Ako bude tako bit ce super.[emoji106]Hrasno1921 je napisao/la:Pa i bit ce vam tako, kakva su to pojacanja koja ce doci sredinom priprema u Turskoj ili pred kraj istih? sam Slavko je to fino objasnio, ja do 21. ocekujem stopera i lijevog beka, a poslije dolazak jos jednog stopera ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kostic , stojanovic se ocekujuLjoZee je napisao/la:Ako bude tako bit ce super.[emoji106]Hrasno1921 je napisao/la:Pa i bit ce vam tako, kakva su to pojacanja koja ce doci sredinom priprema u Turskoj ili pred kraj istih? sam Slavko je to fino objasnio, ja do 21. ocekujem stopera i lijevog beka, a poslije dolazak jos jednog stopera ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Re: FK Željezničar
Taj Stojanovic se nije pojavio na prozivci Zrinjskog. Navodno ima visoku temperaturu.
Za dolazak Zakaric Uprava kluba zaista zasluzuje cestitke, sada smo dosta jaki naprijed, tacnije ne pamtim kad smo bili jaci.. mali problem je ta zadnja linija, ali se i to da popraviti sa najavljena dva pojacanja. Ako i tu ubodemo, mogli bi imati strasnu ekipu za nase uslove... i biti glavni konkurenti za osvajanje bar jednog trofeja ove sezone! Naravno uz izgradnju istocne tribine to bi mogla biti sezona za udzenike...
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je, na papiru to izgleda itekako respektabilni, kako kažeš odavno nismo imali ovakav izbor.bosnas_ je napisao/la:Za dolazak Zakaric Uprava kluba zaista zasluzuje cestitke, sada smo dosta jaki naprijed, tacnije ne pamtim kad smo bili jaci.. mali problem je ta zadnja linija, ali se i to da popraviti sa najavljena dva pojacanja. Ako i tu ubodemo, mogli bi imati strasnu ekipu za nase uslove... i biti glavni konkurenti za osvajanje bar jednog trofeja ove sezone! Naravno uz izgradnju istocne tribine to bi mogla biti sezona za udzenike...
Još malo nam fali za, usudit ću se reći vrhunski tim. Nadati se je kako će Slavko iz njih izvući maximum i da će kao tim djelovati kompaktno.
Što se ambicija tiče, slažem se da ako osvojimo trofej, nakon svih turbulencija i uz istok, sezona za pamćenje.
Ne sviđa mi se što pojedini predstavljaju Europu kao uspjeh jer kao najVeći klub u BiH to nam nikako ne smije biti zadovoljavajuće. Europa može biti uspjeh Krupi, Radniku, Slobodi, Ž klubovima a nama titula, osvojen kup.
Europa dođe pod "normala".
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad bi se mogao popuniti strucni stab ?
Slavko-Adzem-kond. trener-Eso [emoji106]
Slavko-Adzem-kond. trener-Eso [emoji106]
- Neandertalac
- Kontakt:
Kralj!
Dominacija, trofeji, duple, proslave, nizovi, rekordi, karizma, moć, ugled.
Ako neko ima ukupnu statistiku, trofeji, utakmice, nizovi, rekordi, sve u vrijeme dok je bio na klupi, bio bih jako zahvalan da to podijeli ovde.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Koliko ima istine u pričama da je među glavnim kandidatima za sportskog direktora repke ?
Procentualno koliko je imao pobjeda, remija i poraza u karijeri:Neandertalac je napisao/la: Ako neko ima ukupnu statistiku, trofeji, utakmice, nizovi, rekordi, sve u vrijeme dok je bio na klupi, bio bih jako zahvalan da to podijeli ovde.

Trofeji:

Najveće pobjede i najteži porazi:

Rezultati kad je debitovao kao trener u određenim takmičenjima:

Njegov omjer protiv pojednih trenera (ima ih puno pa da ne postavljam):

Omjer protiv određenih klubova (i njih ima puno pa ću samo jednu sliku)

Sveukupna statistika u njegovoj karijeri:

Njegovi uspjesi sa Željom u europi:

Statistika po ligama u kojim je bio trener:

Eto to je to otprilike, ne znam treba li još šta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Braco@
Fali jedan trofej prvaka na onoj slici, par kupova i superkupova.
Kakva karijera.
Qwerty@ Sve je moguće. Ambicije generalno izlazak u Europu sa Željom i selektorsko mjesto nekada u budućnosti, a trenutno koliko znam na ljeto opet vani, najvjerovatnije.
Fali jedan trofej prvaka na onoj slici, par kupova i superkupova.
Kakva karijera.
Qwerty@ Sve je moguće. Ambicije generalno izlazak u Europu sa Željom i selektorsko mjesto nekada u budućnosti, a trenutno koliko znam na ljeto opet vani, najvjerovatnije.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nacuo sam danas da jos nismo odustali od lelica 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta ce nam on ? Bolje naci jednog vrhunskog lijevog beka i dovesti Djelmica.[emoji16]
Mislim da je Lelic vec kod pitara, da je to zavrseno, bar se tako hvalio po Argeliniju na sav glas ... 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ma i ja mislim da je nepotreban, al se slavki svidja ocigledno, djelmic je vjerovatno od svih igraca koje mozemo trenutno dovesti, najbolje rjesenjeLjoZee je napisao/la:Sta ce nam on ? Bolje naci jednog vrhunskog lijevog beka i dovesti Djelmica.[emoji16]
Koliko sam zelio da dodje Zakaric toliko zelim da dodje Djelmic. Volio bih vidjeti u nasem dresu ponovo. Djelmic,Zakaric,jedan dobar lijevi bek i dva stopera i po meni jedan od boljih prelaznih rokova zadnjih nekoliko godina.
Kad bi se to sve desilo, ja bih se usudio reci da bi to bio najjaci sastav zadnjih 10-ak godinaLjoZee je napisao/la:Koliko sam zelio da dodje Zakaric toliko zelim da dodje Djelmic. Volio bih vidjeti u nasem dresu ponovo. Djelmic,Zakaric,jedan dobar lijevi bek i dva stopera i po meni jedan od boljih prelaznih rokova zadnjih nekoliko godina.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Djelmic se vraca u BIH to je jedino sigurno, pitanje je samo gdje i u koji klub, njegovim eventualnim dovodjenjem uz ova dva stopera i lijevog beka definitivno bi imali najacu ekipu u zadnjih par godina, pitanje je samo koliko bi mi mogli finansijski podnijeti sve to.
Samim tim eventualni odlazak Stevanovica na ljetu nebi bio toliki "udar", dok bi takodjer na ljeto imali jasan kostur ekipe i nebi nista pretjerano puno trebali mijenjati ...
Samim tim eventualni odlazak Stevanovica na ljetu nebi bio toliki "udar", dok bi takodjer na ljeto imali jasan kostur ekipe i nebi nista pretjerano puno trebali mijenjati ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ja sam idalje skeptican, sacekajmo pipremne tekme a nadam se da ce biti stream pa da vidimo na sta lici ova ekipa.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sigurno da cemo biti jaci na proljece nego sto smo bili prije pauze.
Ja bih poslao Cemana,Osmankovica i mozda Beganovica na posudbu. Ostanu nam 3 solidna golmana i 3 napadaca. Dovesti dva stopera i onda da imamo i 4 stopera. Stanic moze biti zamjena za oba beka. Radinovic zamjena za Blagojevica ili Markovica. Desni bek ce se birati izmedju Memije i Sinise pa ko bude bolji isto i za Zebu i Bekrica. Dovodjenjem Djelmica uradili bi puno i na marketingu,a atmosfera bi bila vrh. Navijaci ga vole i pamte ga kao sjajnog igraca. Bolje da ga mi uzmemo nego Krupa ili Radnik. Bit ce financije popravljenje na proljece aBd. Ako se zavrsi istok bit ce veci prihod,a ako se jos napravi dugi niz pobjeda onda je klub bas na dobitku. Vidjeli smo proslu polusezonu kakva je bila posjeta,atmosfer itd. Protiv Mladosti ako Bog da puna Grbavica.
Ja bih poslao Cemana,Osmankovica i mozda Beganovica na posudbu. Ostanu nam 3 solidna golmana i 3 napadaca. Dovesti dva stopera i onda da imamo i 4 stopera. Stanic moze biti zamjena za oba beka. Radinovic zamjena za Blagojevica ili Markovica. Desni bek ce se birati izmedju Memije i Sinise pa ko bude bolji isto i za Zebu i Bekrica. Dovodjenjem Djelmica uradili bi puno i na marketingu,a atmosfera bi bila vrh. Navijaci ga vole i pamte ga kao sjajnog igraca. Bolje da ga mi uzmemo nego Krupa ili Radnik. Bit ce financije popravljenje na proljece aBd. Ako se zavrsi istok bit ce veci prihod,a ako se jos napravi dugi niz pobjeda onda je klub bas na dobitku. Vidjeli smo proslu polusezonu kakva je bila posjeta,atmosfer itd. Protiv Mladosti ako Bog da puna Grbavica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.