Tracy3McGrady je napisao/la:
Durant mora pokazati ko je i sta je, to jest da osvoji nesta u svom zivotu. Curry je to vec uradio kao prvi igrac i igrac koji je obarao bezbroj rekorda a da uz to nikad, znaci nikad nije forsirao statistiku. Primjer, ima 11 trica, i presjedi cetvrtu cetvrtinu.
Razumijem da je tebi Westbrook ove sezone vrh, jer hvata 10 skokova po utakmici, od tih 10 su 5 brat bratu otpatci koje mu suigraci prepustaju.
Davis je itekako bolji od tih tvojih nabrojanih, i 4. mjesto je zasluzeno, putanja èrema vrhu, nikako nazad. Samo molimo Boga da ostane zdrav.
Vjerujem da vecini bekova skokovi nisu
contested, posebno defanzivni. Eto nek neko izbaci listu
Pa doso je u GSW i odma postao prva opcija, nista protiv Currija ali to se desilo, to ti pokazuje nesto. Isto bi se desilo da je doso i u Rakete itd.
Sarmelino je napisao/la:Curry bolji od Duranta
Davis bolji od Hardena,Cousinsa,Westbrooka,Kawhija
Ove sezone prvo mjesto su Harden/Westbrook.Bilo sta drugo izjaviti je komedija.

To sto igraju najbolje sezone ne znaci da su bolji, igro je i Curry pa mi nije bio bolji od LBJ i KD, ova prva dva su i dalje zapetcatcena na tom 1 i 2, barem po meni (sto ne znaci da nece biti preteceni, ali trenutno), od 3-eg do 7-og mjerim kako koji sezonu igra, s tim da mi nije neka greska ako neko stavi Currija ispred AD itd. To je blizu, posebno izmedju ove trojice PGs
BernardBarnjak je napisao/la:Lillard je napisao/la:aleme što te nema na NFL temi?

Doci ce u subotu navece. Da se druzimo. Dodji i ti...
Top 10
LBJ, Brada, RW, KD, Kawhi, Curry, AD, Cousins, Butler, IT.
Bit' ce lomila