PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
koju poziciju igra ojdanic iz slobode?
Ako klubovi koji misle da je to puno novca sada, a dođu onda na ljeto po njega, cijena neće biti dva, već četiri miliona eura. Teško se odreći takvog kapitalca i on ima svoju cijenu.
Duljević je jedan od naših najvažnijih igrača i nisam za to da nas sada napusti. Naravno, postoji izuzetak pod kojim bismo popustili, a to je ako dođe neka 'nepristojna' ponuda. Ne bih ga pustio za manje od dva miliona eura i ozbiljno mislim da ga nećemo pustiti ispod tog iznosa.
Sarajevo je postavilo uslov, a to je milion eura, dok je Duljević također jasno odredio svoje zahtjeve. Klub koji zadovolji uslove obje strane dobit će pojačanje.
Sarajevo je do sad odbijalo ponude koje nisu bile veće od 500.000, a najveću do sada je poslao Željezničar u prošlom prelaznom roku. Ipak, na Koševu su sada svjesni da mogu uzeti bar milion KM za njegovim uslugama, pa će se 'izvagati' najveća ponuda u toku dana.
4.000.000 - 2.000.000 - 1.000.000 - 500.000 =Hoće li ostati ili neće to ne zna još niko, ali sigurno da će Duljević ostati upamćen kao igrač koji je pružio puno za FK Sarajevo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
hocemo li i Dulju kupiti ?Rokoko87 je napisao/la:Ja znam da njega neće biti na forumu kada objave slike sa prvog treninga, neće moći od silnih sokova i prevelike onanije.
Kako ste krenuli, više ćete zaraditi od konkretnog Hebibovića nego od Dulje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo Hervas prči kera koji mu je ženu napao..TobeYarabi je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ko još kupuje slobodne igračedelinjo je napisao/la:hocemo li i Dulju kupiti ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa treba nesto ljudima dati da zarade...Virtu4l je napisao/la:ko još kupuje slobodne igračedelinjo je napisao/la:hocemo li i Dulju kupiti ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
treba im dati da izbiju oba oka, nismo mi merhametdelinjo je napisao/la:pa treba nesto ljudima dati da zarade...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jedva naprosili za pavlaku, a ono bi kupovalo igrace 
pa treba pomoci komsiji,zamisli da i oni nekad nesto pocnu graditi,mozda bi i nama bilo krivo sto grade....pusti shvati ihVirtu4l je napisao/la:treba im dati da izbiju oba oka, nismo mi merhametdelinjo je napisao/la:pa treba nesto ljudima dati da zarade...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zaprosi ga virtuledelinjo je napisao/la:pa treba pomoci komsiji,zamisli da i oni nekad nesto pocnu graditi,mozda bi i nama bilo krivo sto grade....pusti shvati ihVirtu4l je napisao/la:treba im dati da izbiju oba oka, nismo mi merhametdelinjo je napisao/la:pa treba nesto ljudima dati da zarade...

treba im dati da izbiju oba oka, nismo mi merhamet[/quote]
pa treba pomoci komsiji,zamisli da i oni nekad nesto pocnu graditi,mozda bi i nama bilo krivo sto grade....pusti shvati ih
[/quote]
zaprosi ga virtule
[/quote]
nemoj biti ljubomoran ....gradi li se sta kod vas ?
pa treba pomoci komsiji,zamisli da i oni nekad nesto pocnu graditi,mozda bi i nama bilo krivo sto grade....pusti shvati ih
zaprosi ga virtule
[/quote]nemoj biti ljubomoran ....gradi li se sta kod vas ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa treba pomoci komsiji,zamisli da i oni nekad nesto pocnu graditi,mozda bi i nama bilo krivo sto grade....pusti shvati ihdelinjo je napisao/la:treba im dati da izbiju oba oka, nismo mi merhamet
zaprosi ga virtule
[/quote]nemoj biti ljubomoran ....gradi li se sta kod vas ?
kamp koji smo sagradili (jedini u bih i najbolji na balkanu) vrijedi ko 3 grbavice
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ako klubovi koji misle da je to puno novca sada, a dođu onda na ljeto po njega, cijena neće biti dva, već četiri miliona eura. Teško se odreći takvog kapitalca i on ima svoju cijenu.Duljević je jedan od naših najvažnijih igrača i nisam za to da nas sada napusti. Naravno, postoji izuzetak pod kojim bismo popustili, a to je ako dođe neka 'nepristojna' ponuda. Ne bih ga pustio za manje od dva miliona eura i ozbiljno mislim da ga nećemo pustiti ispod tog iznosa.Sarajevo je postavilo uslov, a to je milion eura, dok je Duljević također jasno odredio svoje zahtjeve. Klub koji zadovolji uslove obje strane dobit će pojačanje.Sarajevo je do sad odbijalo ponude koje nisu bile veće od 500.000, a najveću do sada je poslao Željezničar u prošlom prelaznom roku. Ipak, na Koševu su sada svjesni da mogu uzeti bar milion KM za njegovim uslugama, pa će se 'izvagati' najveća ponuda u toku dana.4.000.000 - 2.000.000 - 1.000.000 - 500.000 =Hoće li ostati ili neće to ne zna još niko, ali sigurno da će Duljević ostati upamćen kao igrač koji je pružio puno za FK Sarajevo.
A ja sve kontam sto za tebe komsije glasaju..
e cuj brat kampom naziva 3 livade i dvije male kucice tj brvnare hahahahaha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
izgradili smo jedini kamp u bih i najbolji u regiji..vi gradnjom nazivate rusenje one skalamerije na istokudelinjo je napisao/la:e cuj brat kampom naziva 3 livade i dvije male kucice tj brvnare hahahahaha
na državnom zemljištudelinjo je napisao/la:e cuj brat kampom naziva 3 livade i dvije male kucice tj brvnare hahahahaha
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mi smo drzavaVirtu4l je napisao/la:na državnom zemljištudelinjo je napisao/la:e cuj brat kampom naziva 3 livade i dvije male kucice tj brvnare hahahahaha
vi ste **** realno 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.