FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jan 2017, 09:53

I od navijaca sada ko bi se zalio na ovo rekli bi mu da je mrzitelj nove uprave, sto uopste nije tacno.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jan 2017, 10:24

Aerials je napisao/la:slika zadnjih nekoliko rečenica je baš interesantno :think:
Samo tuzba, al ne da bi dobio ciste papire nego za pare.
Meni drag momak, kad je dosao odlicno ga krenulo, onda povreda i poslije toga nije to to. Mislim da momak zna da igra, al ko sto jeni sam napisao, ybg nije islo.

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 11 jan 2017, 11:17

Tuzii Miljaaneee ne daj da te izvarajuuu,samo trazi svojee i ne popustaaj ! Momaak je zgazioo senchuu izjavoom :tokralju: :tokralju:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 jan 2017, 11:25

Miljane jednostavno je,tuzi ih!!Nema tekme protiv Mladosti 25.2,17 dok ti se ne isplate sva dugovanja i to je to.Kad te karaju karaj i ti njih!Sve sto piše u ugovoru do zadnjeg slova te moraju ispoštovati a put je samo 1-tuzi ih!!Niko nema pravo otimati čovjeku ono sto piše u ugovoru,NIKO pa čak ni ovaj novi UO.I oni su duzni ispoštovati ugovor do kraja,do zadnjeg slova i broja!Kad tad al moraju!
Sretno Miljane a ja ti nikad neču zaboraviti ono kad nisi htio dodati loptu Veselom protiv Zrinje na Tušnju kad smo ih mogli razvaliti 3:0 al kurko ti ne dodade loptu,sijevnu kontra i 2:1
Sretno!!
DRŽAVA TUZLA!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jan 2017, 11:28

NjonjoVam je napisao/la:Miljane jednostavno je,tuzi ih!!Nema tekme protiv Mladosti 25.2,17 dok ti se ne isplate sva dugovanja i to je to.Kad te karaju karaj i ti njih!Sve sto piše u ugovoru do zadnjeg slova te moraju ispoštovati a put je samo 1-tuzi ih!!Niko nema pravo otimati čovjeku ono sto piše u ugovoru,NIKO pa čak ni ovaj novi UO.I oni su duzni ispoštovati ugovor do kraja,do zadnjeg slova i broja!Kad tad al moraju!
Sretno Miljane a ja ti nikad neču zaboraviti ono kad nisi htio dodati loptu Veselom protiv Zrinje na Tušnju kad smo ih mogli razvaliti 3:0 al kurko ti ne dodade loptu,sijevnu kontra i 2:1
Sretno!!
Suspendovat ga nemogu, momak se pojavio na prozivci, ispunjava obaveze iz ugovora..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jan 2017, 11:41

Puno sranja,i svaki dan nesto novo...
Sta cemo sa Dzidica i Karica...oni su suspendovani a takodjer nisu mjesecima novac primali.
Dobro, vjerujem da oni nece tuziti ako dobiju ciste papire,cuo sam da se hoce vratiti u Celik valjda da pomognu pa bice tu dogovor neki sigurno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 jan 2017, 11:44

solinas je napisao/la:Puno sranja,i svaki dan nesto novo...
Sta cemo sa Dzidica i Karica...oni su suspendovani a takodjer nisu mjesecima novac primali.
Dobro, vjerujem da oni nece tuziti ako dobiju ciste papire,cuo sam da se hoce vratiti u Celik valjda da pomognu pa bice tu dogovor neki sigurno.
Ma bice to sve uredu :urnebes:
Sloboda je moja nacija

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jan 2017, 12:04

Sunderland je napisao/la:
Ma bice to sve uredu :urnebes:
Ma hajte molim vas

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jan 2017, 12:07

Mirel potpisao 4-godisnji ugovor sa Slogom.
Steta veliki talenat i potencijal....
Da su barem nagodili se sa H. pa neki transfer da bude 60-40 samo da ga uzmu. ....siguran sam da bi nadavao se golova.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jan 2017, 12:14

solinas je napisao/la: Steta veliki talenat i potencijal....
Kako za koga
:mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 jan 2017, 12:19

Medju najvecim krivcima za ovakvo stanje kluba su navijaci sa najduzim stazom i sa najvise uticaja razgovarajuci sa mnogima i citajuci komentare po portalima medju najbitnijim stvarima im je da imaju slobodan pristup klubu i duznosnicima u tom slucaju su zadovoljni i sredinom tabele, bitno je da carsija vodi klub pa makar se borili za opstanak. Ukoliko klub dovede pazi sad rijeci "pojacanje" iz Poljica ma i to je pojacanje al bitno je da je neki jarancic i po defaultu se odobrava sve dok su se pojacanje u protekle 3 godine pljuvali kao npr dolasci igraca poput Stjepanovica, anonimusa Veselinovica i Mehemdagica da ne nabrajam dalje jer nas vodi "seljak" koji ne **** krpelje.

Ponovo su dosli na svoje i eto za svaki potez nove Uprave imaju opravdanja boli ih tuki za ambicije, ne daj Bopze titule. Ne pljujem novu Upravu da se razumijemo racune cemo sracunati na kraju dana pa cu moci dati svoje misljenje
samo Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jan 2017, 12:42

Sabovic vol.2

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 jan 2017, 12:57

Dobro dosao Jaha kuci, ti si nas a mi smo tvoji :bih:
Sloboda je moja nacija

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 11 jan 2017, 13:14

Ne možeš ne dolaziti na posao a da dobijas platu, jedino ako si političar. Tako da oni nemaju šta potraživati jer se nisu ni pojavljivali ni na treninzima ni na utakmicama
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jan 2017, 13:40

crvenocrnitz je napisao/la:
Ne možeš ne dolaziti na posao a da dobijas platu, jedino ako si političar. Tako da oni nemaju šta potraživati jer se nisu ni pojavljivali ni na treninzima ni na utakmicama
Pa koji ce i dolaziti kada su suspendovani :)
Mada sami su otisli i zasluzili suspenzije,ali suspenzija ne znaci da klub ne mora placati...mozda manje,ali plata ide...kada te Firma suspenduje i dalje mora platu davati koliko god ili otkaz da ti da...

I bog te gledam video sa pretstavljanja ove dvojice u svakom momentu pljuje se bivsa uprava....samo se kopa dublje danas sutra kada neke stvari izadju na cistac nece obraz oprat nikada.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 11 jan 2017, 14:00

solinas je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:
Pa koji ce i dolaziti kada su suspendovani :)
Mada sami su otisli i zasluzili suspenzije,ali suspenzija ne znaci da klub ne mora placati...mozda manje,ali plata ide...kada te Firma suspenduje i dalje mora platu davati koliko god ili otkaz da ti da...

I bog te gledam video sa pretstavljanja ove dvojice u svakom momentu pljuje se bivsa uprava....samo se kopa dublje danas sutra kada neke stvari izadju na cistac nece obraz oprat nikada.
Zasto su suspendovani hmm? Karic se izgubio protiv Janje, a Dzidic odma otisao nakon AH? Jedino logicno je da ce bit suspendovani.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 jan 2017, 14:00

tuži Miljane i dobiješ pare
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jan 2017, 14:20

Pa i neka su suspendovani ko im yebe mater obojici samo kazem kako to funkcionise.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 11 jan 2017, 14:29

Miljan je svojevremeno vazio za jednog od najvecih talenta nase lige, a sad proziva malog Smajica koji se dokazao bezbroj puta u mladjim selekcijama naseg kluba kao i nase reprezentacije. I da napomenem Smajic je odbio Rijeku jer je dobio poziv od AH koji je s njim produzio ugovor i pomogao mu da se rijesi Husare. Jednostavno Miljanova prica u ovom slucaju ne pije vode, jer se zaista radi o talentovanom NAPADACU a ne lijevom krilu. Zao mi je Govedarice i naravno postoje nacini preko kojih moze docii do svojih para, zelim mu sve najbolje u buducnosti i igrackoj karijeri.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jan 2017, 14:33

Sta je ovo... haman Ce proci i cijeli dan a da senco i privatnici ne popljuju Husića....I njegovu svitu kako vole da se umjetnički izraze... Haha... klosarcine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.