Buraz, regularan si forumaš, nema potrebe za odlaskom i Memarinim fazonima. Znaš i sam da se uvijek može nešto iskomplikovati i transfer propadne, opekao se već pomenuti brat tako. Amin da si u pravu, ali i ako ne budeš, nema razloga za banovima.KenChoo je napisao/la:Evo hilmo je tu i ostala bordo braća.. Hoću da kažem hilmi da me slobodno banuje ako ne dođe Ordagić u Sarajevo u ovom prelaznom roku. Slobodno me banuj, ustvari ne moras me banovati sam ću se povući. Možete mi vjerovati, a i ne morate, Ordaga je nikad bliže, ako mu ne isplati Sloboda što treba i ne produži ugovor, on je naš bilion posto. A šanse da će produžiti su ravne šansama da će Rustem preći u Manchester. Toliko od mene, znači ako ne dođe kod nas, ako ga ne vidite u Butmiru s dresom, s kezom do zuba, ja odo sam, časno ću okaćiti tastaturu o klin. Pozdrav za sve forumaše.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
danas je jako tesko naci covjeka u drzavi koji cuva svoj obraz... a cala je takav... prvo obraz pa sve drugo...prenosi na igrace ljubav prema klubu koju on ima, daje im osjecaj za sta igraju... tu je razlika izmedju njega i drugih treneraaleksandar_veliki je napisao/la: Iskreno da ti kazem, mislio sam da nece uspjeti u svojoj misiji. Ne zato sto smatram da nije kalibar, nego zbog cijele situacije koju je zatekao. Prevario sam se, a mi Bugojanci dobro znamo Caline kvalitete. Vjeruj da ga sportska raja u Bugojnu cijeni kao rijetko koga. EDIT: KenCho, milion transfera je bilo gotovo i onda propadnu. To je tako i nema potrebe za tim pricama.
Imao sam isto misljenje, da nece uspjeti onakvu ekipu da podigne jer ono je bio uzas za oci...
vjerujem da ce nakon priprema ekipa se podici za jos bar 30%
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
TobeYarabi je napisao/la:YNWA je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Evo hilmo je tu i ostala bordo braća.. Hoću da kažem hilmi da me slobodno banuje ako ne dođe Ordagić u Sarajevo u ovom prelaznom roku. Slobodno me banuj, ustvari ne moras me banovati sam ću se povući. Možete mi vjerovati, a i ne morate, Ordaga je nikad bliže, ako mu ne isplati Sloboda što treba i ne produži ugovor, on je naš bilion posto. A šanse da će produžiti su ravne šansama da će Rustem preći u Manchester. Toliko od mene, znači ako ne dođe kod nas, ako ga ne vidite u Butmiru s dresom, s kezom do zuba, ja odo sam, časno ću okaćiti tastaturu o klin. Pozdrav za sve forumaše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Coromandel
- Kontakt:
postovi kao sto je ovaj od brata kence, uvijek me obraduju pa makar kasnije nista ne bilo. zapravo i zalazim ovdje zbog toga...uglavnom.
helem...
u kontekstu ovoga sto je napisao, veceras u bristolu gledam direktoricu sabrinu i faruka ihtijarevica. sigurno jedan sahatak, mozda malo vise...pricali su na mobitele i spartali hodnikom uzduz i poprijeko. masu rukama kao na sletovima kada se slavio rodjendan druga starog.
helem...
u kontekstu ovoga sto je napisao, veceras u bristolu gledam direktoricu sabrinu i faruka ihtijarevica. sigurno jedan sahatak, mozda malo vise...pricali su na mobitele i spartali hodnikom uzduz i poprijeko. masu rukama kao na sletovima kada se slavio rodjendan druga starog.
Rukfas jedino i moze mahati rukama,mazlum
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesul nekog zvali, ili su njih dvoje pricali i mahali jedno drugom?Coromandel je napisao/la:postovi kao sto je ovaj od brata kence, uvijek me obraduju pa makar kasnije nista ne bilo. zapravo i zalazim ovdje zbog toga...uglavnom.
helem...
Previse se priziva ovaj Ordagic, bojim se da bi mogao biti veliko razocarenje ako dodje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zima 2015.-te, samo Alispahic dosao i niko nije otisao. Svi znamo sta se tada desiloaleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam stvarno, neko zna od raje, kad je zadnji put se desio prelazni rok bez mnogo promjena? Moze li to biti najvece pojacanje?
Edit i Rustemovic je tad dosao.
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 10 jan 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zato se nadam da nece doci. O Ahmetovicu nije bilo rijeci, pa nam je postao najvece pojacanje.pasica je napisao/la:Previse se priziva ovaj Ordagic, bojim se da bi mogao biti veliko razocarenje ako dodje.
SARAJEVO
Došao Rustemović 2015te na zimu .Svi znamo šta se tada desilo 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dan kada je počela bordo priča..Besic je napisao/la:Došao Rustemović 2015te na zimu .Svi znamo šta se tada desilo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dajte neku anketu. Oživite temu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesmo imali ekipu, prava porodica, u Dzeninom prvom mandatu, kada smo i igrali najljepsi fudbal, ali onda su se pocela dovoditi velika i skupa imena, i kolektiv se raspao, sto je bilo i ocekivano, jos kad dodas koji je pritisak bio na ekipi, da se uzme titula, i naravno nakon sto se uzela titula, poletilo se, bilo love, sto od amdize, sto od Evrope, sponzora, pa se vidjela prilika da se prođu Poljaci, znaci doveli nekoliko skupih igraca, i na kraju nam se to nije isplatilo, ispali, u ekipi je bila katastrofalna atmosfera, imali u svlacionici previse velikih imena, prevelika razlika u platama igraca bila, i jos na to dodas onu grobarsku ublehu, gubitak oko milion KM, jer nisi igrao Evropu, dobro je, kako je moglo biti.Pantelija je napisao/la:u fudbalu imena nikada nisu igrala, dobro jesu kada je to ekstra ekstra ekipa.. kada su ekipe ujednacene ,, tu igra tim...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam stvarno, neko zna od raje, kad je zadnji put se desio prelazni rok bez mnogo promjena? Moze li to biti najvece pojacanje?
kod nas je cala stvorio jednu EKIPU, porodicu, sto kod prijasnjih trenera nije bio slucaj... zato sam molio Boga da ne mjenja se sastav nego da se upgrade .... dovesti par mladih zbog konkurencije i eventualno dva pojacanja... sve u okvirima trenutnih plata i primanja igraca da svlacionica bude mirna
kod mehmeda nema foliranja, nema frizurica i curica... kod mehmeda kad se izadje na teren ili dajes 100% ili letis vani... koliko god izgledao kao fini cikica (sto u zivotu i jeste) cala je zeznut lik na terenu i u svlacionici... bit ce ti kao otac dok ga slusas i ponasas se i boris, kada pocnes hvatati krivine....
zato je mnogo bitnije da se ekipa uigra jer ima potencijal veliki, da se samo malo sredina popravi ... i to je to
cetkovic je pravio probleme oko toga koliko igra i otisao je... znas cala sta radi.. a bio sam pomalo skeptican kada je dosao ...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
zlo87 je napisao/la:Dan kada je počela bordo priča..Besic je napisao/la:Došao Rustemović 2015te na zimu .Svi znamo šta se tada desilo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Coromandel
- Kontakt:
pricali svako na svoj telefon. sjedili za dva stola, pa ustanu, hodaju, pricaju. mahnito mi je to sve izgledalo.TobeYarabi je napisao/la:jesul nekog zvali, ili su njih dvoje pricali i mahali jedno drugom?Coromandel je napisao/la:postovi kao sto je ovaj od brata kence, uvijek me obraduju pa makar kasnije nista ne bilo. zapravo i zalazim ovdje zbog toga...uglavnom.
helem...
Asmir Suljic!!!MortemHz je napisao/la:Nikad nisu valjali ti sto dolaze na probualeksandar_veliki je napisao/la:Navodno da na probu dolaze dva igraca. Tako sam nesto "nasnjuhao", no doista ne znam ima li istine u tome.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Of skrozaleksandar_veliki je napisao/la:Moze sutra anketa nakon prozivke?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
Istrazi malo pa nam javi vise informacijaaleksandar_veliki je napisao/la:Navodno da na probu dolaze dva igraca. Tako sam nesto "nasnjuhao", no doista ne znam ima li istine u tome.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na šta ciljaš?aleksandar_veliki je napisao/la:Moze sutra anketa nakon prozivke?
-
Coromandel
- Kontakt:
stevica kurcubic i giga moravacaleksandar_veliki je napisao/la:Navodno da na probu dolaze dva igraca. Tako sam nesto "nasnjuhao", no doista ne znam ima li istine u tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.