiti zbog toga...pregledajte mu majbolje tekme karijere, ja ne vidim ništa vrijedno spomena, prije je bio interesantan jer je bio mlad....ali opet pokazat će na terenu sve...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jan 2017, 20:13

belosevic28 je napisao/la:Kuduzovic ceka ponudu iz 1. Lige Federacije, ako mu to propadne, dolazi u Slobodu.
Zatežu dosta federalci, Sloboda dosta konkretnija, težak izbor ..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jan 2017, 20:15

Rokoko87 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Kuduzovic ceka ponudu iz 1. Lige Federacije, ako mu to propadne, dolazi u Slobodu.
Zatežu dosta federalci, Sloboda dosta konkretnija, težak izbor ..
Dali su mu rok, sedam dana, vidjet cemo. Mozda presudi ljubav prema solinskoj jaliji...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 jan 2017, 20:17

TobeYarabi je napisao/la:
:thumbup:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []