Hoće, ostat će na pričama kao i pomoćni, reflektori, sve ovo što je urađeno do sada. To su samo priče, lažu nasMrBean je napisao/la:Da malo mi je to sve čudno ali eto mislim da neće biti lahko to izvesti ni sa te dvije tribine ali vrijeme će pokazati da li ova uprava zaista ima para ili će to sve ostati samo na pričama
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Kapa do poda citavoj upravi na celu sa Hasicem na svemu uradjenom do sada, u 6 mjeseci su uradili vise nego grobari Veleza u 20 godina.
Svaka vam cast ljudi.
Jedno pitanje za admine ovog foruma zasto ovaj nas podforum nema ikonu sa grbom i da smo iznad svih na ovom podforumu Prva liga FBiH kao sto imaju klubovi iz Premier lige ili kao sto Borac na podforumu Prva liga RS je iznad ostalih sa ikonom grba ?
U cemu je problem volio bi saznati od administracije, pa mi nemamo kao ovi nabrojani ikonu grba ?
Svaka vam cast ljudi.
Jedno pitanje za admine ovog foruma zasto ovaj nas podforum nema ikonu sa grbom i da smo iznad svih na ovom podforumu Prva liga FBiH kao sto imaju klubovi iz Premier lige ili kao sto Borac na podforumu Prva liga RS je iznad ostalih sa ikonom grba ?
U cemu je problem volio bi saznati od administracije, pa mi nemamo kao ovi nabrojani ikonu grba ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Imamo mi svoju avliju. Prisutnost nasa ovdje je beznacajna. Ionako se ovdje post napise svako koji dan. Sto se mene licno tice mogu ga i izbrisati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je zizu. Prava gomila raje je u nasoj kuci. Ovdje napisem iskljucivo iz tog razloga jer je masa velezovaca koji nisu tamo (valjda ne znaju ) a udju na ovu temu pa da podijelimo vijest. Sramotno je od admina sto je prebacio Borac sa svim temama i grbom a Velež nije. Tražio sam objašnjenje ali šuti ko zaliven.zizu1991 je napisao/la:Imamo mi svoju avliju. Prisutnost nasa ovdje je beznacajna. Ionako se ovdje post napise svako koji dan. Sto se mene licno tice mogu ga i izbrisati.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
@ stampy Predpostavljao sam da smo imali kao i ostali klubovi tj. sjecam se stvarno los i smijesan potez administracije, al sto kazu zizu i pastrmka imamo mi svoj forum gdje pisemo sve o Velezu. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pastrmko jarane nema bodova na josiku u proljece jer smo i mi u dubokom s..nju
Prvo ulovi zeca pa trazi razanj.Svaka cast za sve sto radite.
Prvo ulovi zeca pa trazi razanj.Svaka cast za sve sto radite.
Samo Sioux 1989
Možda je fatamorgana!Babatunde je napisao/la:Hoće, ostat će na pričama kao i pomoćni, reflektori, sve ovo što je urađeno do sada. To su samo priče, lažu nasMrBean je napisao/la:Da malo mi je to sve čudno ali eto mislim da neće biti lahko to izvesti ni sa te dvije tribine ali vrijeme će pokazati da li ova uprava zaista ima para ili će to sve ostati samo na pričama
Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
posto je dole proljece pakleno a ljeto necu ni spominjat , onda stvarno al stvarno treba krov i reflektori , za prvu pomoc barem krov , jer ludilo dole bude 
Nemoj da pises kad nisi upucen.MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Taj znak sto koristis,..to ce Velez biti za par godina za sve klubove u BiH.
Polako ali sigurno.
MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos

Upravu si, Hasić nas laže pravo.
PS. Izgleda da tebi treba ograda u mozgu
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov 
Mani nas se rahmeta ti sviju mrtvih.
Ovo je forum i svi imamo pravo na svoje mišljenje, i ja sam Veležovac i meni je stalo da se ovo sve uradi samo sam mozda malo nestrpljiv 

Imas pravo,.ali nemoj da negativno pises o radovima na stadionu.
Strpljen,..spasen.
Zivio.
Strpljen,..spasen.
Zivio.
Ima tebe svugdje i sa svih profila,bog te Aco je li moguce da nemozes budalu banovati....
Ostavi ljude na miru,u kurc.u u kakvom jesu,i cijela liga uostalom,radi se punom parom i svaka im cast...
Ostavi ljude na miru,u kurc.u u kakvom jesu,i cijela liga uostalom,radi se punom parom i svaka im cast...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Možeš bolje? U prostorije i traži da ti budeš predsjednik, pa onda ulazi milione. Mani se pametovanja, kupi clansku pomozi ljudima. Pretpostavljam da nemaš, ali važno je srat po forumuMrBean je napisao/la:Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Možeš bolje? U prostorije i traži da ti budeš predsjednik, pa onda ulazi milione. Mani se pametovanja, kupi clansku pomozi ljudima. Pretpostavljam da nemaš, ali važno je srat po forumuBabatunde je napisao/la:MrBean je napisao/la:Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov
Neću ništa kupiti dok ne vidim krov i reflektore, stolice i još jednu tribinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.