NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Epidaurus
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Epidaurus » 11 jan 2017, 00:25

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:I Zach Lowe se napokon javio, hvala ti sto si dosao da nam zakljucis raspravu :kafa:
Morao sam. Previše stranica ste napisali i nikako da dođete do rješenja. U početku sam mislio da ćete uspjeti i bez moje pomoći, ali na kraju sam odlučio da je dosta.
Ova "lista svih lista" mi je toliko smijesna da mi je prosto zao napisat sta tacno mislim o njoj, a i dosadilo adminu vise citat kmecanje :kafa:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 11 jan 2017, 00:29

1.LBJ
2.Durant
3.Harden
4.Kawhi
5.Curry
6.Westbrook
7.AD
8.CP3
9.PG13
10.Irving

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 00:32

Epidaurus je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:I Zach Lowe se napokon javio, hvala ti sto si dosao da nam zakljucis raspravu :kafa:
Morao sam. Previše stranica ste napisali i nikako da dođete do rješenja. U početku sam mislio da ćete uspjeti i bez moje pomoći, ali na kraju sam odlučio da je dosta.
Ova "lista svih lista" mi je toliko smijesna da mi je prosto zao napisat sta tacno mislim o njoj, a i dosadilo adminu vise citat kmecanje :kafa:
Bolje da iskoristiš ovlasti i obrišeš svaku listu nakon moje. Plus je i staviš u početni post. Boldiranu. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jan 2017, 00:33

Najveći mit NBA - Paul George.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2017, 00:36

Niko da stavi Greek-Freak-a na 10-o :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 00:37

Lillard je napisao/la:Najveći mit NBA - Paul George.
Dok Paul, Chris, hoda parketima nema šanse.
alemsa je napisao/la:Niko da stavi Greek-Freak-a na 10-o :kafa:
Sljedeće godine. :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2017, 00:38

Kawhi je napisao/la:
Boga mi i ove je tu

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 11 jan 2017, 00:39

Kako WB i Harden nisu bolji igraci od Jamesa kad igraju bolju sezonu od njega.
Prosle sezone Curry bio jer je imao bolju sezonu ali ove sezone nije isti kriterij. I Steph je sada na trecem mjestu iako ima igraca koji igraju bolje od njega. Dvostruki standardi :D
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 jan 2017, 00:39

Ne bih rekao da je George mit. Razlog zasto ne zasluzuje u top 10 je sto mu se precesto desava da je pasivan i nikako da uhvati konstantu vrhunskih partija. Kada je na svom nivou, on je cisti superstar i top 10 ove lige.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 00:41

alemsa je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Boga mi i ove je tu
Pa na mojoj listi je u top 10 što se samo ove sezone tiče. Al mislim da je tu trenutno sigurno 10 pa i 15 igrača koje bih uzeo prije njega da mi treba tim za jednu sezonu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2017, 00:44

Kawhi je napisao/la: Pa na mojoj listi je u top 10 što se samo ove sezone tiče. Al mislim da je tu trenutno sigurno 10 pa i 15 igrača koje bih uzeo prije njega da mi treba tim za jednu sezonu.
Ne, PG koji puca 53% iz igre, sa 22 godine ima 24 PPG, to je superstar in the making, plus ostalo sto radi, bez povreda vrlo lahko u buducnosti oko top 5 igrac.

Jos sut da popravi, sto moze.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 jan 2017, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 jan 2017, 00:45

Clutch je napisao/la:Ne bih rekao da je George mit. Razlog zasto ne zasluzuje u top 10 je sto mu se precesto desava da je pasivan i nikako da uhvati konstantu vrhunskih partija. Kada je na svom nivou, on je cisti superstar i top 10 ove lige.
Zadnji put je bio konsantan posle povrede,ne mogu da se sjetim koliko je to trajalo ali posle toga bolno nekonstantan.Mislio sam da ce uz LeBrona voditi glavnu rijec na istoku ali kako vrijeme odmice tako je i on sve dalje od toga.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 11 jan 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 00:46

alemsa je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Pa na mojoj listi je u top 10 što se samo ove sezone tiče. Al mislim da je tu trenutno sigurno 10 pa i 15 igrača koje bih uzeo prije njega da mi treba tim za jednu sezonu.
Ne, PG koji puca 53% iz igre, sa 22 godine ima 24 PPG, to je superstar in the making, plus ostalo sto radi, bez povreda vrlo lahko u buducnosti oko top 5 igrac.

Jos sut da popravi, sto moz.
Pa u budućnosti sigurno. Po meni najveći pretendent da naslijedi Brona na vrhu, ali trenutno ima 10-15 boljih košarkaša od njega.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2017, 00:46

Kawhi je napisao/la: Pa u budućnosti sigurno. Po meni najveći pretendent da naslijedi Brona na vrhu, ali trenutno ima 10-15 boljih košarkaša od njega.
Ne bih rek'o da ima 15, blize je top 10.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 jan 2017, 00:52

L-Train je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ne bih rekao da je George mit. Razlog zasto ne zasluzuje u top 10 je sto mu se precesto desava da je pasivan i nikako da uhvati konstantu vrhunskih partija. Kada je na svom nivou, on je cisti superstar i top 10 ove lige.
Zadnji put je bio konsantan posle povrede,ne mogu da se sjetim koliko je to trajalo ali posle toga bolno nekonstantan.Mislio sam da ce uz LeBrona voditi glavnu rijec na istoku ali kako vrijeme odmice tako je i on daleko od toga.
Cini se da jos nije bas najbolje savladao ulogu lidera. Cesto se desava ta pasivnost, kao da previse pokusava ukljuciti suigrace i pritom se on izgubi i to kosta Indianu.

Lani u playoffu protiv Toronta kad je preuzeo sve na sebe, apsolutno izdominirao tu seriju.

Relativno je on mlad jos, ima vremena.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2017, 00:54

Ma i nea dobru ekipu

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 jan 2017, 00:56

alemsa je napisao/la:Ma i nea dobru ekipu
I to
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 01:00

Clutch je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Zadnji put je bio konsantan posle povrede,ne mogu da se sjetim koliko je to trajalo ali posle toga bolno nekonstantan.Mislio sam da ce uz LeBrona voditi glavnu rijec na istoku ali kako vrijeme odmice tako je i on daleko od toga.
Cini se da jos nije bas najbolje savladao ulogu lidera. Cesto se desava ta pasivnost, kao da previse pokusava ukljuciti suigrace i pritom se on izgubi i to kosta Indianu.

Lani u playoffu protiv Toronta kad je preuzeo sve na sebe, apsolutno izdominirao tu seriju.

Relativno je on mlad jos, ima vremena.
Prošlu sezonu je bolesno otvorio i onda očajno igrao do POa da bi prekucao PO. Igra on i ove sezone odlično samo što je ovo bolesna sezona gdje odavno nismo imali ovako kvalitetne individualne sezone, a on ima preveliki hajp s početka prošle sezone.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 jan 2017, 01:04

Kawhi je napisao/la: Prošlu sezonu je bolesno otvorio i onda očajno igrao do POa da bi prekucao PO. Igra on i ove sezone odlično samo što je ovo bolesna sezona gdje odavno nismo imali ovako kvalitetne individualne sezone, a on ima preveliki hajp s početka prošle sezone.
Ima i tog. 30 igraca na prosjeku od 20+ppg sto je brutalno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2017, 01:15

Clutch je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Prošlu sezonu je bolesno otvorio i onda očajno igrao do POa da bi prekucao PO. Igra on i ove sezone odlično samo što je ovo bolesna sezona gdje odavno nismo imali ovako kvalitetne individualne sezone, a on ima preveliki hajp s početka prošle sezone.
Ima i tog. 30 igraca na prosjeku od 20+ppg sto je brutalno.
Sjećam se jednog članka iz 12. ili 13. nisam siguran o tome koliko se smanjio broj igrača sa 20+ppg u odnosu na 06. ili neku tako godinu i kako NBA sve više ide u smjeru evropske timske košarke gdje se ne zavisi toliko od pojedinaca. Izgleda da je to samo bila smjena generacija i prelazni period. Fali još jedan dobar draft da upumpa role playera u ligu i sljedeća decenija će biti baš jaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.