saznas ponesto bude i dobre zakebancije i to je to.
vecwras je jabuka klizi ko šerbe iz grlo

moram ugrijat guzove i prostatu nije meni 20 vise a ni 30

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kao i u dosadasnjih 100 godina."nako".JureKerosevic je napisao/la:Procitaj pravila, ja nisam nijedno prekrsio.Aerials je napisao/la:Mislim svašta nešto, kompleksna je analiza, ali to nije tema, post je jednostavno odgovor na tvoje pitanje. Pročitaj pravilaSloboda funkcionise:)
on moze na arbitrazu.nije problem...NKMramor je napisao/la:Miljanu ostali dužni novembarsku... Al' sve je to super ba.
hejteruNKMramor je napisao/la:Miljanu ostali dužni novembarsku... Al' sve je to super ba. :)
Opra Miljan na ruke privrednikeAerials je napisao/la:zadnjih nekoliko rečenica je baš interesantno
Ma j e b a t Ce njemu vd direktora majku u P i c K u....To cickovo ulje najbolje znawobly92 je napisao/la:"Dobro ne računate na mene, jasno mi je."
Kako ovo tužno zvuči.
Nije nikad pravio probleme, trpio je nepravdu dugo vremena i nikad se nije oglašavao pa ni do sad u vezi ovih najnovijih priča u vezi njega. Momku prekipilo, a gdje i ne bi.
Nije se pokazao, ni 10% što se očekivalo od njega, al budi čovjek barem, momak je korektan s ljudske strane ga ispoštuj i nemoj omalovažavat na svakom koraku samo da bi ga se otarasio lakše (a usput hoćeš i neku paru za njeg da dobiješ).
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 15 gostiju.