FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 11 jan 2017, 11:14

Nece Bekric i Zeba igrati zajedno. Nema sansi. Mene je najvise strah vezne linije. Spori smo tu, svako voli loptu. Moci ce to proci kod nas, ali kad dodje Evropa bice problema.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 jan 2017, 11:18

bhsport je napisao/la:
irfo je napisao/la:Bekrija doso u liniju pravo, preko pauze svaki dan radio u teretani, nabrijan ko nikad u karijeri , iz njegovih usta rijeci ;)
Te su rijeci bile i prije 12 mjeseci i ljetos je pakleno radio, pa ispuse nakon 30 minuta ko dusica.
Neka on prica na terenu a ne u teretani.
Živa istina.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 11:18

Kad bude Evropa promijenit ce Slavko vezni red ako bude imao potrebu.
Jesu se zamaskirali rodjena majka ih ne bi prepoznala. Nek im je sretno i da sve prodje bez povreda aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 jan 2017, 11:23

LjoZee je napisao/la:Kad bude Evropa promijenit ce Slavko vezni red ako bude imao potrebu.
Jesu se zamaskirali rodjena majka ih ne bi prepoznala. Nek im je sretno i da sve prodje bez povreda aBd.
Ne mozemo mijenjati pred Evropu. Nije video igrica. Pojest ce nas svaka malo bolja ekipa. Moramo tu imati dva pitbula. Fudbal je danas nezamisliv bez takvih igraca.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 11:28

Nisam mislio na cijeli vezni red vec na jednog igraca.
Vise ce se Bekrija sad truditi jer ima Zebi kao konkurenciju. Imao je Ugljesu,ali lik zadnji vezni i pogubi se pa ovaj se znao da je on jedini za tu poziciju. Iskreno mislim da ce Zeba prije Bekrica igrati.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 jan 2017, 11:34

LjoZee je napisao/la:Nisam mislio na cijeli vezni red vec na jednog igraca.
Vise ce se Bekrija sad truditi jer ima Zebi kao konkurenciju. Imao je Ugljesu,ali lik zadnji vezni i pogubi se pa ovaj se znao da je on jedini za tu poziciju. Iskreno mislim da ce Zeba prije Bekrica igrati.
Ugljesu ne vidim u nikakvim kombinacijama, a cini mi se kao konfliktna osoba. Nadam se da nece unositi nemir u svlacionicu ako ne bude igrao. Malo se bojim toga i to od njega.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 11:39

plavousrcu je napisao/la:
Ugljesu ne vidim u nikakvim kombinacijama, a cini mi se kao konfliktna osoba. Nadam se da nece unositi nemir u svlacionicu ako ne bude igrao. Malo se bojim toga i to od njega.
Moze kao zamjena za Blagojevica ili Markovica. Citao sam dosta o Ugljesi na nekim forumima gdje pisu navijaci Borca. Ono sto su napisali o njemu tamo je totalna suprotnost od onog sto je Ugljesa ovdje. Imao je tamo dosta problema .

plavousrcu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 11 jan 2017, 11:44

LjoZee je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Moze kao zamjena za Blagojevica ili Markovica. Citao sam dosta o Ugljesi na nekim forumima gdje pisu navijaci Borca. Ono sto su napisali o njemu tamo je totalna suprotnost od onog sto je Ugljesa ovdje. Imao je tamo dosta problema .
Zato i kazem da me strah njegovog ponasanja u slucaju da bude betoniran za klupu, a hoce vjerovatno.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 jan 2017, 12:19

Sanel Jahic gdje je, za njega ne vazi prozivka ? Da li je on pod suspenzijom ?
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 12:29

Novinari mogu uci u krug stadiona, navijaci ne, zato se predstavis onom sekjuritiju kao uposlenik portala sportsport.ba i udjes bez ikakve frke, pri tome lupis samo ime i prezime, izvadis telefon i fol slikas pocetak priprema ... :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 12:33

Gledam sad nesto ove slika sa treninga i primjetim da je Krizman izasao samo u sorcu. Dobro je ziv ostao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 12:37

Ko je bio sada je santa leda, kako kazu -15 a osjecas se kao da je -35

slika
1921'

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 11 jan 2017, 12:57

Ovako kako sada stvari stoje fali nam jedan stoper i jedan lijevi bek, a imamo dva napadaca viska. Tako da je uz dolazak dva odbrambena igraca, izvjestan i odlazak 2 napadaca. Stevo, Ajdin i Beganovic su zamjena Lendri, i ocekivano bi bilo odlazak dvojice od njih, vjerovatno dvojica mladjih i to na posudbu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 13:02

Dva stopera i jedan lijevi bek dolaze gotovo pa sigurno, i to do 21./22 ili najkasnije do 30. januara, jer 31. se krece put Antalije, a sam Slavko kaze da igrac/i koju dodju moraju obaviti ove zadnje finalne pripreme
1921'

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 11 jan 2017, 13:08

To onda znaci da se na Kemu ne racuna ozbiljno, nek ga onda bar posalju na posudbu, ili Bocca visi jer je stranac. Kad smo vec kod toga, jel jasno nekome na osnovu cega je Lendra dobio bh papire? 2 godine je boravio u BiH kao igrac, ako je to taj kriterij onda bi i Jovan trebao dobiti jer vec 3 god je u BiH.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 13:18

Ja bih volio da Kemu ostave i da mu Slavko daje sansu dozirano, da se momak opusti i postepeno stece naviku igranja, jer nije isto kada od mladog igraca ocekujes puno i kada vidi da mora i kada vidi da na njemu nije teret i da se od njega nista puno ne ocekuje, Lendricev otac je negdje iz Hercegovine i po tome je dobio nase papire, a u BIH stranac mora biti 5.g u kontinuitetu da bi imao pravo stecanja bh. drzavljasntva
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 jan 2017, 13:58

Dobra vijest sto cemo igrat jake prijateljske u turskoj, svi su nam protivnici jaci od nas, nije ko do sad da igramo s nekim drugoligasima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 jan 2017, 14:00

Zenzo je napisao/la:Sanel Jahic gdje je, za njega ne vazi prozivka ? Da li je on pod suspenzijom ?
I mene ovo interesuje, kakva je situacija, gdje je on uopšte. Hoće li biti naš član ili neće, može li on uopšte više igrati ozbiljan fudbal ili ne?! Trebao se juče pojaviti na ljekarskom da znamo na čemu smo, jer ako je zdrav i može igrati imamo stopera solidnog itekako za naše uslove.
Ako ne računamo na njega i unosi neki nemir u ekipu, tenzije, onda se razići kao ljudi, bez puno pompe već gospodski.

Dalje, volio bi vidjeti sve nove igrače u što skorijem roku priključene timu i da treniraju. Nikako mi se ne sviđa ako će se do zadnjeg trena čekati igrači na deficitarnim pozicijama. Lijevi bek pogotovo. Da ne bude sutra, nije prošao pripreme, nespreman, nije se adaptirao, uigrao, itd.

Fini protivnici na pripremam, taman nekako da vidimo otprilike koji su nam kapaciteti.

Slavko, u snijeg ih, na stepenice, neka se nosaju krkače i jačaju timski duh :twisted:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 14:03

Volio bih i ja da u toku ove ili pocetkom sljedece dodje stoper i lijevi bek. Prije ovih prijateljskih utakmica da budu svi tu i onda da Slavko proba razne kombinacije. Protiv ove Bosne moze odmah ubaciti Zakarica,Zebu,ta dva igraca i da stavi Bobica na gol. U Turskoj vec uigravati sastav za Krupu,ali i za nastavak sezone. Jaci su protivnici dole pa nam to odgovara.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 14:05

Pa i bit ce vam tako, kakva su to pojacanja koja ce doci sredinom priprema u Turskoj ili pred kraj istih? sam Slavko je to fino objasnio, ja do 21. ocekujem stopera i lijevog beka, a poslije dolazak jos jednog stopera ... :kafa:
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kobayashi i 23 gosta.